moretolove

white

white

maanantai 19. marraskuuta 2012

Tiina testaa: Viime aikojen suosikkituotteet

- Postaus on osa Tiina testaa -postaussarjaa, jonka testituotteet ja -palvelut on kaikki blogin kautta saatuja ja More To Love:n työharjoittelijan Tiinan testaamia. -


Viime aikoina testattavia tuotteita on ollut melkoinen määrä ja olenkin löytänyt joukon uusia lemppareitani, joista ajattelin tänään kertoa. Pääosin kyseessä on lähes jokapäiväisessä käytössä olevia kohtuuhintaisia perustuotteita, joten sen sijaan että olisin väkisin raapustanut jokaisesta tuotteesta oman postauksensa verran sanottavaa, yhdistin ne yhdeksi isommaksi esittelyksi. Uudet lempparini onkin nyt jaoteltu ihonpuhdistustuotteisiin, ihonhoitotuotteisiin sekä hiustuotteisiin.Neutralista olin nähnyt aiemmin televisiomainoksia, mutta muuten se ei ollut minulle tuttu merkki ennen osallistumistani "Hajusteetta paras?" -nimiseen tapahtumaan, jossa kerrottiin hajusteista tarkemmin. Olen hieman tuoksuherkkä, joten päätin ryhtyä vähentämään ns. turhia hajusteita jokapäiväisessä käytössä. Helppo tapa aloittaa oli ottaa käyttöön hajusteeton Neutral -suihkugeeli. Kieltämättä alkuun vieroksuin tuotteen hajusteettomuutta ja värittömyyttä, mutta aloin tykkäämään tästä kun huomasin että tämä ajaa asiansa yhtä hyvin kuin muutkin suihkugeelit ja lisäksi suihkun jälkeen levitettävän vartalovoiteen tuoksu pääsee paremmin oikeuksiinsa.

Neutrogenan Visibly Clear -sarja on pääasiassa suunnattu kai hieman nuoremmalle ja epäpuhtauksista kärsivälle iholle, mutta ainakin Pink grapefruit daily scrub on sopinut minullekin hyvin. Kasvojenpesupuolella tykkään melko pesevistä tuotteista ja siksi tällainen syväpuhdistava kuorintakin on tullut minulle viikottaiseen käyttöön. Pienet mikrorakeet kuorivat hellävaraisesti ja jättävät ihon puhtaaksi, mutta kuitenkin pehmeäksi. Tuoksu on kirpeän piristävä verigreippi, joka on ainakin tällaisen sitrustuoksuista pitävän mieleen.

Rfsu:n koko intiimihygieniatuotteiden sarjan olen omistanut jo muutaman vuoden ajan ja olen ollut tuotteisiin todella tyytyväinen. Tämä uusin tulokas minulta kuitenkin vielä puuttui ja se pääsikin heti kokeiluun. Quick Fix on sheivausvoide, jota ei pestä pois, vaan voide pehmentää ensin ihokarvoja ja ajon jälkeen hoitaa ihoa. Sopii erinomaisesti niihin aamuihin, kun huomaa häiritsevän sängen kainaloissa ja aikaa lähtöön on 5 minuuttia. Tämä kuuluu ehdottomasti jatkossa kriisintorjuntavälineistööni! Purkki on melko pieni, joten kovin moneen pikakorjailuun tästä ei riitä laajalle alueelle, mutta satunnaiseen käyttöönhän tämä onkin suunniteltu. Tämäkin tuote on hajusteeton.Olay:n tuotteisiin en ollut tutustunut aiemmin ja pääasialliset mielleyhtymäni merkistä liittyivätkin lähinnä merkin kauniiseen keulakuvaan Anne Kukkohoviin. Anne on aina niin hehkeä, joten lähdin tavoittelemaan samaa tulosta Renergist 3 point super serumilla, jonka luvataan kiinteyttävän kasvojen, kaulan ja dekolteen ihoa. Itse olen käyttänyt tuotetta lähinnä kasvoilla meikinalusvoiteena pehmentämään ja silottamaan ihoa. Voiteen helmiäismäinen sävy myös aavistuksen parantaa omaa ihonsävyä ja tekee ihosta virkeämmän näköisen. Tykkään!

Toinen uusi tuttavuus oli Olayn Regenerist eye derma-podit, jotka ovat yksittäispakattuja silmänympärysihon tehohoitotyynyjä. Pakkauksessa on 24 tyynyä, jotka riittävät 8 viikon hoitojaksoon. Tuotetta käytetään puristamalla pakkausta kevyesti, jolloin päässä oleva pehmeä tyyny täyttyy voiteesta, joka on helppo töpötellä molempien silmien silmänympärysiholle. Tänä syksynä toisen silmäni silmänympärysiho on ensi kertaa kuivunut aivan ruvelle saakka ja olenkin yrittänyt taistella tätä kuivuutta vastaan useamman voiteen avulla, mutta parhaan avun ovat tuoneet nämä tehohoitotyynyt. Olen kuitenkin hieman yrittänyt hillitä käyttöä yksittäispakkauksista syntyvän jätteen vuoksi. Erityisen näppäriä nämä tyynyt ovat matkakäytössä. 

