moretolove

white

white

perjantai 21. syyskuuta 2012

Voita oma Dolce Gusto -kapselikahvikone

Tänäänkin Tiina tavallaan testaa, mutta tärkeämpänä pointtina on se, että myös yhdellä lukijalla on mahdollisuus päästä nauttimaan samasta kahvielämyksestä!

Maanantaina lähetti toi mukanaan erittäin mieluisen ja odotetun lähetyksen. Paketti sisälsi nimittäin uuden automaattitoimintoisen NESCAFÉ Dolce Gusto Circolo -kapselikahvikoneen. Viikonloppu olikin jo kulunut asunnon kummankin asukkaan kuolatessa juomien valmistumista Dolce Guston -nettisivuilla ja "pakko maistaa" -kapselimakuja valitessa. Kyseistä uutta versiota koneesta on myynnissä hopeisena, punaisena ja mustana ja meille saapui hopeinen kaunokainen. Mukana tuli kapseleita neljässä eri maussa. Yhteensä myynnissä on omien laskujeni mukaan 29 makuvaihtoehtoa, eli kaikille löytyy jotakin. Koneellahan voi valmistaa sekä kylmiä että kuumia juomia, mutta etenkin näin syksyn tullen ja talven lähestyessä on ihana tehdä herkullisia kuumia juomia vain muutamalla napin painalluksella. Ensimmäisenä juomana kokeilin perinteistä cappuccinoa. Kone lämpenee noin puolessa minuutissa käyttökuntoon ja sitten vaan vettä koneeseen, lasi alle, maitokapseli sisään ja valitaan haluttu vahvuusaste sekä ollaanko tekemässä kylmää vai kuumaa juomaa. Maitokapselin tyhjennyttyä vaihdetaan tilalle espressokapseli ja jatketaan juoman valmistusta. Tuloksena on ohjeiden mukaista vahvuutta käyttäen 240 ml herkullista kuumaa cappuccinoa. Juoma on oikeasti kuumaa ja maku ei ainakaan omasta mielestäni häviä kahvilacappuccinolle. Täytyy tosin todeta etten minä mikään kahvihifistelijä ole.Facebookissa käydään 10.9. - 14.10. NESCAFÉ Dolce Gusto EuroDesign Contest -kilpailu, jossa tarkoituksena on suunnitella uusi ilme NESCAFÉ Dolce Gusto Melody -kapselikahvikoneelle. 19 osallistujamaasta valitaan maakohtainen voittaja ja maiden välinen finaali käydään Milanossa 10.11.2012. Kahden Euroopan parhaan ehdotuksen pohjalta valmistetaan rajoitettu erä Melody-kahvikoneita, jotka tulevat myyntiin vuoden 2013 aikana. 

Kävin kokeilemassa Facebookissa omia suunnittelijan taitojani ja lopputuloksesta näki, että oma suunnitelmani taisi olla kohdistettu pitkälti joulumarkkinoille. Sen verran jouluiselta vihreä-punainen ruseteilla höystetty Melody-kahvikoneeni nimittäin näytti. Kannattaa käydä itse kokeilemassa suunnittelemista joko käyttämällä Facebook-sivuilta löytyvää sovellusta tai vapaavalintaisella kuvankäsittelyohjelmalla. Sivuilla voi äänestää myös omaa suosikkiaan finaaliin.Ihan parasta tässä perjantaissa on kuitenkin se, että nyt yhdellä lukijalla on mahdollisuus voittaa alla näkyvä musta uusi automaattitoimintoinen NESCAFÉ Dolce Gusto Circolo -kapselikahvikone! Pakettiin kuuluu laitteen lisäksi musta kapseliteline sekä tietysti lajitelma kapseleita.

Kilpailuaika on tästä hetkestä maanantaihin 24.9. klo 12 saakka, eli viikonlopun ajan. Vastaa alla olevaan kysymykseen jättämällä kommenttisi sähköpostiosoitteen kera. Maanantaina valitaan onnekas voittaja ja häneen otetaan yhteyttä sähköpostitse, joten pysykäähän valppaana! :) 

Kysymys kuuluu: Mikä kahvimaku on eniten mieleesi vai oletko kenties enemmän teen ystävä?

Kilpailuonnea toivottaen: Tiina :)