moretolove

white

white

tiistai 18. syyskuuta 2012

Kuukauden parhaat

Koska Mimmi on Afrikassa ja Peppi Lontoossa, niin ajattelin että pitäähän jonkun haaveilla täältä Suomestakin käsin. Näppäimistön takana tänään siis Tiina ja hyppysissä uusi More To Love 2013 -kalenteri.


Sain jokin aika sitten oman kappaleeni ihanasta ensi vuoden More Dreams to Live -kalenterista. Vielä sitä ei ole päässyt täyttelemään, mutta olen ihaillut sitä jo moneen otteeseen. Ulkomuodoltaan kalenteri on tyylikkään munakoison värinen (minulle munakoiso on väri!) ja logo on valkoisella. Ensi vuoden kalenterin teemana on haaveet, joten niille on varattu myös kalenterissa tilaa. Toteutus on kuitenkin hillitty, joten kalenteri sopii kaiken ikäisille. Toistaiseksi taitaa saatavuus olla vielä hieman heikkoa, mutta lupaan että pian näitä saa!Mielestäni parhainta antia kalenterissa on aina kuukauden lopussa avautuva sivu "Tässä kuussa". Sivulle saa koottua menneen kuukauden parhaita paloja, joihin on sitten kiva palata myöhemmin. Koska en vielä pääse omaa kalenteriani täyttämään, niin ajattelin kertoa elokuun parhaista jutuista tänne.Tässä kuussa

Lempihetki oli Bulgarian loman viimeinen ilta. Oli lämmintä ja olo viikon lomailusta rentoutunut. Illallinen ravintolassa oli ihana ja rantabaarissa istuskelu poikakumppanin kanssa ihan parasta.

Lempiuni oli kaverin häitä edeltävänä yönä, kun näin unta kyseisistä häistä. Unessa häät eivät olleet leppoisimmasta päästä, mutta aamulla oli huvittavaa todeta että hääjuhla olikin vasta edessäpäin. Oikeasti ne häät olivat kyllä oikein mukavat :)

Lempihenkilö on joko Mimmi tai Magic Mike. Paha sanoa. Mimmi otti minut niin ihanasti mukaan juttuihin ja teki oloni heti tervetulleeksi. Magic Mike puolestaan strippasi edessäni. Jos sanon elokuun osalta Magic Mike ja yritän saada Mimmin vielä loppukuusta järjestämään mulle samankaltaisen shown niin se voi olla syyskuussa!

Lempiviesti tuli kohta 8-vuotiaalta veljentytöltäni yhteisen Madagaskar 3 -leffaillan jälkeen. Viestissä luki: "Kiitos illasta ja tuliaisesta". Täti meinasi kyynelehtiä kun kummitytöstä on kasvanut jo niin kohtelias ja iso tyttö. 

Lempikappeleita on lukuisia, mutta yksi elokuun lemppareista oli hurmaavan Heli Kajon Barcelona. Vaikkei oma elämäntilanne olekaan kappaleen kaltainen, niin silti osaan samaistua naisen tarinaan. 


Ensi kuussa aion...

Kuukausi on syyskuun osalta jo pitkällä, mutta loppukuun aikana aion ainakin varmistaa, että teillä lukijoille tarjoutuu mahdollisuus mahdollisimman pian hankkia blogin kautta oma kalenterinne ja saada mukaan vielä jotain spesiaalia. 


Onko teille sattunut viime aikoina jotakin erityisen kivaa, mistä olisi mukava rustata kalenteriin?

24 kommenttia:

 1. Tuleva tallinnan reissu sisarusten kesken sekä parhaan ystävän saapuminen suomeen ovat ehdottomasti kalenterin must kirjoitettavat asiat ! ;)

  -veea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisarusten kanssa vietetty aika on usein ikimuistoista, joten siitä kannattaakin kirjoittaa :)

   Poista
 2. Ihana kalenteria, pitää kyllä se hommata heti, kun siihen tarjoutuu mahdollisuus. Viime vuonna kalenteri jäi valitettavasti hankkimatta :( Eli asia korjataan tulevana vuonna.