Syksyn ehdoton lempihajuveteni on ollut Hugo Bossin uusi Nuit -hajuvesi, joka nimestään huolimatta ei ole raskas iltatuoksu, vaan pikkumustasta inspiraationsa saanut pehmeähkö tuoksu, joka sopii mielestäni päiväkäyttöönkin. Saman sarjan vartalovoide on myös valloittanut minut vielä hieman hennommalla tuoksullaan ja olenkin käyttänyt sitä joko yksinään korvaamaan hajuveden tai tehostamaan hajuveden tuoksua. Sipaisen voidetta hieman käsivarsiin ja dekolteelle ja saan tuoksun lisäksi ihanan pehmeän ihon. Kannattaa käydä tuoksuttelemassa ja pistää vaikkapa Joulupukin toivelistalle! Suosittelen hajuvesisarjoja täydentäviä vartalovoiteita muutenkin etenkin niille, jotka pitävät hajuvesien tuoksua liian voimakkaana tai esim. työn takia ei ole mahdollista käyttää voimakkaita hajusteita.Käytän syväpuhdistavaa shampoota noin kerran kuukaudessa, joten en koe tarpeelliseksi hankkia sitä kampaamosarjoista, koska mielestäni saman narskuvan puhtauden saa saavutettua halvemmillakin tuotteilla. Uusi suosikkisyväputsarini onkin Biozellilta, joka lupaa poistaa hiuksista muotoilutuotteiden ja mineraalien jäämät. Ja ainakin jättämästään puhtaasta tunteesta johtuen uskon sen myös tekevän mitä luvataan. Muistakaa muuten aina laittaa syväpuhdistavan shampoon perään hiuksiin jokin kosteuttava hoitoaine/naamio.

Kuivashampoota käytän ehkä viitenä päivänä viikossa, joten sitä myös kuluu melkoisesti. Joskus suhaisen sitä hieman puhtaisiinkin hiuksiin tuomaan muotoiltavuutta ja volyymia. Biozellin kuivashampoo onkin osoittautunut hinta-laatusuhteeltaan hyväksi pelastajaksi tukkakriiseissä. Tuote on riittoisa ja aine tulee purkista ulos hienona sumuna, joka on helppo harjata hiuksista näkymättömiin. Hiuksista tulee puhtaan näköiset ja muotoiltavuus paranee kummasti. Kuivashampoon luvataan sopivan myös tummille hiuksille. Tämä lisätään muuten myös sinne kriisintorjuntavälineistöön!

Viimeisenä tuotteena tänään on Cutrinin Premium oil treatment, josta olin aiemmin luonnostellut jo kokonaan omaa postausta, mutta se sitten jäi julkaisematta. Kerronpa tästä hiusteni maailmaa mullistaneesta tuotteesta kuitenkin nyt. En ollut aiemmin käyttänyt koskaan hiusöljyjä, sillä luulin niiden olevan aivan liian raskaita omalle ohuelle ja hennolle hiuslaadulleni. Ehkä ne muut ovatkin, mutta ainakaan tämä ei. Tämän avulla hiuksistani tulee sileät, pehmeät ja helpommin hallittavat. Silti tukka ei lätisty. Isken tätä päähän aina pesun jäljeen latvoihin ja välillä myös kuiviin hiuksiin lieventämään pörröisyyttä. Välillä käyn myös vähän nuuskuttelemassa pulloa, sillä minusta tämä tuoksuu ihanalle. Oikein kelpo tuote siis kyseessä.

Onko teillä jo kokemusta jostakin näistä tuotteista ja mitä olette tykänneet?

Testiterkuin: Tiina 

3 kommenttia:

 1. Tuo Neutrogenan pinkki sopii ainakin minulle, kuivaihoiselle kerran viikossa/raskaan meikin puhdistuksessa. Ei kuivata ja tuntuu puhtaalta.
  Suosittelen, näin yli 30v eikä teini enää ;)

  VastaaPoista
 2. Mua kiinnostaisi tietää, että missä noita Biozell-tuotteita myydään? Olen täällä Turussa yrittänyt pitkään löytää tuota kuivashampoota tuloksetta.

  VastaaPoista
 3. Meillä täällä p-pohjanmaalla ainakin Prismasta löytyy noita Biozellin tuotteita. Ja tuo kuivashampoo on kyllä hyvä :) Tosin näin punapäänä saan käyttää hyvin hyvin varovasti ettei näy...

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.