moretolove

white

white

tiistai 11. syyskuuta 2012

Tiimi EF-bussissa

Me Tiinan kanssa ollaan matkattu EF:n kaksikerroksisen bussin mukana nyt muutamat päivät, tänään Tiina itse asiassa oli bussissa kierroksella yksin, koska olen edelleen täällä Tanskassa, mutta huomenna ja ylihuomenna matkataan taas kimpassa. Ja mukavaa on ollut!


Bussi kiertää siis kouluja (sekä yläkouluja että lukioita) ja meitä kannattaa tulla jututtamaan jos kielimatka kiinnostaa (no saa sitä tulla jututtamaan muutenkin) ja bussin tarkka aikataulu löytyy täältä. Ja mitä tuohon meidän More to Learn-kielimatkaan tulee niin ennakkoilmottautumisia (ei vielä sitovia) otetaan vastaan osoitteessa finland(a)ef.com ja tuonne voi laittaa myös kysymyksiä ja toiveita jotka edelleen askarruttavat.


Nyt pakkaan kimpsut ja kampsut kasaan ja suuntaan tuon Emun (Emu ja Mimu) kanssa lentokenttää kohti. Suomessa nähdään! :) 

"Soronoo moronoo, pitäkää itsenne miehinä. Crazy music, crazy people! " sano Emmi kun jyrkkiä portaita huussia kohti lähti!

6 kommenttia:

 1. Ihana tuo jakku! :) Mistäköhän tuommoinen löytyisi?

  VastaaPoista
 2. Heippa!

  Asiasta kukkaruukkuun. Mimmonen on Kuopio? Pystysitkö Mimmi vielä muuttamaan Kuopijoon? Suositeletko?

  VastaaPoista
 3. Mäkin vähän asiasta poiketen, mutta tunnutte olevan mukana yhdessä sun toisessa hyväntekeväisyystempauksessa, joten haluisin haastaa teitä perustamaan oman keräyslippaan nälkäpäiväkeräykseen :) http://www.lahjoituslipas.fi/nalkapaiva
  Ei mulla muuta (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä syksynä aiotaan kanavoida kaikki meidän energia Pelastakaa Lapsille. :)

   Poista
 4. Mullaki vähän aiheen ohi, mut hei! Pian blogitekstiä ja esittelyä Tiinalta! :) Jotenki outoa että blogin monissa postauksissa seikkailee "äänetön" Tiina more to love :---D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluan korjata mahdollisen väärinymmärryksen ja todeta, että olen ajoittain kovinkin äänekäs Tiina More To Love :) Lupaan kaivaa luurangot kaapistani piakkoin!

   Poista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.