moretolove

white

white

tiistai 30. lokakuuta 2012

Nikon-illassa.

Torstai-ilta vietettiin Tiinan kanssa Hotelli Glo:ssa sviitissä blogi-illassa. Oli muuten hulppea sviitti :)


Saatiin tuntumaa noihin minikameroihin, jotka siis on kooltaan pienempiä kuin luottokortti ja ite ihastuin tuohon mustaan. Noihin on saatavilla myös kaikenlaisia koteloita ja hihnoja ja tuo konjakkinen hihna ja musta kamera combo oli kerrassaan upea! Toinen kamera johon tutustuttiin sisälsi Android käyttöjärjestelmän ja w-lanin, joten siitä pystyi uppailemaan kuvat suoraan esim. Instagrammiin.


Mikko Rasila opetti meitä kuvaamaan ja ite ainakin sain Mikolta useamman hyvän neuvon. Pidän myös Mikon tyylistä nostaa kissan pöydälle ja mies ottikin useamman esimerkin niin hyvässä ja pahassa suoraan meidän blogeista.


Itse olen kuvannut kohta vuoden Nikon D5100:lla (blogiyhteistyön kautta saatu) ja pääsinkin kokeilemaan muutamia objektiiveja illassa ihan omaan runkooni. Tässä tais olla 35mm objekti koeajossa. Tekisi mieli hankkia sekin...


MouMou fiiliksissä uusista vinkeistä!


Illan aikana päästiin perehtymään mm. kosmetiikan, ruuan ja asusteiden kuvaamiseen. Aina yhdellä rastilla joku sai asetella kuvattavat asiat mieleisekseen ja sitten mietittiin kuinka kuvaa saataisiin parannettua. 


Tilaisuudessa arvottiin myös kaksi kameraa ja Tiina nappasi tämän minikokoisen söpöläisen! :) 


Pyysin loppuillasta Mikon ottamaan asukuvat kun niistä koko ilta vaahdottiin, mutta kuvista tasan yksi oli tarkka (tämä). No ei aina voi onnistua. Ei kuvaaja, eikä malli :D

Kuvaatteko te järkkärillä vai pokkarilla? Onko teillä jotain kikkoja parempiin kuviin? 

6 kommenttia:

 1. Kuvaan sekä että... Töissä ja muutenkin arkimenoissa kulkee pokkari mukana ihan vaan sen pienuuden takia ja jos oikein kuvaamaan mennään niin sitten järkkärillä (Nikon 3000D) mennään :)

  VastaaPoista
 2. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=375691212504985&set=a.102107073196735.4429.102099916530784&type=1&theater luekaa koko teksti!!

  Nii rohkea ja oon taas enempi sinut kroppani kanssa! tekis mieli laittaa samalaien kuva ja teksti menemään samalla idealla!

  Pakko oli vinkata! :)

  VastaaPoista
 3. Pokkarilla minä kuvaan. Mulla on Canon ixus ja mielestäni sillä saa pokkariksi aika sairaan hyviä kuvia. Nikonista ja Olympuksesta on pokkareina aika huonoja kokemuksia. Järkkäriä toivoisin kovasti, mutta kaapista löytyy vain (aikanaan 3000 mk käytettynä maksanut) filmijärkkäri eikä ole ollut varaa uuteen:(

  VastaaPoista
 4. Pokkarilla kuvailen, oon tosin alkanut haaveilemaan josko jostain löytyisi hyvä pokkarikokoinen järkkäri. Itselle kun se pienuus ja keveys ois niin tärkeitä.

  VastaaPoista
 5. Itw kuvailen Nikonin D5100 järkkärillä ja siinä on vielä toistaiseksi vain perusputki. Suunnitelmissa on kyllä hankkia joku muu objektiivi, jos vaikka joululahjaksi sellaisen saisin :)

  VastaaPoista
 6. Mullekkin pienuus on tärkeää. Olen kyllä tyytyväinen Panasonic Lumixin pokkariin. Sarjaa ollu pitkään perheellä ja uusimmassa zoomi on 16 kertainen. Eli pokkariksi olen erittäin tyytyväinen. Järkkärissä en osaisi edes käyttää asetuksia. Lomamatkoilla kaverillani on aina järkkäri mukana ja joskus vielä videokamera.

  http://sarasfablife.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.