moretolove

white

white

perjantai 7. joulukuuta 2012

HPD

Peetan synttäreitä vietettiin siis keskiviikkona. Sankari ite lanseeras tuon HPD:n ja siitä riittää kyllä iloa vielä monta vuotta eteenpäin. Peetan kanssa sovittiin, että otetaan tavotteeks 50v, joka on lähempänä kuin oma syntymä nyt myös Peetalla. Hyvä se on ihmisellä tavotteita olla!

Suomi-cupcake vilahtikin kuvassa jo eilen, kyselitte paljon siitä, niin en tehny ite, vaan ostin Forumissa olevasta kojusta (nimeltään Niia's Cupcakes). Oon jo pitkään himoinnut noita aina ohikulkumatkalla ja nyt sitten päätin ostaa neljä maistiaista juhliin. Voin kertoo, että herkullisia olivat, vaikken ite maistanut kuin vähän suklaata ja joulucupcakea. Pitäis kyllä jostain hankkia tuota glitteriä mitä niissäkin oli, näyttää tosi kauniilta, ei vaan taida ihan perus glitteri tuohon hommaan kelvata :D 

Tänäänkin olis ollu tiedossa juhlia, nimittäin yhet pikkujoulut, mutta skippaan ne ja vietän illan Jykän (ja näillä näkymin juustolautasen) kanssa kämpillä. Joku kiva leffa olis myös jees! Muistin just, että tilasin cdonista niin paljon kaikkee, että sain ilmasen Video ondemand-leffavuokrauksen ja valkkasin tietty The Lucky Onen, joka nähtiin jo kyllä matkalla Nepaliin, mutta se on vaan niin ihana. Vai miltä kuulostaa leffa jossa Zac Efron työskentelee kennelissä, JEP! Voi olla, että ohjelmassa siis myös tuo toistamiseen...

Mutta pitemmittä puheitta partykuvat tiskiin, vai miten se nyt meni... Ja kyllä, oli siellä muitakin kuin minä ja Peeta (heh heh), joku parisenkytä henkee, mutta ei oo tapana laittaa ihmisistä kuvia blogiin ilman lupaa.Mites siellä, onko perjantai-ilta kotona vai ohjelmassa jotain muuta?

6 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja namnam nuo cupcaket!!♥ Tiedossa perjantai-ilta kotona sairaana...ei meinaa oikeen ääni kulkea! Huomenna, oli vointi mikä oli, näen kunnolla pitkästä aikaa hyvää ystävää ja meen syömään hyvää ruokaa!

  VastaaPoista
 2. Miks kaivan korvaa ja miks meistä ei ole yhteiskuvaa? :D Kaksi tärkeää kysymystä. Seuraavaks onki sit HMD!

  VastaaPoista
 3. Oih, tuo The Lucky One on ihana elokuva! Katottiin se tyttöporukalla ja kyllä kaikilla kuola valu Zacia katsellessa.. ♥ Voisi kyllä uudestaan katsoa, niin hyvä se oli.

  VastaaPoista
 4. Laiskat läskit. Koska olette viimeksi harrastaneet sellaista liikuntaa, jossa hikoilee? Esimerkiksi kävelleet sata metriä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka typerä ihminen! (Luultavasti olet vielä keskenkasvuinen lapsi, mutta siltikin typerä..)


   Pitäskö sun kohottaa vähän omaa kuntoasi, jos hikoilet sadan metrin kävelymatkalla? Sulla mahtaa olla tyhjien aivojen lisäksi kauhean huono kunto...

   Poista
  2. Samaa mieltä Kati!

   Poista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.