moretolove

white

white

maanantai 3. joulukuuta 2012

KidsRock 2012!

Eilen oli ihana työpäivä. Vaikka aamulla ei tehnyt mieli ollenkaan nousta, niin päästyämme Kaapelille olin ihan täynnä energiaa.


Mulla on ollut nyt viikonlopun vieraita Floridasta, kun FYI oli tullut esiintymään KidsRockiin ja tehtiin myös muutamia haastatteluita. Eilen suunnattiinkin heti aamusta soundcheckiin ja jäätiin sitten Kaapelille hengailemaan koko päiväksi, kun keikka oli illalla.


Tämä nainen oli ihana nähdä pitkästä aikaa. Saara on vaan niin huippu.

Rakastuin palavasti Annan tukkaan. Tekee taas mieli punaista...  
Yksi työntekijöistä ilmoitt olevansa meidän suuri fani. :)

Anna on yksi mun rakkaimpia ystäviä nykyään ja eilen sai taas olla niin ylpeä Annasta.

Mulla meinas tulla itku, kun Antti tuli sanomaan lukeneensa "Sen Äiti-tekstin". Antissa on jotain ihan käsittämätöntä hyvää energiaa, Mummi on ollut iät ja ajat aivan rakastunut Anttiin ja ymmärrän kyllä miksi. Jotenkin tässäkin kuvassa taas hohkaa miten ihana se on.
FYI rakastui Annaan ja toisinpäin.

Ja toiseen Annaan.

Ja kaikki rakastaa Samua.

Mulla oli nuorempana varmaan aina tietokoneen taustakuvana Laurin kuva (Myös Mimmillä oli sen kuva seinällä) ja aina toivoin, että vitsiku joskus tuntisin sen. Nykyään Lauri on rakas enkä tiedä voiko maailmassa olla yhtä ystävällistä, hyväsydämistä ja lämmintä ihmistä kuin Lauri?

Jessehän esiintyy tuolla Forumin joulujuhlassa ja siis huhhuh, Jesse on mie-le-tön. Eilenkin kaikki lauloi mukana Jessen biiseissä ja Samu ilmoitti olevansa "NIIIIN JESSE-FANI"

Tästäpä tuli nyt "Kaikki on ihania"-postaus, mutta täytyy sanoa että eilen sitä taas mietti miten kivojen ihmisten kanssa saa tehdä töitä ja miten mahtavia ihmisiä sitä onkaan ympärilleen saanut. Follow Your Instinctinkin tyypit kyseli monta kertaa, että miten suomalaiset voi olla näin  mukavia? Miten me ollaan näin kivoja? Kertokaa te!

2 kommenttia:

  1. Lauri?? Who? Olenko vanha, kun ei sano mitään??

    VastaaPoista
  2. En välittänyt ryhtyä kuukausilahjoittajaksi, mutta katsoin konsertin tallennettuna, koska olin viemässä joululahjoja sen aikaan. Pidin muiden muassa Jessen esityksestä, koska kokoelmassani on hänen albuminsa.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.