moretolove

white

white

maanantai 12. marraskuuta 2012

Mimmin lempparihiustuotteet osa 1.

Meiltä kysellään paljon suosituksia hiustuoterintamalla ja tässäpä nyt sitten niitä omia lemppareita ensin tuolta suihkun puolelta. Ensinnäkin, on haastavaa suositella kenellekkään hiustuotteita näkemättä tai kokeilematta hiuslaatua, hiuslaatu, joka toiselle on ohut, ei välttämättä todellisuudessa ole ohutta nähnytkään, tämän vuoksi usein jää itseltäni niihin suosittelupyyntöihin vastaamatta. Paljon kysellään myös kampaajataustastani niin kerrottakoon sen verran, että oon tehnyt töitä kampaajana liikkeessä Kuopiossa, myymässä hiustuotteita kampaamo-osastolla tavaratalossa Helsingissä ja tehnyt myös konsulenttikeikkaa eri tavarataloissa pääkaupunkiseudulla. Olen myös tehnyt kaikki estenomi-työharjoitteluni opettajana kampaamopuolella ja jonkun verran tein myös sijaisuuksia samaisessa koulussa Kuopiossa.

Omat sampoo + hoitoaine-lempparit ovat olleet samat jo vuosia ja vaikka välillä oon kokeillu muuta, palaan yleensä aina niihin hyviksi havaittuihin ikisuosikkeihin. Tässäpä näitä hyväksi minun hiuksille havaittuja tuotteita ja muitakin jotka käytöstä tällä hetkellä löytyivät.


Paul Mitchellin Extra-Body Daily Shampoo. Jos minun pitäis käyttää vaan yhtä ja ainutta sampoota elämäni loppuun saakka, olisi se tämä. Tämä ei tosin sovi pidennyksille, joten käytän sitä vaan ja ainoastaan omille hiuksilleni (eli sillon, kun olen ilman pidennyksiä). Välillä oikein ootan, että saan pidennykset pois ja pääsen pesemään tällä :D Aika pesevä sampoo ja ehdottomasti paras tuuheuttava sampoo johon olen törmännyt.

Paul Mitchell Shampoo Three on syväpuhdistava sampoo, jota käytän korkeintaan pari kertaa kuussa.

Sebastian Volupt Shampoo on myös tuuheuttava sampoo, joka ei yllä ihan sinne kultamitalille, mutta tulee hyvänä kakkosena perässä.


Paul Mitchell Super Skinny Daily Shampoo on aivan loistava sampoo pidennyksille (silottaa ja "pehmentää" hiusta) ja toimii myös hyvin jäykälle hiukselle (jota mulla ei kyllä ole). Ei toimi omalle hiukselleni, mutta pidennyksille aivan loistava.

Argan Care Vitalizing Shampoo toimii myös hyvin pidennykselle. On hyvin kosteuttava sampoo, joten on välillä jopa hieman liian raskas, ei sovellu siis joka kerta käytettäväksi.

Paul Mitchellin Tea Tree Special Shampoo on kunnon piristysruiske, joka toimii myös vartalolle. Ei sovellu kuitenkaan Tea Tree-allergikoille. Jos hiuspohjassa on ongelmia, kannattaa testata tätä.


Paul Mitchell Super Skinny Daily Treatment on paras pikahoitoaine pidennyksille, jonka tiedän. Silottaa aivan ihanasti hiusta.

Simin Argan Care Vitalizing Balm silottaa ja kosteuttaa. Hyvä pikahoitoaine. 


Minulta löytyy myös Paul Mitchellin Extra-Body Daily Rinse ja Sebastianin Volupt hoitoaine, jotka ovat molemmat tuuheuttavia hoitoaineita, en tosin suosittele näitä jos tarvitset yhtään enemmän hoitavuutta, sillä ovat molemmat aika kevyitä.


Oon hiusnaamioiden ystävä ja ehdoton ykköslemppari löytyy Simin Argan Care-sarjasta Moisture Smoothie. Ihan älyttömän hyvä kosteuttaja ja silottaa ja selvittää pidennykset ihan törkeen hyvin.

Davines Natural Tech Well-being Conditioner on niin kosteuttava, että menee ihan naamiosta.

KC Color Mask on ehdoton lemppari värin ylläpitoon ja vaaleilla hiuksilla suosinkin vuorotellen sävyjä Vanilla ja Caramel. Tuolla voi myös värjätä koko pään, niin paljon pigmenttiä siinä on (myös kaakelit kiittää).


Tämä Fudgen Energy Star Hair&Body Wash oli mukana lähinnä salikassissa helppoutensa takia. Myös ihan mieletön tuoksu! Toimii oikeastaan paremmin vartalon kuin hiustenpesuun, joten tuli käytettyä yleensä siihen tarkoitukseen.


Korresin suihkusaippuat on suosikkeja ja sieltä etenkin tuo kookos. Toiset suihkusaippualempparit löytyy tietty The Body Shopilta, mutta tässä kuvausvaiheessa ei käytössä ollut yhtäkään TBS:n suihkaria varmaan moneen vuoteen! :D

Tästä kavalkaadista voi sitten miettiä, että mikä merkki löytyi myös kampaamostani edustettuna ja minkä merkin konsulenttina heiluin muutama vuosi sitten parin vuoden ajan tavarataloissa (no oliskohan vaikka Paul Mitchell). Kyllä se vaan näin on, että kun löytää sen oikean niin se on sitten siinä! :)

Onko siellä jollekkin tietylle sarjalle vihkiytyneitä? 

Kaikki tuotteet blogin kautta saatuja.

4 kommenttia:

 1. Four Reasonin volume ja moisture mist -tuotteet! :)

  VastaaPoista
 2. Mä käytän tuota samaa Paul Mitchellin Clarifying- shampoota ja sitten Tigin vihreää Antidotea. Myös Tigin Extremely Straight on käytössä. Voitin myös erään kampaamon FB- kilpailusta Wellan tuotteita, ovat hyviä. Mukana mm. itsestään lämpiävä hoitoaine :D Sitä en ole vielä kokeillut.

  Muotoilutuotteissa Tigin Seriously Straight sekä Mitchellin SuperSkinny Serum rokkaa! Lisäksi erinäisiä Tigin vahoja ja hiuskiinteitä käytössä. Yks ihanimman tuoksuisista on Tigin Candy Fixations- sarjan Totally Baked- muotovaahto, nammmm. Sitruunamarenkia...

  VastaaPoista
 3. Tästä postauksesta tulikin mieleen, että jos ootte Mimmi ja Peppi Lush-faneja, niin voisitteko tehdä postauksen teidän lempparituotteista siellä? :)

  VastaaPoista
 4. Mulla oli about n. 10 vuotta sitten lyhyt pörrönen tukka ja Paul Mitchellin hiusliima oli mun ehdoton suosikki muotoiluun. Kaikki vahat ja geelit hävis sille eikä tarvinnut minkään lakkojenkaan kanssa pelata.

  On ollut pitkä tukka jo vuosia mutta aina vaan olen säästänyt sitä (jo varmaan kuivanuttakin) hiusliimapurkkia mut nyt oli pakko heittää se menemään. Se oli sitäpaitsi ihan sairaan riittoisaa:) Mahtaneeko sitä edes enää myydä.

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.