moretolove

white

white

perjantai 30. marraskuuta 2012

Koskemattomat

Minulla tosiaan oli näppini pelissä tuossa viime viikolla Scanboxin kanssa järkätyssä blogeissa pyörineessä ihanassa Ystävyys-skabassa, jossa palkintona oli päivä Helsingissä. Palkinto piti sisällään hemmottelua kasvohoidossa, yön Sokos Hotel Tornissa, illallisen Fransmannissa ja liput Koskemattomat-elokuvan kutsuvierasnäytökseen. Sain siis kunnian myös valita kilpailun voittajan ja vieläpä tavata nämä onnekkaat Haminasta ja Kouvolasta Helsinkiin tulleet neitoset :)


Ulla kirjoitti niin upean tarinan, että voitti koko kilpailun ja pääsikin heti Helsinkiin tultuaan siskonsa kanssa ihan ekana Cindy Rieran tarjoamaan kasvohoitoon. Päivä tuli kuulemma todella tarpeeseen. Tässä Ulla nautiskelee teetä, kuohuvaa ja ranskalaista leivosta hoidon jälkeen. Itse hoito oli ollut kuulemma todella rentouttava, enkä kyllä epäile ollenkaan, Cindy vaan on paras.
Kun siskokin oli saanut nauttia rentouttavasta kasvohoidosta käveltiin yhdessä Sokos Hotel Torniin ja naiset kirjautuivat hotelliin sisään. Ohjelmassa oli vielä illallista ja elokuvan kutsuvierasnäytös. Naureskeltiin siinä, että molemmat olivat niin raukeina, että näinköhän selviävät hotellista enää liikenteeseen. Voisin sanoa että tiedän tunteen, päästiin Pepin kanssa nimittäin nauttimaan vähän vastaavanlaisesta hemmottelusta alkukesästä. No eilen tekstailin Ullalle niin kuulemma elokuva oli ollut molempien mielestä tosi hyvä, hauska ja koskettava samaan aikaan. Myös ruoka Fransmannissa oli ollut hyvää ja kokonaisuutena koko päivä oli ollut tosi onnistunut. Voitto piristi kuulemma mukavasti Ullan harmaata arkea, eli oikeeseen osoitteeseen meni! :)

Tässä vaiheessa toivotin naisille hauskaa iltaa ja treffasin Pepin ja Pauliinan ja suunnattiin kohti Carelia-ravintolaa, jonne olin järkännyt meille pienimuotoisen ranskalaisen illan ennen Koskemattomat-elokuvan kutsuvierasnäytöstä. 


Kaunis Iina.Jonna haaveilee upeassa mekossaan.


Joanna miettii viinien syvempää olemusta.

Meillä oli varattuna ennen ruokailua Carelian pieni viinitasting, jossa pääsimme maistelemaan kolmea ranskalaista punaviiniä. Hauskin makuelämys oli ehdottomasti perunakellarinmakuinen viini josta saatiin väännettyä vitsiä koko ilta. :D Itse en todellakaan ole mikään asiantuntija, joten opastus talon puolesta tuli oikein tarpeeseen. Jokainen sai myös valita sapuskat listalta ja itse otin Carelia menun (45€) joka näkyy kokonaisuutena alla. Tuo pihvi ja nuo ranskalaiset (mikähän oli niiden salaisuus) olivat kyllä todella hyvää.
Sapuskat tuntuivat maistuvan ja pari tuntia hujahti hyvässä seurassa kuin siivillä. Kuudelta alettiin valumaan Kinopalatsia kohti, jossa päästiin siis nauttimaan Koskemattomat-elokuvasta. Itse näin tuon pätkän jo toistamiseen ja vaikka seuralaiseni alussa ihmettelivät, että kuinka jaksan tulla katsomaan vasta näkemäni leffan melkein heti uudestaan niin eivät enää elokuvan jälkeen ihmetelleet. Ainakin Emmi, Joanna ja Peppi ovat jokainen ilmoittaneet menevänsä katsomaan leffan vielä uudelleen teatteriin mitä pikimmiten :D

Elokuva on pitkästä aikaa ihan uskomattoman hyvä leffa. Välillä saat nauraa vedet silmissä ja välillä ne ilon kyyneleet vaihtuvat liikutuksen kyyneleiksi. Suosittelen siis erittäin lämpimästi kaikille! Koskemattomat saa ensi-iltansa tänään ja myräkkäperjantai ei oo muuten mielestäni yhtään huono ilta lähtee leffaan...

Onko joku jo nähnyt Koskemattomat? Mitä piditte? 
Je l'aime!

5 kommenttia:

 1. on kyllä ihan pakko mennä katsomaan tämä leffa, itse olen erityisoppilaitoksessa opiskelemassa merkonomiksi, niin siksi tämä leffa on niin kiinnostava on ihanaa, kun joku on tajunnut vihdoin tehdä tämmöisen elokuvan :)

  VastaaPoista
 2. Kiukkuisen näköinen muija tuo Pauliina, mutta saanko silti varastaa tuon alimman otoksen :-)

  VastaaPoista
 3. Mua kyllä vähän hämmentää miten tää(kin) leffa on tullu niin pitkällä viiveellä Suomeen.. Mä katsoin sen viimeksi kesän alussa - kahdesti, koska on se tosiaan niin hyvä. Nyt siitä tehdään isoa juttua, vaikka se oli sitä jo ilmestyessään!

  Eihän se väärin ole, tämä kummallinen viive, en vain ymmärrä miksi hyvä tulee niin hitaasti ja miljoonia massaan hukkuvia jenkkileffoja markkinoidaan viimeiseen hengevetoon asti.

  VastaaPoista
 4. Heh.. täältähän löytyikin tuttuja naamoja. Kiitos vielä palkintopäivästä, oli mahtavaa! :) -Ulla

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.