moretolove

white

white

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Tiina testaa: Lumene

- Postaus on osa Tiina testaa-postaussarjaa, jonka testituotteet on kaikki blogin kautta saatuja ja More To Love:n työharjoittelijan Tiinan testaamia. -

Tällä kertaa testiin pääsi muutama Lumenen uutuustuote. Näillä kahdella tuotteella (ja pienellä määrällä meikkivoidetta sekä poskipunaa) saa luotua kivan yksinkertaisen meikin, joka on siisti muttei liian laitetun näköinen. Lisäämällä silmämeikkiin vielä esim. rajaukset, saa lopputuloksesta näyttävämmän, mutta näilläkin pärjää hyvin.

Ensimmäinen tuote on Lumene Rasberry Miracle Mascara -ripsiväri, joka sisältää vadelmavahaa ja vadelman siemenöljyä. Vadelmavaha rakentaa ripsiin volyymia ja vadelman siemenöljy hoitaa ripsiä. Pidentävyyttä luodaan 4 mm pitkillä synteettisillä kuiduilla, joita ripsivärimassa sisältää. Ripsiväriharja on spiraalinmuotoinen, joka erottelee ripset ja annostelee oikean määrän massaa. Koostumukseltaan ripsivärin luvataan olevan tahriintumaton ja se ei varise, mutta on silti helposti poistettavissa. 

Kuva täältä

Omat ripseni ovat kohtuullisen mittaiset ja yksittäinen ripsi on paksuhko. Määrällisesti ripsiä on kuitenkin melko vähän ja kaarevuudesta ei ole tietoakaan. Yleensä vesiliukoiset ripsivärit eivät kykene pitämään taivutuksia ripsissäni koko päivää, joten olenkin jo vuosia käyttänyt vedenkestävää ripsiväriä. Onneksi minulle tarjoutui kuitenkin mahdollisuus kokeilla tätä Lumenen uutuutta, sillä se muokkasi mielikuvaani vesiliukoisista ripsiväreistä huomattavasti positiivisempaan suuntaan. Ripsiharjan lähikuvasta huomaa kuidut, jotka ihan oikeasti pidentävät ja myös hieman tuuheuttavat ripsiä. Harjan spiraalimaisen muodon tärkeyttä en osaa arvioida, mutta ainakin sillä saa massan levitettyä siististi ja ilman paakkuja. Koostumukseltaan ripsivärimassa on kosteahkoa, mutta kuitenkin tarpeeksi jähmeää, jotta volyymin luominen onnistuu. Parin viikon käytön jälkeen ripsivärimassa on mielestäni vain parantunut hieman kuivuttuaan.Ennen ripsivärin levitystä taivutin omat ripseni kevyesti. Kahdella ripsivärikerroksella saavutin haluamani pituuden ja tuuheuden. Enempää en halunnut tällä kertaa lisätä, sillä seuraavalla kerroksella olisin todennäköisesti halunnut kaivaa jo ripsikamman esiin, jolloin osa kuiduista olisi irronnut. Värimassa asettuu hyvin myös alaripsiin, jättäen ne yhden kerroksen jälkeen siisteiksi ja erotelluiksi. Läheltä katsottuna tulos oli tämän näköinen. Vaikka ripset eivät ole kovin taivutetun näköiset, osoittavat kärjet kuitenkin yläripsissä kerrankin ylöspäin. Muutamia kuituja voi erottaa ripsien kärjistä, mutta osittain ne ovat asettuneet ripsien suuntaisesti ja lisäävät näin volyymia. 

Tykkäsin tästä ripsiväristä kovasti ja se jääkin vakiokäyttöön sellaisien päivien varalle kun en vaadi ripsiväriltäni äärimmäistä kestävyyttä ja superpysyviä taivutuksia. Hyvän vesiliukoisen ripsivärin löytämisessä ilahdutti erityisesti poistamisen helppous. Kun on vuosikaudet "hinkannut" silmämeikinpoistoaineella vedenkestävää silmämeikkiä iltaisin pois, on ihan luksusta nyt vaan pestä silmämeikitkin pois suihkun yhteydessä. Helposta poistettavuudesta huolimatta kestää tällä ripsivärillä tehty silmämeikki siistinä, vaikka ulkona olisi vähän kosteampaakin. 


Toisena tuotteena osaksi meikkiä pääsi roosan sävyinen Lumene Wild Rose Natural Huulipuna sävyssä 02 Day Dreamer/Uneksija. Voidemaisen huulipunan tehoaineena on käytetty kosteuttavaa suomalaista ruusunmarjan siemenöljyä. Tuote sisältää luonnon raaka-aineita 90 prosenttia. Huulipuna on parabeeniton eikä se sisällä yleisimpiä hajusteallergeeneja.


