moretolove

white

white

maanantai 8. lokakuuta 2012

Terkut Abu Dhabista!

Huomenta!

Terkut väsyneiltä matkaajilta täältä Abu Dhabin kentältä. Lähdettiin eilen neljän maissa Suomesta, käväistiin illallisella Berliinissä ja ollaan tällä hetkellä Abu Dhabin kentällä odottamassa viimeistä konetta Kathmanduun.

Edellinen lento meni katellessa leffoja (Zac Efronin Lucky One josta Mimmi totesikin hyvin: "Onko mitään parempaa kuin Zac Efron töissä koirakennelissä?) Leffa oli todella, todella hyvä. Mimmi myös katsoi Justin Bieberin Never Say Neverin ja saattoi ehkä vihdoin vähän ymmärtää mun JB-hehkutuksia. JES!

Unta on otettu vain muutama tunti ja seuraava lento olisi pituudeltaan 4,5h. Kathmanduun saavutaan joskus neljän maissa paikallista aikaa ja päästään toivottavasti suihkun ja ruokailun kautta nukkumaan. :D Siellähän on aikaero 2 tuntia 45 minuuttia, eli tuleepahan tämmöinenkin aikaero sitten koettua.

Joku oli kysellyt miksi mennään Nepaliin ja syynä on siis se, että toimitaan Pelastakaa Lapset Ry:n lähettiläinä ja mennään katsomaan minne ne rahat oikeasti menee. Kyseessä ei todellakaan ole mikään luksus-reissu, joten rinkkaan on pakattu makuupussien ja vaelluskenkien lisäksi myös iso kasa lääkkeitä. Tarkoitus olisi viettää aikaa muutaman lapsen mukana eri kylissä tutustuen heidän elämäänsä, joten naurua ja kyyneliä tiedossa PALJON!


Nyt taidetaan mennä haukkaamaan jotain aamupalaa ja sitten kömmitäänkin taas koneeseen. Ihanaa viikkoa kaikille, päivitellään blogia mikäli päästään jossain vaiheessa nettiin. Meille on uhkailtu, että ei viikkoon olisi kunnollisia netti/puhelinyhteyksiä!

6 kommenttia:

 1. Hienolla asialla olette liikenteessä. Antoisaa reissua teille ja palatkaa kotiin kokemuksia rikkaampina. Halaukset!

  VastaaPoista
 2. Auuu kuinka hienoo! Pitäkää hauskaa,nauttikaa täysin sydämin ja ottakaa kokemuksesta kaikki irti! Hyvää matkaa toivottaa myös Herra S ja pikku Rebekka. :) -Kaivarin tuleva räppimummo-

  VastaaPoista
 3. Mitä? Annanko mä lahjoituksia Pelastakaa lapset ry:lle sitä varten, että te menette katsomaan, mihin mun rahat ovat menneet? Apua!!!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa! Ottakaa hirveesti kuvia ja jakakaa ne meille :)) Me kaikki ollaan hengessä mukana teidän mahtavalla matkalla ja halutaan tietää siitä kaikki!!! <3  maijusclost.blogspot.fi
  -GorgeousEverydayFashion

  VastaaPoista
 5. Hihii, minä olin turvatarkastamassa teitä, olitte ihania 8)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.