moretolove

white

white

torstai 13. joulukuuta 2012

Haglöfs Nepalissa!

Tarvoin äsken tuolla lumimyrskyssä kotiin ja meinasin kaatua joku kolme kertaa. Siinä tulikin mieleeni, että täytyy katella kuvia lämpimästä ja niinpä siirryinkin suosiolla Nepaliin.


Yksi aika ihana Anne oli innoissaan meidän reissusta ja tarjosi mukaan kivoja ja tärkeitä juttuja. Mehän ei Mimmin kanssa olla mitään eräjormia ihan noin normaalisti, joten Annen piti (ja pitää ehkä edelleen) vähän opastaa meitä. Anne kuitenkin antoi meidän valita mukaan Haglöfsiltä takit ja olikin vaikea valita nettikaupasta sellaisia, kun ei ihan tiennyt omaa kokoaan...

Moni varmasti tietää tämän päärynävartalon ihanuuden, kun hartioista olet "pieni" ja sitten lantiosta et ihan niinkään. No Tiina oli varotellut Mimmiä, että Haglöfsin takit on aika kittanoita ja esimerkiksi Inka rupesi nauramaan, kun olin yksi päivä ulkoiluttamassa Unoa toi mun Goretex-takki päällä. Se ehkä on "vähän" kireä siitä lantiosta (menee kuitenkin kiinni hei) ja saattaa jossain kohtaa ruveta vähän rullautumaan ylöspäin. No mutta... Minä valitsin tuollaisen punaisen ja en kyllä nyt ihan tarkkaan tiedä mikä noista kaikista takeista se on (saatoin Anne siinä hädissäni heittää sen laittamasi lapun roskiin), mutta epäilisin sen olevan ehkä tämä. Takkihan on ihan täydellinen, koska se ei oikeasti päästä tuulta sisään ja olen käyttänyt sitä aika paljon ulkoillessani Vallilassa. Tuolla Nepalin +40 helteessä se oli vähän turhan kuuma, mutta iltaisin tuli vetästyä päälle aina välillä, kun asteet laski.


Saatiin myös Goretex-housut (Vertical Victory™ Pant) ja niitä olen käyttänyt tosi paljon. Aion ehkä tehdä niistä oman postauksensa, koska niille ei ollut Nepalissa ollenkaan käyttöä. Oli turhan kuuma moiseen.Mimmi oli astetta viisaampana kääntynyt suoraan miesten malleihin ja tämä sininen kaunokainen sopi Mimmille loistavasti. Tuossa minun takissa on myös pituutta aika kivasti, mutta tässähän sitä on sitten jo naiselle ihan reilusti. En sitten tiedä, tuo saattaisi olla jollekin miehelle sellainen "Baggy"-malli, mutta Mimmille kävi oikein hyvin slim fittinä. :D Tämä on nyt sit Mimmin takki, kertoi Anne. Ollaan muuten muutamasti naureskeltu Mimmin kanssa miten tyylikkäitä vedeltiin tuolla.

Koska jouduttiin vaeltamaan useita kilometrejä (siellä me OIKEASTI könyttiin niitä rinteitä ylös) niin Anne laittoi mukaan myös vaelluskengät. Ne ei ehkä ole trendikkäin vaihtoehto, mutta sipsuttaessani yhtenä päivänä tuolla Converseissani, tajusin kaipaavani vaelluskenkiä paljon. Nämä ovat Columbian Yama Mid Outdryt, jotka ovat siis vedenkestävät. Tällä hetkellä omani odottavat vielä pesua tuon reissun punahiekan jäljiltä. Ehkä myös Mimmin jos tunnen ollenkaan ystävääni.


