moretolove

white

white

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Muistutuksena...

pari asiaa teille.

Koskemattomat-leffaskaba päättyy tänään illalla. Pääsin näkemään muutamia vastaustarinoita Scanboxin toimistolla jo perjantaina ja siellä oli ihan hullun hyviä stooreja, mutta silti kannattaa yhä osallistua, sillä voittaja valitaan vasta huomenna. Niin ja vaikka ei keskiviikkona tuonne kutsariin pääsisikään niin lippuja jaossa teattereihin myös muualle päin Suomea! Ite oon tuon elokuvan jo pressinäytöksessä nähnyt ja se on aevan huippu! Osallistumaan pääset suoraan tästä.

Tänään tulee myyntiin minun ja Kirsi Nisosen yhteistyössä Sisters for Education-kamppikselle suunnittelema ihana ruusuke. Näitä ruusukkeita on valmistettu käsityönä vain 100kpl ja tuotto menee minnekkäs muualle kuin Senegalin naisille. Ruusukkeen voi ostaa täältä.

Tänään Pelastakaa lasten KidsRock-kiertue, jossa esiintyvät mm. Anna Abreu ja Antti Tuisku on Turussa. Lippuja saa vielä!

Meikäläisen lenkkarihuutis päättyy meidän Facebookissa klo 22. Vielä ehtii siis niitäkin huutelemaan!

Ootte ehkä huomanneetkin, että meidän blogin ulkoasu on kokenut muutamia muutoksia, no eilen en saanut postattua asukuvia jostain syystä (kuvat pomppivat aina allekkain, vaikka halusin ne vierekkäin), mutta jos meidän koodari selvittää mikä on hätänä niin asukuvia luvassa vielä illalla. Nyt lähen tästä ristiäisiin, jännittää. Moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.