moretolove

white

white

tiistai 25. syyskuuta 2012

Hoppuisa Heppo.fi -kilpailu

Tiinä täällä taas, hei! Edellisen kilpailun päättyessä haikailin jo seuraavan perään ja Mimmi muistikin, että meillä on jakamatta yksi 100 €:n lahjakortti Heppo.fi -verkkokauppaan. Juttu vaan on se, että lahjakortti menee sunnuntaina 30.9. vanhaksi, eli meillä on hoppu päästä siitä eroon. Tässä vaiheessa te tulette kuvaan mukaan! On nimittäin luvassa pikakisa, joka alkaa nyt ja päättyy torstai-iltana. 

Enhän minä voinut pistää kilpailua kuitenkaan pystyyn tutustumatta ensin vähän Heppon valikoimiin. Popoa tuntui löytyvän laidasta laitaan ja omaa suosikkipariani valitessa en millään voinut tyytyä vain yhteen. Alla näettekin siis seitsemän omaa suosikkiani. Vaikka nämä eivät olekaan missään järjestyksessä, niin kyllä silti nuo ykköset taitaa olla ne minunkin ykköseni! :)


1. Sisäinen heppatyttöni hurmioitui täysin nähdessäni nämä Tom Joulen kumisaappaat! Tällaiset heppakuvioiset ja vieläpä söpön väriset kumpparit olisi ihana vetää jalkaan sadekelillä. 

2. En omista vielä yhtään paria Consseja, mutta tällaiset konjakin väriset nahkaiset Converset  voisivatkin olla ensikosketukseni merkkiin. Tykkään noista nauhoista, jotka tekevät kengistä heti siistimmän näköiset, vaikka tennarit ovatkin. Värihän näissä on myös aivan mahtava. 

3. Sugarfree Shoesin "enemmän on enemmän" pinkit glitterkorkokengät voisi vetää sisällä jalkaan kun olisi ensin tallustellut kadulla heppakumppareissa. Nämä on niin överit, että ne on jo tosi hienot! :D

4. Katu-uskottavuuden palauttamiseksi voisi vetää jalkaan nämä SthlmDG:n biker-saappaat. Kesän ja syksyn lempivärini kengissä on juurikin tuo konjakkinen ruskea. Harvemmin törmää bikereihin ainaisen mustan sijaan ruskeina. 

5. Adidaksen talvikengät ovat kaikessa överiydessään ihan mahtavat! Voisi huoletta vetää mustaa syystakkia niskaan jos kengät olisi tällaiset väripläjäykset. 

6. Iron Fistin ballerinat ihastuttavat seilorihenkisellä printillään ja syksyyn sopivalla mallillaan. Jos syksyn aikana vähänkin vielä ilmat lämpenevät, niin minä vedän vielä ballerinoja jalkaani.

7. Pepiltäkin löytyvät Vagabondin maiharit voisivat muuttaa kyllä minunkin eteiseeni. Vagabondiin olen luottanut jo vuosien ajan kenkähankintoja tehdessäni, sillä useimmat mallit sopivat jalalleni täydellisesti ja laadussa ei ole ollut moittimista.

Tässä olivat siis minun tämän hetken suosikkini Heppon valikoimista. Ja kuten jo aluksi puhetta oli, niin pistetään pystyyn pikakisa, jossa yksi onnekas voittaa 100 €:n lahjakortin Heppo -verkkokauppaan. Osallistuaksesi kilpailuun vastaa alla olevaan kysymykseen jättämällä kommenttisi ja sähköpostiosoitteesi torstaihin klo 20 mennessä. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Mitkä kengät sinä valitsisit 100 €:n lahjakortilla heppo.fi valikoimasta?

Pikaista kilpailuonnea toivottaen: Tiina