moretolove

white

white

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

GoSis-raati on kokoontunut!

- Gossip-yhteistyö - 

Kuten ehkä muistatte huhuiltiin innokkaita raatilaisia joku aika sitten GoSis-raatiin. No teitähän ilmottautuikin mukavasti ja kaikista ilmottautuneista poimittiin viisi naista mukaan. Raati on nyt ehtinyt kokoontua jo kaksi kertaa ja molemmat kerrat ovat olleet todella antoisia.


GoSis-raadin kokoontumiset ovat aina työpäivän mittaisia ja asiaa on paljon. Ekalla kerralla päästiin tutustumaan toisiimme ja tietysti kurkkaamaan Gossip-malliston alkuvuoden tuleviin juttuihin. Joihinkin tuotteisiin oli vielä vara vaikuttaa ja naisilta tulikin ihan loistavia kehitysideoita.


Suunnittelija Eva oli rakentanut Gossipin tulevista jutuista upeat kollaasit, joissa oli värejä, materiaaleja ja upeita inspiroivia plussakoon naisia, joita Eva oli poiminut niin blogeista kuin muualtakin netistä. 


Ennen ruokailua meidät kaikki vielä mitattiin. Jotkus plussamerkithän järjestävät välillä mittauksia joihin kutsutaan kymmeniä, ellei jopa satoja naisia mitattavaksi.


Ruokailun jälkeen alettiin tutkimaan trenditoimistojen ennusteita ensi keväälle ja kesälle ja poimittiin sieltä meitä eniten miellyttäviä juttuja. Päätettiin myös mitä tuotteita meidän GoSis-mallisto tulee pitämään sisällään. Päädyttiin yhteensä neljään tuotteeseen.

Kaiken kaikkiaan jo ekana raatipäivänä syntyi ihan tosi hyviä keskusteluja myös plussavaatteista ja tarjonnasta noin yleensäkin, kaikki raadin naisista olivat aivan huippuja ja asiaa riitti. :)


Toisella kerralla en päässyt osallistumaan itse raatiin, mutta kävin tapaamassa naisia myöhemmin päivällä vielä kahvittelun merkeissä. Tokana raatipäivänä he olivat päässeet mm. valitsemaan kuosin tuotteille suuresta kuosivalikoimasta ja odotan kuosin näkemistä myös itse innolla.


Ihanat naiset koossa!

Nyt raadissa onkin taukoa, kun tuotteiden prototyyppejä odotellaan tehtaalta saapuviksi. Kerromme itse tuotteista ja valmistusprosessista lisää heti kun saadaan lupa. Ilmottauduinkin jo vapaaehtoiseksi, jos tarvitaan esim. joku lähtemään varmistamaan Turkkiin tehtaalle, että kaikki tässä projektissa varmasti sujuu hyvin ;)

Oon ihan tosi iloinen, että saatiin näin huippu ja toimiva raati kasaan. Toivottavasti saadaan myös yhdessä kehitettyä Gossip-merkistä entistä parempi! 

Seuraavaa raatikokoontumista odotellessa! :)

3 kommenttia:

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.