moretolove

white

white

keskiviikko 5. joulukuuta 2012

AA sydän M2L

Meidän kalenteri on mun mielestä ensi vuonna ihan superhieno. Edellisen vuoden kalenteri oli ihana, mutta tämä on sellainen jonka käyttöönottoa odotan ihan todella, todella suuresti. 

Ollaan annettu muutamalle meidän mielestä kivalle tyypille myös lahjaksi kalenteri ja ostettiin niitä Ajastolta myös itsellemme myyntiin, ettei teidän tarvitse lähteä mistään niitä etsmään vaan voitte tilata suoraan täältä meidän blogista.

Myös Anna sai oman kalenterinsa ja luki esimerkiksi teidän unelmia silleen "VOI EI EN KESTÄ"-fiiliksellä.


Mehän siis postitetaan kaikki nämä kalenterit itse ja aina siihen tahtiin, kun keretään. Joku oli jo kerennyt hermostua, kun ei omaa näkynyt heti, mutta pyydän antamaan armoa Mimmille joka on nyt pari viimeistä kertaa omin pikkukätösin näitä postitellut. Naisella on paljon kiirettä, eikä se viitsi joka ilta postitella yksittäisiä tilauksia, vaan laittaa sitten aina isomman satsin tulemaan kerralla.

Mimmin kanssa tuossa sovittiin, että tällä viikolla (aina 16.12) asti kun tilaat kalenterin ja pinkin kassin, niin saat ne ilman postikuluja, eli yhteishintaan 23 euroa! (Koskee siis vain uusia tilauksia.) Tilaa kalenteri + pinkki kassi lähettämällä viesti (oma nimi + osoite) otsikolla TARJOUSPAKETTI osoitteeseen moredreamstolive(a)gmail.com saat paluuviestinä ohjeet maksusta. 

Lisätietoja täältä

Tässä on sellainen joululahja, että tulee monelle varmasti tarpeeseen ja siitä on paljon iloa. :)

8 kommenttia:

 1. Vilauttakaa kalenteria sisältä. Miten päivät ja viikot siihen jakautuvat jne. Se ratkaisee minkälaisen kalenterin ostan. Eli tilaus tulee jos yhdellä aukealla on koko viikko ja kalenterissa hyvin tilaa merkata joka päivälle ohjelmaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.moretolove.fi/2012/10/nyt-on-aika-hankkia-oma-more-dreams-to.html

   Tuolta on sisäsivuja Tiina vilauttanutkin vähän :)

   Poista
 2. Nyt on minunki pakko tilata tollane kalenteri! Ihana!

  Olette upeita naisia (: hyvää joulua!

  VastaaPoista
 3. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. anna on niiiiiin kaunis <3 en kestä.

  VastaaPoista
 4. Hei tahtoisin sellasta kysellä että alkaako tuo siis ihan ensvuoden tammikuusta ja on siitä eteenpäin aina joulukuuhun asti? :) Kun yleensä nuo kalenterit tahtoo alkaa siitä kesän alusta ja se on musta hullun ärsyttävää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä.

   Ei ole siis koulukalenteri vaan vuosikalenteri :)

   Poista
  2. Jes mahtavaa. Ihana kun myös vastasit näin nopeesti! Pitää laittaa illalla tilausta tulemaan :-)

   Poista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.