moretolove

white

white

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Kassialman asu

Huh, Joensuusta selvitty hengissä. Meillä oli kyllä hurjan mukavaa! Illan aikana "minä menen kyllä suoraan Tempur pyjamabileistä nukkumaan"-suunnitelmat muuttuivat "nyt välittömästi PMMP:n keikalle"-suunnitelmiksi... Loppuillan missionani oli ilahduttaa ihmisiä ja sen tein, vai mitä ootte mieltä lauseesta "sulla on tosi kiva svetari" baaritiskillä noin 45v miehelle :D Illan toinen missio oli löytää isosiskolle palomies... Tai vapaapalokuntalainen... Tai no ees joku joka katsoo välillä pelastajia :D Ei siitä sen enempää, mutta todettakoon nyt sitten, että ilmeisesti Joensuulaiset palomiehet eivät kuuntele PMMP:tä. 

Tämä asu tuon meidän violetin kassin kera on otettu jo noin viikko sitten. Sinä päivänä, kun tukka oli muuttunut tummaksi ja maassa oli lunta. 
Korvikset Glitter
Pitsipaita VILA (L)
Hame Primark (UK20)
Saappaat New Yorkerista (40)
Ja näitä kasseja, niitä saa ostaa täältä.

Kiitos vielä kaikille jotka tulitte perjantaina Joensuuhun. Kuvat on vielä kalenterista kamerasta purkamatta, mutta omaa postausta aiheesta seuraa taas myöhemmin. Nyt takapiha talvikuntoon ja kolmelta yhen herran kaks vee synttäreille.

Rentoa sunnuntaita kaikille! :)

6 kommenttia:

 1. Sulle sopii ihanasti noi tummat hiukset! Tosi makeet. Tää vaan saa mut taas miettimään omaa värjäämisoperaatiota, koska mielessä on jo kauan pyörinyt omienkin hiusten värjääminen tummiksi.... :)

  - Johanna

  VastaaPoista
 2. Hei, mitä huulipunaa sulla on? :) On nimittäin ihana sävy.

  VastaaPoista
 3. Hei, olette onnistuneet olemaan multa piilossa tähän asti, mutta pikaisen selailun perusteella vaikuttaa seuraamisen arvoiselta blogilta.

  Ajattelin myös tipsata englantilaisesta kaupasta, joka saattaa olla tuttu, mutta jos ei, niin itse olen ainakin tehnyt sieltä loistavia löytöjä varsinkin uimapukuosastolla...
  http://www.evans.co.uk

  VastaaPoista
 4. Voi ihana, "kuvat on kalenterista purkamatta" ;) Aloin jo kuvitella jotakin polaroid-kuvia kalenterin välissä odottamassa blogiin pääsyä!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ja kivan näköiset korvikset näyttää roikkuvan sulla :)

  VastaaPoista
 6. Harmi, ettei oikein voinut iltaa jatkaa, tahmeaa oli aamuvuoroon meno jo muutenkin, plääh. Kiitos bileistä, Tempur -kuume vain paheni.

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.