moretolove

white

white

perjantai 2. marraskuuta 2012

Pyjamabileet Tempurilla!

- Tempur-yhteistyö - 

Viikko sitten perjantai-iltana vietettiin pyjamabileitä Tempurilla Tiksissä. Lumi teki tepposet ja yllätti muutamat vieraat, mutta saatiin silti hyvät kekkerit aikaiseksi tällä kertaa hieman ennakoitua pienemmällä porukalla :)


Dolce Gusto oli lahjoittanut meille illaksi käyttöön kahvikoneen ja rutkasti makuja, joista kuuma kaakao oli ehdottomasti illan suosituin!


Tapahtumassa jakoon laitettiin myös kolme haalaria Jumpinilta ja itsekin olimme pukeutuneet noihin spessuihin Tempur-Jumpineihin.


Vieraita hemmoteltiin myös Scanboxin leffoilla ja tv-sarjoilla, joita oli jaossa niin kilpailupalkintojen, kuin myös goodiebagiylläreiden muodossa :)


Kilpailupalkintona saatiin laittaa jakoon myös Dolce Gusto kahvikone.


Ja 5kpl Tempurin pallukka-hierontapuikkoa.


Myös Tempur-tyyny löysi uuden omistajan illan aikana.


Tiina toimi kaakaomestarina, Tiinan testipostauksen Dolce Gusto-kahvikoneesta voi lukaista täältä :)
Paikalla oli myös fysioterapeutti antamassa hierontoja tuolla pallukka-hierontapuikolla ja vitsi että olikin hyvä saada ihan kunnon hieronta ja vähän analyysia oman hartiaseudun tilanteesta.


Tiina ihastui tuohon Tempur-nalleen :)


Hyvä musa tietysti kuuluu aina asiaan.


Heitä vanhat tyynyt roskiin-kilpailu keräsi paljon innokkaita osallistujia. :)
Kerrankin oli kunnolla aikaa tutustua sänkyihin ja etsiä tyynystä se oma malli. Useampi Tempur-tyyny saikin illan aikana uuden kodin. Myös itse sijoitin uuteen tyynyyn.


Peppi naureskelee siellä meikäläisen uuden tyynyn, jonka illan aikana ostin, kanssa!
Tuo bändi soitti ties mitä huippuja cover-biisejä illan aikana.


Ihmiset viihtyivät ja ilta oli tosi mukava.
Tässä vielä meidän lahjakassin sisältö, jonka jokainen sai lähtiessä mukaansa. Kiitoksia vielä suihkugeelistä ja vartalovoiteesta LdB:lle, huulivoiteista Blistexille, puhdistuspyyhkeistä Lambille ja leffoista + avainkaulanauhasta Scanboxille. :)

Muutama näitä lahjakasseja jäi illalta yli, joten kannattaa mennä Tempurin facebook-sivuille väijymään, sillä Tero lupasi laittaa goodiebagit sinne pian nopeimmille jakoon! 

Kiitos vielä kaikille jotka tulitte lumesta huolimatta paikalle :) Ja Joensuun seudulla majailevien kannattaa laittaa 16.11 päivämäärä muistiin, saattaa nimittäin olla, että parin viikon päästä juhlitaan Joensuussa! Ensi viikolla seuraa täällä blogissa lisää infoa tapahtumasta ;) 

Ps. Tällä kertaa kävi niin, että en ollut itse YHDESSÄKÄÄN illan kuvista, sillä olin ainoastaan kameran takana :D No korjataan asia parin viikon päästä! 

6 kommenttia:

 1. Olisiko mahdollista saada samanlainen/samantyylinen tapahtuma myös Turkuun? :)

  VastaaPoista
 2. Onko tapahtuma maksullinen? Haluaisin kovasti tulla (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmaiseksi toki pääsevät kaikki kutsutut mukaan. Katsotaan hieman miten innokkaita pyjamabilettäjiä Joensuuhun olisi saapumassa, että täytyykö vieraslistaa rajoittaa. Riipaisevan tarinan unettomista öistään rustaamalla pääsee varmasti mukaan :)

   Poista
 3. Kiitos vielä MTL tytöille ja Tempurin pojille ihanasta illasta. Tunnelma oli tosi välitön ja hyvä, ylitti mun kaikki odotukset. Ja yöunet on ollu höyhenenkeveitä tempur tyynyn kanssa! Kiitti <3

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.