moretolove

white

white

maanantai 1. lokakuuta 2012

Vastaa ja vaikuta!

- Gossip-yhteistyö -

Kyseltiin tuossa
joku aika sitten, että löytyisikö teistä innokkaita tyyppejä GoSis-raatiin kehittämään meidän kanssa Gossip-merkkiä ja löytyihän teistä vaikka kuinka monta innokasta! :)

Raatiin valituille on viime viikolla ilmoitettu ja kokoonnummekin jo nyt torstaina ensimmäistä kertaa pähkäilemään yhdessä mihin suuntaan Gossip-merkkiä toivotaan kehitettävän. GoSis-raatilaisiksi valikoimme mahdollisimman "erilaisia" plussakokoisia naisia, jotta saisimme palveltua meitä kaikkia mahdollisimman hyvin. Kiitos vielä isosti kaikille mukaan halunneille, jos onni ei kuitenkaan tällä kertaa suosinut, niin nyt on mahdollisuus kertoa oma mielipiteensä, vaikkei paikan päälle raatiin osallistumaan pääsisikään.

Tästä päivästä tuonne 14.10 saakka on nimittäin käynnissä TÄÄLLÄ kysely, johon vastaamalla pääsee vaikuttamaan juurikin Gossip-mallistoon ja sen tulevaisuuteen. Nyt kannattaa siis vastata ja toivoa niitä pidempiä-, tai kapeampia lahkeita, mieluisia värejä/kuoseja tai vaikka istuvampia vaatteita, siis ihan juuri sitä, mitä haluaisit Gossip-mallistossa tulevaisuudessa nähtävän :) Ja kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan vieläpä kaksi 50€ arvoista lahjakorttia SOKOS-tavarataloon, joten eikun vastailemaan ja peukut pystyyn.

Kehitetään Gossip-mallistosta yhdessä juuri se toiveidemme mukainen plussamallisto! :)  
11 kommenttia:

 1. mahtavaa, että kohderyhmä pääsee OIKEASTI vaikuttamaan - ehkäpä me saataisiin suomeenkin joku yhtä ihanan trendikäs merkki kuten tämänhetkinen suosikkini new look :) ettei aina niitä telttoja ja mammamalleja, oon niin korviani myöten täynnä niitä!

  VastaaPoista
 2. Mie toivon, että Gossip-malliston farkujen ja housujen sisäpituudet kasvaisivat vähintään 86cm, jotta niitä voisi ostaa. Nykyiset pökät on aivan liian lyhyitä. Haluaisin myös paitoja, joissa olisi väljemmät hihat, kyynertaipeeseen asti tai 3/4 hihat ja sellaisesta kankaasta mistä ei näy läpi, koska en haluaisi vilkutella allejani.Ja kaikinpuolin lisää väriä ja kuvioita ja lisää vaatteita piiiitkille ihmiselle, jotka ovat päärynän mallisia, ei vain pelkästään omena vartalolle vaatteita. Kiitos

  -Alli-Hanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, kannattaa vielä laittaa tuolta linkin kautta palaute perille niin menee varmasti suunnittelijoidenkin tietoon :)

   Poista
 3. Kiitos tästä kyselystä, tähän oli mukava vastata! :)

  http://katdjauh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä kyselystä, tähän oli erittäin mukava vastata! :)

  http://katdjauh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Hi girls! I follow your blog for a long time from Poland and I really like u a lot!
  Ur blog was inspiration to create my own one...
  Inviting u to take a look: http://bbsbeautiful.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Kävin avautumassa! Tulipas tiukkaa tekstiä.
  Nyt harmittaa, etten laittanut raatiin hakemusta tulemaan. Asiaa oli niiiiiin paljon tästä ks. aiheesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun ois niin pitänyt tulla mukaan! Mutta hyvä, että vaikutat avautumalla oikein pitkästi!

   <3

   Poista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Täältä lähti kans kyselyyn palautetta. Kovasti toivon farkkujen lahkeisiin lisää pituutta. Näinkin lyhyenä kuin 175cm käytän housuissa pituutta 34". Näitä ei muuten löydä kun vyötärökin kaipaa 34"-36" koon :/

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.