moretolove

white

white

maanantai 31. joulukuuta 2012

Bye bye 2012, welcome 2013!

Kiitos teille kaikille tästä uskomattomasta vuodesta! On päästy kokemaan tänä vuonna blogin kautta ties mitä huippua, näinköhän ens vuonna ainakaan blogin suhteen voidaan saada jotain vielä tästä parempaa :D 

Kun alkaa miettimään kulunutta vuotta niin jotkut koetut asiat tuntuu ihan uskomattomilta ja epätodellisilta. Reissattua ja nähtyä tuli vuonna 2012 ihan mielettömiä juttuja, joissa riittää käsittelemistä vielä ensikin vuoteen, jopa ihan loppuelämäksi. Tietyllä tavalla olo on myös vähän haikea, no uusi vuosi näyttää varmasti mitä tuleman pitää. Kunhan vaan muistetaan elää ja tavoitella niitä omia unelmia! Mikä oli parasta vuonna 2012? Entä mitä toivotte vuodelta 2013? Kuka aloittaa vuoden 2013 tietyllä lailla "puhtaalta pöydältä"?

Olkaahan varovaisia niiden rakettien kanssa! Palataan asiaan sitten ens vuonna, heh heh! Meikä lähtee nimittäin mökille NYT.

Kuvat täältä.

5 kommenttia:

 1. Parasta oli tietenkin pienen tyttäreni syntymä ja kasvu (syntyi kyllä 2011 aivan vuoden lopussa). Toivon vuodelta 2013, että se toisi minulle jonkun valon loppuelämäni kohdalle. En viihdy työssäni (johon pitäisi syksyllä 2013 palata) yhtään ja haaveilen muusta työstä MUTTA en vaan tiedä että mikä olisi se paras. Jättäytyäkö kokonaan opiskelijaksi vai palata töihin ja opiskella sivussa vai mitä... ehkä kolmas lapsi? Kaikki on suurta kysymysmerkkiä ja toivon että vuoden päästä olisi jo enemmän vastauksia:)

  Ihanaa vuodenvaihdetta teille ja toivottavasti nähdään sitten 4.1 siellä Tempur-pippaloissa:)

  VastaaPoista
 2. Moi Mimmi ja Peppi! Mun on pitänyt jo kauan aikaa sitten kirjottaa tää kommentti teille. Noniin, oon ollut lähes aina kaveriporukkani isokokoisin ja sen takia olen häpeillyt kroppaani ja mulla on ollut todellatodella huono itsetunto. Sen jälkeen kun löysin bloginne vuonna 2010, olen ymmärtänyt että mun ei tarvii häpeillä itseäni ollenkaan! Teidän bloginne ansiosta oon saanut paremman itsetunnon ja oon tyytyväinen itseeni,kiitos teille ihanat!<3

  VastaaPoista
 3. Pohdin pitkään mikä olisi ollut tämän vuoden kohokohta.

  Suuret onnistumiset työpaikalla? Palkintomatkan voittaminen Tanskaan olemalla yksi firman parhaimmista? Suuremman vastuun saaminen? Äidin kanssa käyminen Vain Elämää -konsertissa? Upean asunnon saaminen? Konserteissa käyminen? Upciderin olohuonekeikalla (kaverin olohuoneessa) oleminen eli ystävän voitto kisassa?

  Pikakelasin vuoden 2012 mielessäni ja lopulta parhaimman asian päättäminen oli todella helppoa.

  Vuoden 2012 paras asia oli mennä erään työpäivän jälkeen metron sijaan ratikalla kotia ja mennä vieläpä väärään suuntaan menevän ratikan kyytiin eli tehdä extralenkki ennen kuin ratikka menisi taas oikeaan suuntaan ja pääsisin kotia.

  Tuon ratikkamatkan aikana samaan vaunuun hyppäsi monen pysäkin jälkeen yhdeltä pysäkiltä kyytiin mies josta en saanut silmiäni irti koko matkan aikana. Aikani purin itsekseni hammasta, katsoin ikkunasta ulos ja vaihdoimme hymyjä ja katseita miehen kanssa (istui toisella puolella vaunua minua "vastapäätä"). Lopulta katsoin miestä pitkään silmiin hymyillen ja sain mieheltä pitkän katseen ja hymyn takaisin ja tokaisin miehelle: "moi! Juteltaisiinko?". Mies hyppäsi posket aavistuksen punertaen vastapäätäni istumaan ja juttelimme noin vartin verran ennen kuin mies hyppäsi omalla pysäkillään pois. Puhelinnumerot vaihdettiin ja samoilla "raiteilla" ollaan yhä :) <3.

  Vietämme vuodenvaihteen ulkomailla auringon lämmössä, ja ajattelin tällä reissulla sanoa miehelleni ensimmäistä kertaa ne kolme pientä sanaa.

  T: Ällösöpö Panda kuka ei ole koskaan ällösöpö

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.