  Ja mitä kivaa on tapahtunut, no ainut ja suurin asia tällä hetkellä on, että saanut painoa pois niin paljon, että tänään pääsin uudelle kymmenykselle painoindeksin suhteen :) Kauan olen alitusta odottanut ja tänään oli se ilon päivä, kun niin tapahtui :)

  Terveisin ja terkkuin Alli-Hanna

  VastaaPoista
 3. Itse juuri vähän aikaa sitten katselin kalenteriani, että aika ikävästi se täyttyy vain työ- ja opiskeluasioista, lääkärikäynneistä ja muista sellaisista. Ei oikein tule kirjoiteltua kalenteriin enää kuin teinityttönä, että "oltiin keskustassa ja nähtiin SE TYYPPI!!! paras päivä EVÖ!"

  Tarttisin muutenkin tilavamman kalenterin, ehkäpä MTL-kalenteri oliskin justiinsa nyt se mitä tarvitsen :) Lisää tilaa niille arkisille työhommille, mutta lisää tilaa myös haaveksinnalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikkonäkymässä on myös se monelle tärkeä "Dream list".

   Poista
 4. Minkäs kokoinen tuo kalenteri suunnilleen on? Tänään kun just kaverille päivittelin kuinka tarvisin pienemmän kalenterin koululaukkuun, kun nykyinen meinaa olla vähä liian suuri (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaivoinpa taas oikein mittanauhan esiin. :) Pituus 21,5 cm, leveys 16 cm ja paksuus n. 1 cm. Pitää olla tilaa suurille haaveille!

   Poista
 5. Koulun projekti ja tuli tutustuttua Saman alan opiskelijoihin Hämeenlinnassa. Sieltä tuli paljon enemmän minun ikäisiä jätkii kuin meidän luokalla. Ja tietysti söpömpiä x) Olisimpa hakenut sinne ja mennyt vuotta aikasemmin heti peruskoulun jälkeen. Siitä olisi nyt paljon kirjoitettavaa koko projektista (Viikonloppuna julkaisen projektiviikon tapahtumat.)http://sarasfablife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pidä ajatella enää jälkikäteen että "olisi pitänyt tehdä sitä ja tätä", vaan keskittyä nykyhetkeen :)

   Poista
  2. Totta. Alalla on pienet piirit niin ehkä niihin törmää vielä joskus.

   Poista
 6. Edessäpäin oottaa mun 15 v. synttärit 26.9.!! :))))

  VastaaPoista
 7. Voi kummilapset on niin ihania! Parasta tässä kuussa oli saada toinen kummityttö, meikäläisellä alkaa tippa tulla linssiin kun ajattelenkin kummin pikku prinsessoja onneksi nään molempia melkein joka viikko <3 :)
  P.S onneks en ostanut mustaa Hello Kitty kalenteria pitää päästä eka katsastamaan tuo kalenteri :)

  VastaaPoista
 8. Mistäs kalenterin saapi ostaa? Pitäis hankkia ens vuoden versio, että pääsis eroon pikkulappusista siellä ja täällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se ainakin Suomalaiseen kirjakauppaan on tulossa, mutta saamme sitä erän myyntiin myös blogin kautta tässä lokakuun aikana.

   Poista
 9. Mä oon jo katellut kirjakauppoja sillä silmällä, et milloin näitä löytyis. Paljon muita kalentereja on jo myynnissä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niin näyttää olevan muita kalentereita jo paljon. Eilen vilkaisin juuri Kampin Suomalaisen kirjakaupan tarjonnan, eikä ainakaan vielä ollut MTL -kalenteri myynnissä.

   Poista
 10. Mistä sattus Joensuusta löytämään näitä, vai pitääkö tilata? Millon pystys ostamaan ja millä hinnalla? Oi tää on kylä niiiiin kiva tää 'tiina testaa' osio! tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät. :) Kalenteria ei olla tosiaan vielä itsekään nähty missään myynnissä ja hinnoittelu kun on toimipaikkakohtaista, niin ei osata antaa myöskään hintatietoja. Kalenteria kuitenkin tulossa erä myyntiin blogiin, joten sitä kautta sen voi ainakin itselleen hankkia piakkoin.

   Poista
 11. koska tämä kalenteri on tulossa myyntiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan pian on kaikilla mahdollisuus hankkia omansa ainakin blogin kautta. Valitettavasti ei osata sanoa milloin tämä kauppoihin ilmestyy, koska jälleenmyyjät saavat itse päättää ajankohdan.

   Poista
 12. joko kalenterin voi blogista tilata.... MUST HAVE !!!!!!

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.