moretolove

white

white

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Kolikkonaisen kosmetiikkavalinnat!

Välillä meiltä kysytään, että käytetäänkö ollenkaan edullisia tuotteita vai onko kaikki kosmetiikat aina sieltä kalliimmasta päästä. Todellakin käytetään ja tämän takia oonkin uhonnut kertovani näistä viime aikojen budjettilöydöistäni, joihin oon ihastunut kosmetiikkarintamalla jo tovin, joten täältä pesee ja linkoaa!


- Gina Tricotin viininpunainen huulipuna jonka tilasin GT:n nettikaupasta jokunen aika sitten hintaan 5,90. Tuote on ollut kyllä kevyesti jokaisen siihen sijoittamani euron arvoinen. Ja tuo väri on ihan täydellinen!


- Sininen ripsari oli hakusessa muutaman kuukauden ajan ja olinkin jo kerran kassalla monta kertaa kalliimman Diorin kanssa, mutta ei kyllä kaduta, että jätin Diorin vielä kauppaan ja päätin testata tuon Rimmelin Extra Super Lash:in sinisen (Electric blue) värin suoraan Citymarketista. Ripsarin noin 7€ hintakaan ei päätä huimannut.


- Mietin nykyään toisinaan, kuinka olen voinut elää ilman kuivasamppoota, nuo päivän pelastajat kun ovat olleet myynnissä oikeastaan vasta muutaman vuoden. Tuo Biozellin yksilö raivasi tiensä mukaani eräästä pressipäivästä ja pienen kokonsa ansiosta se onkin päässyt reissaamaan jo mm. Afrikassa asti. Tuote ajaa asiansa oikein mainiosti ja sitä pitäisi saada jopa ihan marketista n. neljän euron hintaan. 

Mitä muita kukkaroystävällisiä kosmetiikkatuotteita te käytätte ja suosittelette? 

Biozellin kuivasamppoo blogin kautta saatu.

8 kommenttia:

 1. Oi kuinka kaunis olet ylimmässä kuvassa ♥

  Ja sinisestä ripsarista tulee mieleen kultainen 80-luku, jolloin vastaavaa sudittiin menemään :D Tyttäreni varmaan haluaisi tuollaisen :)

  VastaaPoista
 2. Itse käytän Herbinan hiuslakkaa. taisi olla vähän päälle 2e. Mainostetaan ympäristöystävällisenä ja itse käytän väriähellivää Marja Spaa lakkaa joku tuoksuu marjaisalle. Ainakin aluksi. Itse olen tuoksuun jo tottunut enkä haista siitä enään mitään mutta moni on ihaillut hyvää tuoksua. Muuten ostan meikit aikalailla Yves Rocherilta. Eli pikusen kalliimpaa tavaraa. Lisäksi myös Inglotin kynsilakat ovat kaivaneet aika helposti tiensä mun sydämmeen. Nekään ei tietenkään ihan halvimmasta päästä ole.

  VastaaPoista
 3. Wet & Wild- sarjasta olen löytänyt mm. itselleni parhaimman nestemäisen rajausvärin ruskeana. Eikä maksa montaa euroa ;)

  VastaaPoista
 4. Mua kiinnostais kuulla siitä kajalista, mitä käytit meikittömänä päivänä! En ainakaan oo huomannut että siitä olis ollut juttua vielä :)

  VastaaPoista
 5. Rimmelin peitepuikko on hyvä, maksaa 5-7 euroa muistaakseni.

  VastaaPoista
 6. Mitenköhän se kuivashampoo toimii? Tai oonko vaan ihan jälkeenjäänyt kun en oo semmosesta kuullu?

  VastaaPoista
 7. Tuo huulipuna näyttää juuri sellaiselta sävyltä mitä olen metsästänyt! Kävin pyörähtämässä ihan liikkeessä niin siellä ei kuitenkaan näyttänyt olevan kuin melko peruspunaisia? Olisiko hylsyssä kätevästi sävyn nimeä niin voisin katsella jos sattuisi vastaan/uskaltaisin tilata myös nettikaupsta :)

  VastaaPoista
 8. kuivashampoo on kyl mainio keksintö :)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.