moretolove

white

white

tiistai 9. lokakuuta 2012

Kutsu Tempur -pyjamabileisiin

Mimmi ja Peppi ovat jo jonkin aikaa saaneet nauttia Tempurin ihanista vuoteista ja tyynyistä ja nyt onkin aika kutsua teidät lukijat tutustumaan kattavaan Tempur -valikoimaan. More To Love järjestää nimittäin yhdessä Tempurin kanssa Pyjamabileet Tikkurilan Tempur Sleep Centerissä perjantaina 26.10. klo 18 - 22.Jotta paikalle pääsee juuri ne, joille Tempur voisi tuoda merkittävän parannuksen nukkumiselämykseen, niin haluaisimme kuulla teidän mahdollisista uniongelmistanne ja siitä miten unen laatua voisi parantaa. Kertomusten perusteella valikoimme 25 kutsuvierasta, jotka saavat ottaa myös kaverin mukaansa kekkereihin. 

Pyjamabileissä on erinomainen mahdollisuus tutustua Tempurin tuotteisiin yhdessä asiantuntevan henkilökunnan kanssa. Paikalla on myös fysioterapeutti antamassa Tempur Pallukka -hierontoja. Mukavan yhdessäolon lisäksi illan aikana on luvassa mm. hyviä alennuksia Tempurin tuotteista sekä kivoja arvontoja. Tarjolla on pientä purtavaa sekä juomia. Juomatarjoilun vuoksi kutsu koskee tällä kertaa vain yli 18-vuotiaita

Unikertomuksia voi lähettää maanantaihin 22.10. klo 20 astiJätäthän kommenttisi yhteyteen myös sähköpostiosoitteesi. Kutsuttuihin otamme yhteyttä 22.10. mennessä. 

Minkälainen vaikutus unen laadulla on sinun elämääsi?

P.S. Jos pääkaupunkiseudulle matkaaminen tuottaa vaikeuksia, niin hieman myöhemmin on luvassa samankaltaista bilehumua myös Joensuussa.