Kuva täältä

Jos olisin muutama viikko sitten mennyt ostamaan huulipunaa, en olisi osannut ostaa tällaista sävyä. En ole tiennyt tarvitsevani sellaista. Nyt tiedän. Testaamani huulipunan sävy sopii erityisen hyvin syksyyn murrettujen värien kaveriksi. Kuultavan luonnollisen lopputuloksen jättävä huulipuna ikään kuin syventää huulien omaa sävyä. Ja mikä on ollut minulle mullistavinta tässä huulipunassa, niin se skarppaa lookin välittömästi. Yleisilme muuttuu samantien jotenkin hienostuneemmaksi ja huolitellummaksi, vaikka silmämeikki olisi kevyt tai meikki päässyt päivän aikana hieman nuhjuuntumaan. Huulipunan koostumus on mukavan vahamainen ja siksi pysyvyyskin on kohtuullisen hyvä. Puna kuluu huulilta pois tasaisesti, joten ei haittaa vaikkei sitä ehtisikään heti lisäilemään. Väri ei siis tarraa huulien uurteisiin, vaan huulet tuntuvat pehmeiltä ja hoidetuilta. Hylsy on kauniin yksinkertainen ja testaaja näyttää peukkua parabeenittomuudelle, koska vaikken olekaan ehdoton sen suhteen, niin en minä halua parabeeneja ehdoin tahdoin syödä. (Yli)innokas testaaja meikki valmiina! Välillä kyllä mietin, kun useissa huulituotteissa on vaikka mitä öljyjä, että mikäköhän näiden tuotteiden ravintoarvo on? Minähän syön huulituotteita kuitenkin hylsy/tuubi/purkkitolkulla vuosittain. Onko näissäkin sama kuin jos jättää päivittäisen latten juomatta, niin laihtuu 10 kiloa? Melkein vaatisin nähdä tutkimusta asiasta. 

Onko sinut yllättänyt jokin uusi meikkituote positiivisesti viime aikoina, vai käytätkö aina tuttuja ja turvallisia tuotteita?

Testiterkuin: Tiina 

14 kommenttia:

 1. mulla on ollut samat tuotteet käytössä jo aika monta vuotta ku oon huomannut ne toimiviksi, mutta seuraavaksi kyllä pakko kokeilla tota ripsaria!! Lumenea kun muutkin mun meikit on!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma kokeilijaluonteeni ei yleensä anna mahdollisuutta tyytyä mihinkään tuotteeseen, vaan aina pitää yrittää löytää muka parempi. :)

   Poista
 2. Tuo ripsari kuulostaa todella hyvältä... :) Pääsee kyllä itellekki testiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla josko toimisi sinullakin.

   Poista
 3. Ripsarihan vaikuttaa oikein lupaavalta! :) Voisin hankkia testiksi ja jos se rokkaa, hommata myöhemmin meikkipakkiinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aiemmin en ollutkaan käyttänyt Lumenen vesiliukoisia ripsareita, mutta kannatti näköjään kokeilla :)

   Poista
 4. Mä en voi sietää noita kuidullisia ripsareita. Ne kuidut aina jää jonnekin ihan hölmöön asentoon siinä ripsessä, näin ollen ne on pakko harjata sieltä pois, joten on taas yks ja hailee et onks niitä vai ei. (mieluummin ei, ni ei jää törröttämään ja tipu silmiin) en ymmärrä kuka on keksiny niin idioottimaisen idean.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettei ne toimi sinulla. Onneksi maailma on täynnä kuiduttomiakin ripsareita :)

   Poista
 5. Itse oon kyllä ainakin noiden ripsivärien kohdalla kokeillut monenlaista mutta loppujen lopuksi aina palannut samaan vanhaan ja hyväksi todettuun. Tämän perusteella voisin ehkä uskaltautua kokeilemaan tätä Lumenen uutuutta. :) vaikuttaa aivan lupaavalta tuotteelta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ripsaritkin on nykyään aika hintavia, vaikkei olisi edes kyse selektiivisestä merkistä, joten niiden suhteen tosiaan ei aina uskalla luottaa uutuuksiin. Välillä kannattaa kuitenkin uskaltautua mukavuusalueen ulkopuolelle. :)

   Poista
 6. Osaisitko suositella jotain vedenkestävien ripsareiden poistoaineita? Kun tuntuu että mikään ei poista kokonaan... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halpa ja hyväksi todettu ainakin neljän purkin osalta on Nivea Visage Double Effect eye make-up remover. Kannattaa ainakin kokeilla tätä jos ei ole jo tuttu tuote. Aine on erottunut kahteen kerrokseen, jotka sitten ennen käyttöä ravistetaan sekaisin. Sopii purkin mukaan myös piilolinssien käyttäjille.

   Poista
 7. Aaaah, tulen niin rakastumaan tähän Tiina testaa -sarjaan <3 Sinulla on aivan upea, avartava ja mielenkiintoinen tyyli kertoa tuotteista, pystyn helpolla kuvittelemaan esimerkiksi tuon huulipunan koostumuksen.

  Kiitos!

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.