moretolove

white

white

perjantai 14. syyskuuta 2012

Syksyinen Gossip-asu x 2.

- Gossip-yhteistyö - 

Pistäydyin yhtenä päivänä lainaamassa Sokokselta muutamat Gossip-vaatteet ja kokosin teille pari asua niiden ympärille. Ideana kuvissa oli, että asu muuttuu pienillä muutoksilla arkisesta vähän juhlavammaksi. Sopivan suuri muutos mielestäni kuitenkin näin perjantaina esim. duunipäivästä after workeille! Kuvissa esiintyy siis neljä eri Gossip-vaatetta ja yläosaa sekä asusteita vaihtamalla fiilis muuttuu kieltämättä täysin.

Asut eivät tällä kertaa ehkä ole sitä ihan ominta minua, mutta ainakin tuohon palmikkoneuleeseen ihastuin ja paljon! Välillä vaatetuksella on myös kiva leikkiä ja kokeilla täysin erilaisia tyylejä, aina tätä pukeutumista ei kannata ottaa niin vakavasti. Meiltä myös kysellään paljon pukeutumisvinkkejä ja toitotetaankin, että kannattaa välillä mennä sinne oman mukavuusalueen ulkopuolelle, koska sieltä saattaa löytyä taas jotain mitä muuten ei tulisi kokeilleeksi :)


Silmälasit Specsavers
Korvikset Vero Moda
Paita Gossip (46/48)
Housut Gossip (50)
Neule Gossip (46/48)
Kengät Primark
Laukku MulberryJakku Gossip (46)
Korvikset kirppikseltä
Paita Gossip (46/48)
Housut Gossip (50)
Kengät Vagabond, Andiamo (39)
Laukku H&M


Semmoset Gossip-asukokonaisuudet tällä kertaa! 

Ja muistutuksena semmosta, että haku tuohon Gossipin paneliin, joka muuten on saanut nimen Go Sis, on edelleen käynnissä. Hakemuksia otetaan vastaan gossip@sok.fi-osoitteessa vastaan vielä sunnuntai-iltaan asti, lisätietoa löytyy siis täältä. Ensi viikolla valkkaillaan sitten onnellisia Go Sis-raatilaisia, jotka pääsevät vaikuttamaan mallistoon meidän ja suunnittelijan kanssa ihan oikeasti. Ja niille jotka eivät raatiin pääse osallistumaan on luvassa mahdollisuus vaikuttaa sitten vähän myöhemmin... :)

Mukavaa perjantai-iltaa sinne! Kai ootte jo ilmottautuneet raatilaisiksi? :) 

1. asun korvikset ja silmälasit blogin kautta saatu.
2. asun laukku ja kengät blogin kautta saatu. 


9 kommenttia:

 1. aivan ihanat nuo ekan asun kengät :)

  VastaaPoista
 2. awww such a great styling! you look amazing

  VastaaPoista
 3. Ihanan värinen neule ja muutenkin tosi kivan näköinen, tuohan on ihan pakko käydä katsomassa jos löytyisi oman paikkakunnankin valikoimasta! :)
  Ainakin aikaisemmat gossip girl:n vaatteet mitä olen ostanut, ovat olleet mieluisia :)
  Ja minä kyllä ehdottomasti hakisin tuohon paneliinkin, jos ei vaan täältä itä-suomen perukoilta = joensuusta olisi niin pitkä matka sinne etelään :/

  VastaaPoista
 4. Ihana varsinkin tuo neule, tuo on pakko hakea omaan kaappiin! Ja kuinkas sopivasti sattuikaan, mä oon yrittäny etsiä oranssia neuletta tai kivaa paitaa ja tuossahan sellainen on. Huomenna Sokkarille :D

  VastaaPoista
 5. Your sweater is such a good color,love it!!!...also your other outfit is lovely. Great colors for the upcoming season

  VastaaPoista
 6. Hei! Olen tässä jo hetken lukenut blogianne ja haluankin kiittä teitä, piristätte mieltä ja todellakin osoitatte että myös isompi kokoinen voi olla kaunis ja viehettävä! Olen itsekkin hieman "normaalia" isompi ja itseäni ärsyttää kovasti se, että melkeimpä kaikkien kauppojen isompikokoisten vaatteet tuntuvat maksavan paljon enemmän kuin nämä "normaalit" vaatteet. Minusta myös valikoimat ovat isompikokoisille pienemmät kuin muut... Useinhan toki tältä "normaali"-osastolta löytyy sopivia vaatteita myös isommille mutta esim. farkut, hameet, mekot ym. joutuu ostamaan muualta ja silloin surettaa että valinnanvaraa ei juurikaan ole.

  VastaaPoista
 7. Noi Primarkin kengät on himoittavat!!

  VastaaPoista
 8. hyvältä näyttää!
  jos haluat antaa vaikutelman pienemmästä vatsasta, tässä vinkki: t-paitamainen pusero kantsii rypyttää pikkasen vyötärön alapuolelle. ei siis vetää suoraksi :)

  nim. visualisti

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.