moretolove

white

white

torstai 25. lokakuuta 2012

Nyt on aika hankkia oma More Dreams to Live -kalenteri!

Ollaan jo jonkin aikaa hehkuteltu vuoden 2013 More To Love -kalenteria, jonka teemana on More Dreams to Live. Nyt ei tarvitse enää vain haaveilla kalenterin hankkimisesta, vaan tehdä haaveesta totta ja pistää meille tilausta tulemaan. Myymme nyt pakettia blogin kautta yhteishintaan 25 €, joka sisältää kalenterin, kangaskassin sekä postituskulut Suomeen. Kangaskassi on saatavilla ainoastaan blogin kautta tehtyihin tilauksiin. Kasseja on rajoitettu erä, joten tilaus kannattaa tehdä pian!KALENTERISTA: Viikkonäkymä kalenteissa on selkeä ja kirjoitustilaa on paljon. Mitoiltaan kalenteri on pituussuunnassa 21,5 cm ja 16 cm leveä, joten vähän menevämmänkin ihmisen menot mahtuvat sivuille. Kannattaa myös huomioida, että päivänäkymässä ei ole merkitty valmiita kellonaikoja, sillä kaikkien meidän päivä ei ala aina aamukahdeksalta :) Kuluva viikko on helppo löytää repäistyn alakulman avulla. Tilaa on jätetty tietysti myös viikottaisella haaveilulle alaosan Dream list:n muodossa. Kalenterin takaa löytyy hyödyllinen muovitasku, johon voi kerätä tärkeät irtolappuset. Aiempaa fiilistelyä kalenteriin liittyen löytyy mm. täältä.KANGASKASSISTA: Tilatessasi paketin hintaan 25€ saat lisäksi mukaan kalenterin kansilogolla varustetun kangaskassin joko violettina tai pinkkinä. Tässä vaiheessa meillä ei valitettavasti ole vielä esiteltävänä kuvaa kasseista, sillä ne ovat vasta saapumassa tehtaalta. Sieltä on kuitenkin tulossa pitkäsankaisia kasseja, joissa pohjavärinä violetti tai pinkki ja toisella puolella kassia on isolla valkoisella painatuksella kalenterin logo. Kuvamateriaalia luvassa varmasti heti kun kangaskassit saapuvat. EDIT: KUVA ALHAALLA! Koska kasseja on tilattu kahdessa värissä, niin emme voi taata, että jokainen saisi varmasti haluamansa värin. Tilaukset pakataan saapumisjärjestyksessä, joten ensimmäisenä tilanneiden väritoive toteutuu varmiten. :) Kassi on 100% puuvillaa.NÄIN TILAAT PAKETIN: Lähetä tilauksesi osoitteeseen moredreamstolive@gmail.com. Kirjoita viestiin nimesi, osoitteesi sekä kangaskassin väritoiveesi (pinkki tai violetti). Mainitse myös jos maksaja on eri kuin tilaaja, jotta osaamme yhdistää oikean suorituksen oikeaan tilaukseen. Lähetämme sinulle maksutiedot paluupostina ja kalenteri+kassi lähetetään maksun tilillä näkymisen jälkeen. Ensimmäiset tilaukset lähtevät postiin viikolla 45, joten kannattaa toimia ripeästi! 

Halutessasi voit tilata myös pelkän kangaskassin hintaan 12€ (hinta sisältää kassin ja postituskulut Suomeen). Lähetä yhteystietosi yllä mainittuun sähköpostiosoitteeseen ja mainitse viestissä, että olet tilaamassa pelkän kangaskassin. Kerrothan tilauksesi yhteydessä myös väritoiveesi (pinkki tai violetti).

Onko tässä kenties sinun unelmiesi kalenteri 2013?

Kaikki hinnat sisältävät alv 23%.

EDIT: Kuva kangaskasseista.

28 kommenttia:

 1. Heti täytyy laittaa tilaukseen tämä aarre! :)
  Oikeesti täytyy vielä kehua teitä tyttöjä että teette kyllä niin hienoa hommaa ja ootte niin aitoja ja ihania kaikki kolme! Hyvää syksyä kaikille :)

  maijuscloset.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi :) Hyvää syksyä myös sinulle ja toivottavasti kalenteri on mieluinen.

   Poista
 2. Voiiiiiiii mä haluuun ton kalenterin! Onko sitä mahdollista saada ilman tota kangaskassia ts. halvemmalla kuin tuo 25e? Ei ainakaan tällä hetkellä kyllä riitä rahat tuohon :(

  - Emilia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti toistaiseksi myymme blogin kautta kalenteria ainoastaan kangaskassin kanssa settinä. Näitä rupeaa näkymään varmasti pian myös mm. kirjakaupoissa.

