moretolove

white

white

sunnuntai 9. syyskuuta 2012

MTL sydän PELASTAKAA LAPSET

Pelastakaa Lapset-yhteistyö.

Teistä monet tietää, että meille on ollut aina hyvin tärkeetä olla mukana hyväntekeväisyydessä ja myös käyttää blogin kautta saamamme "valtaa" hyvään.

Vuonna 2009 värvättiin teitä lukijoita meidän mukaan Nälkäpäivä-keräykseen. Muistellaan edelleen Sallaa ja Lauraa usein, jotka tulivat meitä silloin auttamaan. Terkkuja tytöille jos vielä luette blogia!

Ollaan myös oltu useampana vuonna mukana Roosanauha-kampanjassa, joka on tuntunut henkilökohtaisesti tärkeältä.


Joku aika sitten "tulin ulos kaapista" ja kerroin teille vaikeasta lapsuudestani ja tunteista äitiäni kohtaan. Yksi suurista tukijoistani heikkoina hetkinä on ollut Mimmi, joka on aina kuunnellut ja pyrkinyt olemaan olkapäänä.

Ollaan jo pitkään mietitty järjestöä, jonka arvot osuisi yhteen meidän kanssa ja jota haluttaisiin ruveta tukemaan kuukausilahjottajina. Tutustuttiin eri järjestöjen toimintoihin ja aika nopeasti meille selkisi kenen kanssa haluttaisiin yhdistää voimat: Pelastakaa Lapset RY:n kanssa. Pelastakaa Lapset tekee tärkeää työtä sekä Suomessa että ulkomailla, joka sopii meille. Ollaan aina haluttu tehdä Suomessa asioita lastensuojelun parissa ja auttaa paikallisesti, mutta molemmat ollaan myös haaveiltu siitä, että päästäisiin tutustumaan avustuskohteisiin ulkomailla.

Istuttiin pari kertaa Pelastakaa Lapsien ihmisten kanssa ja ideoitiin yhdessä.

Jatkossa kuvio tuleekin olemaan seuraava: Lahjoitamme molemmat kuukausittain Pelastakaa Lapsien tekstarilahjoittajina järjestölle 10e/hlö. Summat vähennetään automaattisesti puhelinlaskusta, joten rahan menoa ei edes käytännössä huomaa.

Tämän lisäksi..

Ollaan Pelastakaa Lapsien uudet lähettiläät ja tullaan tekemään erilaisia projekteja PeLan kanssa täällä Suomessa. Tämän lisäksi ensimmäinen ulkomaan kohteemme lähettiläinä tulee olemaan Nepal, jonne lähdemme kuukauden päästä. Vietetään Nepalissa viikko eri kylissä tutustuen Pelastakaa Lapsien tekemään työhön lastensuojelun tiimoilta ja yövytään paikallisten perheiden luona. Samalla kuvataan inserttiä KidsRock-konserttiin, joka tulee Neloselta 22.12.

Tuleva reissu on meille erittäin mieluinen ja ollaan onnellisia mahdollisuudesta toimia lähettiläinä. Tämä on meille unelmien täyttymys ja toivotaankin, että elätte mukanamme tässä täysillä.

Pelastakaa lapsien toimitaan voi tutustua enemmän täällä ja tekstarilahjoittajaksi voi ryhtyä lähettämällä sana LAPSET numeroon 16499. (10e/kk)

11 kommenttia:

 1. Tuutteko oleen mukana KidsRockeissa jotenkin muuten? :)

  VastaaPoista
 2. Seuraavaksi sitten osallistutte tukiperhetoimintaan, eikö? Mahtavaa tehdä julkkiskamppista ja sekin on tärkeätä, kuitenkin olisin nostanut vielä enemmän hattua, jos olisitte antaneet aikaanne!!! PeLan jonossa on n. 200 lasta, jotka kaipaisivat turvallisia aikuiskontakteja tukiperheen/tukiaikuisen muodossa.

  Pitäkää lippu korkealla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä lukee ettei tehtäisi sitä? Olen itse toiminut Helsingin Kaupungin tukihenkilönä useamman vuoden ja tulen jatkamaan tätä toimintaa myös PeLAn puolella. Nimenomaan tulemme antamaan aikaamme erilaisissa projekteissa ja tarjoamaan PeLalle näkyvyys meidän kauttamme. Myös viikon irrottaminen töistä Nepalin reissuun on ajan antamista tärkeällä asialle. :)

   Poista
 3. Mahtava juttu!:) Hyvää toimintaa:)

  VastaaPoista
 4. Kerrassaan loistavaa, hienoa!!! Hyvä tytöt!! :)
  Olisi niin hienoa päästä mukaan tuollatavalla ihan konkreettisesti näkemään mitä maailmalla tapahtuu ja miten heita autetaan.. Toivottavasti näen sitten asioita teidän kauttanne..

  http://thoughtslovediamonds.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. http://autollanepaliin.fi/

  VastaaPoista
 6. Laura lukee edelleen säännöllisen epäsäännöllisesti ja on tänä vuonna järjestänyt omalle työpaikalle keräyslippaan.

  VastaaPoista
 7. Itse juuri ilmoittauduin Pelastakaa lapset RY:n tukihenkilökoulutukseen, ensi viikolla aloitetaan. :) En pysty tällä hetkellä auttamaan rahallisesti, joten annan aikaani. :)

  VastaaPoista
 8. Teidän suunnitelmat kuulostavat mahtavalle, hyvät tytöt!
  Olettehan tietoisia näistä matkamiehistä: http://autollanepaliin.fi/ :)

  VastaaPoista
 9. Hei,
  se on mahtavaa kun löytyy sydäntä ajatella ihan tuntemattomiakin ihmisiä. Pyydän ihmisiä huomioimaan sen valitettavan faktan, että lahjoitustavalla on väliä. Tekstiviestilahjoituksista operaattori nappaa suuren osan. Paras tapa on lahjoittaa lipaskeräykseen tai netissä viitenumerolla. Ei ehkä ihan niin yksinkertaista kuin tekstari, mutta nykyaikana nettipankki ainakin on nopea ja helppo.

  http://www.talouselama.fi/uutiset/tekstiviesti+on+kallein+tapa+lahjoittaa+rahaa/a2159285

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.