moretolove

white

white

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Love & Peace-tyynyt

Mimmi ja muut mun ystävät usein naureskelee tullessaan kylään, kun oon aina löytänyt jotain uutta LOVE-kamaa kotiini. No tänään surffailin Elloksen sivuilla ja katseeni naulitsi muutamat tyynyliinat jotka ajattelin tilata. Yllätän Mimmin, kun se tulee ens kerralla kylään ja saan sen taas pyörittelemään päätänsä. :DLOVE-tyynyliinat nyt vaan sopis täydellisesti mun LOVE-kotiin. Mun mielestä on aika hauska idea laittaa yks sana tolleen kahteen eri tyynyyn.

Tällaisia tyynyliinoja voisin ottaa enemmänki. Niissä vois olla myös sydän... Jotenkin tykkään kaikesta yksinkertasesta ja sillä tääkin on hauska. En hirveen usein lämpee tosin Peace-merkeille ja ne on selkeästi taas enemmän Mimmin juttu. Tässä toimis kuitenkin.

Me aina Mimmin kanssa huokaillaan toistemme hankinnoille, mutta sit molemmat hamstraa helposti suht samanlaisia juttuja ihan innoissaan. Eipä vissiin kummankaan pitäis sanoa toiselle mitään, kun sit kuukauden päästä on ite ostamassa myös jotain yhtä naurettavaa. ;)


2 kommenttia:

  1. minkäkokosia teidän jumpinit on ja kuinka pitkiä ootte? eli siis mahtuuko ihan ton pituuden mukaan? ja onko tietoo et onko ne leveempiä ku onepiecet? plus viel onko ne teidän noita original malleja? ja kivoja tyynyjä kyllä :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.