Nämä reput oli ihan superit. Malliltaan ovat Corker Medium ja vitsi miten mukavaa oli, kun tuonne sai läppärin (erillinen tasku sille) ja vaikka mitä hyvään järjestykseen. No usein meillä meni hermot, kun avattiin aina väärältä puolelta tuo reppu, mutta siihenkin tottui. Mimmillä oli tuo vihreä, mulla violetti. Näille on ollut paljon käyttöä ja tulee varmasti olemaan jatkossakin.

En ehkä koskaan olisi uskonut laittavani jalkaani vaelluskenkiä ja hengailevani jossain Goretex-vaatteissa, koska olen lähinnä nuorempana halveksinut niitä. Tässä kohtaa toteaisin jälleen kerran, että on ihanaa olla aikuinen ja omata aikuisen ajattelumaailma. En ymmärrä miten olenkaan ollut nuorena niin estynyt ja tuomitsevainen monen asian suhteen. 

Ei siinä varmaan kauaa mene, kun kirmailen jossain päin Lappia vaelluskengissäni ja punaisessa takissani. Jos joskus rupean sienestämään tai poimimaan puolukoita, niin sitten tiedän kääntäneeni kelkan totaalisesti. VIHASIN näitä asioita nuorena ja nykyään jopa voisin kuvitella kökkiväni marjapuskissa. Älkää käsittäkö väärin, mulla on kyllä aina ollut todella läheinen suhde luontoon, mutta olen lähinnä istunut siellä kirjoittelemassa tarinoita ja katsomassa eläimiä. :D

Kiitos hyvistä varusteista Haglöfs. Suosittelemme oikeanlaisia ulkoiluvarusteita jokaiselle.

Terveisin,
Tuleva eräjorma Peppi?

Varusteet blogin kautta saatu.

6 kommenttia:

 1. Hei oisko sit kalenterii viel mahollist tilata jostain tai onks se tullu jonnekki muuallekki nettiin myyntiin?

  VastaaPoista
 2. http://www.moretolove.fi/p/blog-page.html täältä voi tilata kalenterin! :)

  VastaaPoista
 3. Mun kommentti pitäis varmaa olla siellä jossain vaatteiden suunnittelu apu sivuilla, mut kysyn ja ihmettelen nyt kuitenkin, et kaikkein vaikeinta on löytää yhtään MITÄÄN omenamahalle, kun se ei vaan mahdu mihinkään eikä siitä taijota vyötäröä millään naruilla tai kavennetulla vyötäröllä jota mulla ei ole !
  Eli terveisiä pallomahalta joka on ollu jo vuosia raskaana ja raskaus jatkuuuuu, että onko mahdollista joskus suunnitella kaunista vaatetta munamiehen kropalle ?

  VastaaPoista
 4. Hih, aika hauska kun noi kuvat näytti eka siltä, että teidät olisi kuvattu jonkun taustakuvan edessä tai photoshopattu. :D Mutta siis asiana piti kommentoida, että on kiva kun noissa Haglöfsin tuotteissa on kunnollisia värivaihtoehtoja eikä vaan jotain perustylsiä.

  VastaaPoista
 5. Oi, Haglöfsit olis ihania! Olen haaveillu jo pitkään kunnon puvusta ja Haglöfsin repusta L-kokoisena... ovat vaan sen verran tyyriitä, että ovat aina jääneet ostamatta. Tosin kerran kun panostais niin sittenhän ne olis piiiiiiiitkäksi aikaa... mut kuka jaksaa käyttää samaa takkia jonkun 10vuotta... ;) Tässä kohtaa en vielä ole "aikuistunut". :D

  VastaaPoista
 6. Olen itekin katellu noita Haglöfsejä, mutta vielä en oo raskinu ostaa. Kunnon ulkoiluvaatteet on kyllä hyvä olla, se lisää liikkumisen iloa kun ei kastu jalat ja tuuli ei mene luihin ja ytimiin. Ite oon tykästyny Elloksen áhkká- mallistoon. Kivoja värejä, takkeja, housuja ja kenkiä. Goretex kengät joissa on pinkkiä <3

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.