   Poista
 3. Milloin kalenterit ovat muuten kaupoissa?:) ehkä pakko hankkia, näyttää niin paljon paremmalta kuin meidän koulun ilmainen kökkökalenteri..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkkaa ajankohtaa emme osaa sanoa, koska liikkeet saavat itse määritellä myyntiajankohdan. Varmasti kuitenkin ihan lähiaikoina.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Jee! Kalentereiden myynti onkin lähtenyt mukavan vilkkaana käyntiin.

   Poista
 5. Ihastuttava kalenteri! Tämä sopisi minulle tulevan kesän morsiammelle erinomaisesti, elämäni ensi elokuuhun saakka on yhtä suurta haaveilua ja suunnittelua. :)

  Heräsi kuitenkin kysymys; onko tämä kalenteri ns. koululaiskalenteri eli alkaa elokuusta, vai ns. normaali vuosikalenteri tammikuusta-joulukuuhun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuosikalenteri, eli tammikuusta lähtien voi tämän ottaa käyttöön. Onnea tulevalle morsiamelle! :)

   Poista
  2. Tiedustelisin vielä, millaista materiaalia kalenterin kannet ovat? Näyttäisivät pahvisilta, mutta en ota täysin selvää kuvasta...?

   Poista
 6. JOOOOO, tällanen tarvitaan! :)

  VastaaPoista
 7. Ainakin helsingin sokoksessa oli jo näitä kalentereja, siis forumia vastapäätä :D en tiedä vaikka helsingissä ois enemmänkin sokoksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta! Hakaniemessä on myöskin Sokos keskustan lisäksi :)

   Poista
  2. paljonko kalenterilla oli hintaa sokoksella ?

   Poista
 8. Onko kalenterit jo kaupassa? Voisiko niitä löytää Kirjamessuilta nyt viikonloppuna? Vai millonkohan on ajatuksena tulla kauppoihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei valitettavasti osata yhtään sanoa muiden jälleenmyyjien toimista, sillä he saavat itse päättää myyntiajankohdasta. Ei ole myöskään tietoa noiden Kirjamessujen tarjonnasta.

   Poista
 9. Oon ettinyt jo tovin tässä ittelleni kangaskassia, mahtaisko mistään löytyä kuvaa kangaskassista ja tuleeko ne joskus myös kauppoihin? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kuvaa, kun emme ole vielä itsekään valmista kassia nähneet :) Ja ainakaan tätä kyseistä kassia ei tule kaupoista löytymään, vaan se on mahdollista hankkia ainoastaan blogin kautta.

   Poista
  2. Okei, no toivottavasti niitä vielä myöhemmällä ajalla on myynnissä että saisin sellaisen (:

   Poista
 10. kassi lähti tilaukseen!

  VastaaPoista
 11. Ompa ihana tuo kalenteri! :-O

  VastaaPoista
 12. Jes halusin jo viime vuonna hankkia kalenterin mutta rahatilanne oli huono, nyt sitten vihdoin sain tilattua ja aaaim soooouuu happyyyy:))

  VastaaPoista
 13. Ku törmäsin tähän blogiin ja aloin katselee ja kelasin et ihan ok et kahdella pullukalla on oma blogi mut sit luin enemmän ja rupesin kelaa et te käytännössä mainostatte et "ei haittaa jos on ylipainoo, oot silti ihana" Ylipaino on sairaus, herrajumala, terveysriski ja te kerrotte se olevan ok?! Ja keräätte oikee mainetta ja mammonaa tällä blogilla. Kaikki tietää että liika läskiys voi koitua kohtaloksi ja kaiken kukkuraks, läski ei kaunista ketään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sietäsit hävetä tommosesta postauksesta. Kai tietänet, että jos ihmisellä on ylipainoa, syylllistäminen ei auta mitään eikä ketään. Tällä blogilla on ymmärtääkseni tarkoitus välittää sanomaa siitä, että jokaisen pitäisi hyväksyä itsensä semmoisena kuin on. Silloin kun hyväksyy itsensä, muutos parempaan - omia tavoitteita ja haaveita kohti - voi alkaa.
   Ylipainoisella ihmisellä voi liikalihavuuden taustalla myös olla monia eri tekijöitä, minkä myötä ylipainoa on voinut kerääntyä esim. fyysinen sairaus, elämänmuutokset.. On myös ylipainoisia ihmisiä, joilla saattaa monessakin tapauksessa olla parempi fyysinen kunto, kuin esim. ns. "laihalla" ihmisellä. Kaikki ovat yksilöitä. Mielestäni täällä ei ole myöskään missään vaiheessa sanottu, että terveysriski on ok? ;)
   POSITIIVISUUDEN lietsonta on erityisen sallittua, mitä tässä blogissa olen havainnut lämmittävän paljon :) Myös pyrkimykset harmoniseen ja hyvään oloon on mielestäni ihmisyyden tärkeimpiä kysymyksiä. Kai ymmärtänet, että liika negatiivisuus ei myöskään kaunista ketään? :)

   Poista
 14. Meitsi omistaa jo tommosen !;)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.