moretolove

white

white

tiistai 18. syyskuuta 2012

Taken 2 in the heart of Copenhagen

Tasan viikko sitten näihin aikoihin sinkoiltiin Emmin kanssa vielä viimeisiä kauppoja läpi Köpiksessä, jonne mentiin siis Scanboxin vieraina katsastamaan muun muutaman suomalaisen kera Taken 2. Saatiin Pepin kanssa joku aika sitten Scanboxilta kasa leffoja palkkana LOL-elokuvan ennakkonäytöksen järkkäämisestä ja Taken ykkönen oli osa tätä DVD-kasaa. Matti pyysi monta kertaa, että katottaisko se, mutta jostain syystä tuima mies ase kädessä ja takatekstissä sanat entinen agentti yms. eivät uponneet ollenkaan meikäläiseen, kunnes yhtenä sunnuntaina vihdoin myönnyin ja iskettiin pätkä pyörimään (TOTUUS: Kaikki muut saadut leffat oli jo kertaalleen katottu)... 

Taken oli kuitenkin rakkautta ensisilmäyksellä ja kun minua pyydettiin lähtemään Taken 2:n ennakkoon Köpikseen, olin niiiin mukana! :) Suosittelen siis elokuvaa kaikille, joita ei välttämättä toimintapätkät noin muuten kiinnosta. Siisteintä mielestäni Takeneissa on se, että Liam Neeson voisi periaatteessa olla kenen tahansa meistä faija, joten uskottavuutta leffasta ei siltä osin ainakaan puutu.

Köpiksessä ehdittiin maanantai-iltana katsastetun ja muuten jopa ykkösosaa jossain määrin paremman Taken 2:n lisäksi touhuta muutakin, ainakin kiertää keskustan kävelykatua vähän turhan monta kertaa edestakaisin... Fiiliskuvia näiltä kahdelta päivältä seuraa siis tässä, olkaapa hyvä.

Matkalla mukana oli myös ihana Sauli, jonka itse asiassa tapasin ensimmäistä kertaa. 
Jakku Finnwear (XL)
T-paita New Look (UK22)
Rukousnauha Kyprokselta
Hame New Look (UK20)
Legginssit Piruetti (L)
Kengät Vans (US8,5)Kohokohta reissulla oli ehdottomasti se, kun herra Neeson istahti meidän eteen leffateatterissa, siinä ei tiennyt miten päin olla. Emmin postauksen reissusta voi vilkaista täältä. Oltiin kyllä aikamoinen kaksikko, Emu ja Mimu!

Uppooko toimintaleffat teihin? Onko Taken jo tuttu? Mites Liam Neeson, aika hyvin säilynyt 60-vuotias, eikö? :) 

Taken 2 elokuvateattereissa 5.10. lähtien.  

Osa kuvista lainattu Emmiltä.

Jakku ja legginssit blogin kautta saatu.

13 kommenttia:

 1. Liam Neeson on kyllä yks kuumimmista ikinä! <3
  Ja toimintaleffat uppoo kuin kuuma veitsi voihin.
  Onpas nyt kaikki kuumaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuumaa on! Yllätyin itsekin kuinka kuumaa olikaan! (Tosin täällä Afrikassa on fyysisesti vielä kuumempaa :D)

   Poista
 2. Katoin juuri läjän teijän vanhoja videoita youtubesta, voe että kun sie Mimmi oot ihana! (Peppi kans) mutta tuo Mimmin Savolaisuus kun puheesta ja olemuksesta paistaa läpi (hyvällä tavalla siis) niin ei voi olla hymmyilemättä :)
  Hyvvää syksyä tytöt! -t. helsinkiläistynyt fani Kuopiosta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana. Kiitos. Oon kyllä todella ylypee savolaesuudestani :)

   Poista
 3. Liam Neeson kelpaisi kyllä, erittäin hyvin vanhentunut. :D

  VastaaPoista
 4. Voi rähmä, aivan ihania kuvia, varmaan myös ihana reissu. Eikä yhtään auta omaan matkakuumeeseen. Oma elämä alkaa tuntua tylsältä kun on tätä blogia lukenut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan mahtava reissu :) Ja eikun vaan säästämään rahaa reissuun...

   Poista
 5. Siis mitä?!?!? Onko Liam Neeson 60, huhhuh! Oon jotenki ajatellu, että se on korkeintaan 55v. :D Toivottavasti oma mies näyttää saman ikäsenä yhtä hyvältä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo! Samaa taivasteltiin tuolla, kun Googleteltiin herran ikää! :D

   Poista
 6. Apua apua, siis oot istunu Liam Neesonin kanssa lähekkäin ja ehkä HENGITTÄNY SAMAA ILMAA SEN KANSSA!!!!!!!!! Niin AALTOJA!!!!! Ooh. Huoh. Kääk!!!!! Liam <3

  VastaaPoista
 7. taken on kyllä ehottomasti meikäläisen lempparileffa! aluksi itelläki oli vähän ennakkoluuloja tommosesta toimintajutusta mutta elokuva vei kyllä hyvin mukanansa! :-) me like

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.