moretolove

white

white

torstai 20. joulukuuta 2012

Nikon COOLPIX S01 -kilpailu

Joulu on antamisen aikaa, joten pistetään käyntiin kilpailu, jossa yksi onnellinen pääsee heti vuoden alusta lähtien kuvaamaan Nikonin kaikkien aikojen pienimmällä COOLPIX -uutuuskameralla. Kyseessä on siis luottokorttiakin pienempi Nikon COOLPIX S01 -minikamera. Kamera painaa vain 96g, mutta se sisältää pienestä koostaan huolimatta mm. 10 megapikselin kuvakennon sekä 3-kertaisen optisen zoomin. Kameran lisäksi voittaja saa pakettiin mukaan hopean värisen käyntikorttikotelon. Minähän olen tätä kameraa jo jonkin aikaa saanut testatakin, voitettuani sen muutama kuukausi sitten Nikonin järjestämästä kuvausillasta. Jo ennen voittoani olin aivan rakastunut kameran pieneen ja suloiseen ulkomuotoon. Illan aikana Mimmi oli huomattavasti kiinnostuneempi mm. järkkäreiden linsseistä, kun minä taas tein lähempää tuttavuutta tämän pikkukaunokaisen kanssa. Illan päätteeksi tosiaan voitin kyseisen kamerakaunottaren. Omaan settiini kuului myös tuo konjakin ruskea nahkainen rannehihna ja kotelo, jotka voi  hankkia lisävarusteena suojaamaan kameraa. Kuvassa kamera näyttää mustalta, mutta oikeasti kyseessä on kromin värinen peilipinta. Samanlainen tulee olemaan myös kilpailuvoittajamme kamera. 

Tältä se näyttää Nikonin virallisissa kuvissa, jossa tosin ei välity peilipinnan viehättävyys. Valokuvien lisäksi kameralla voi ottaa myös HD-tasoista videokuvaa. Kameran kanssa ei ole tarvetta muistikortille, sillä sisäistä muistia on peräti 7,3 Gt:n verran. Käytännössä voi ottaa huoletta tuhansia kuvia ennen muistin täyttymistä. 

Kameran takaa löytyy 2,5 tuuman kosketusnäyttö, joka on ainakin omassa käytössäni toiminut sujuvasti. Suomenkielinen käyttöliittymä helpottaa ominaisuuksien nopeaa omaksumista. Kameraa on saatavilla kromin värisen lisäksi punaisena, pinkkinä, mustana sekä valkoisena ja hinta on n. 170 €. Jos kilpailussa ei tällä kertaa onnista, niin omakseen tällaisen voi hankkia jo vaikkapa Nikon Storesta, NetAnttilasta tai Rajalasta.

Kannattaa käydä kokeilemassa myös Nikonin sivuilta löytyvää hauskaa Lahjavalitsinta, joka opastaa oikean COOLPIX -kameran löytämisessä. Valikosta täydennetään itseään tai lahjansaajaa parhaiten kuvaava adjektiivi ja valitsin ehdottaa henkilölle sopivaa kameraa. Itse valitsin "I am" -alulle lopun "gorgeous", jolloin sain ehdotukseksi juurikin tämän omistamani S01 -mallin. 
Piti vielä napata kuva tulitikkuaskin vieressä, jotte olisi helpompi hahmottaa kuinka pienestä kamerasta oikeasti on kyse. Kamera siis on todella tuollainen aivan peilipintainen. Onnistuu siis vaikkapa viimehetken pikaehostelut ennen kuvan ottamista.

Kamera pääsi ensimmäiseen todelliseen testiinsä minun ja Mimmin Joensuun reissulla ja tuli todistettua, että tällä kameralla saa mm. todella näppärästi napattua (salaa) videokuvaa. Käyttämällä täytesalamaa onnistui myös mm. PMMP:n keikkakuvat yli odotusten. Tällä saa hyviä kuvia siis myös hämärässä. Koko on myös niin kompakti, että tämän saa sujautettua pieneneenkin laukkuun ongelmitta.

Kilpailuaikaa on tästä hetkestä keskiviikkoon 26.12. klo 18 asti. Vastaa olla olevaan kysymykseen jättämällä kommenttisi sähköpostiosoitteen kera. Otamme onnekkaaseen voittajaan yhteyttä sähköpostitse viimeistään torstaina 27.12. 

Minkä tapahtuman olisit halunnut tänä vuonna ikuistaa joko kuvan tai videon muodossa?

Kilpailuonnea toivottaen: Tiina

Kilpailu on päättynyt ja voiton vei nimimerkki verilettu. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille!

427 kommenttia:

 1. Olisi ihanaa saada pieni ja näppärä kamera, jonka mukana kuljettaminen ei olisi mikään iso juttu, silloin tulisi varmasti kuvattua enemmän niitä pieniä ja arkisia asioita: eläinten iloista mieltä, kaunista maisemaa, rakkaan nukkumista tms. :)

  lauurapa@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin halunnut olla paikan päällä ikuistamassa minulle tärkeän ihmisen ilmeen silloin kun hän sai ylioppilaslakin päähän :)

   miiamarianne1@gmail.com

   Poista
  2. olisin halunnut ikuistaa kevään ensimmäiset koivunlehdet

   unskiollikainen@hotmail.com

   Poista
  3. ensimmäiset koivun lehdet keväällä

   Poista
 2. Kaikki kissan tyhmyydet olisi ollut välillä kiva ottaa videolle ;)

  VastaaPoista
 3. Viimeviikonloppuna oli siskon esikoisen ristiäiset ja kyynelehdin sylikummina. Koko kasteen ajalta on vain muutama kuva ja nekin sumeita ja tärähtäneitä, kun annoin järkkärini pikkusiskolleni eikä hän osannut sitä kunnolla käyttää. Harmittaa, kun olisin halunnut tilaisuudesta kunnon kuvia :)

  VastaaPoista
 4. Kun meidät vihittiin syksyllä (ihan siviilivihkiminen, 2 todistajaa) jäi kuvat ottamatta! Siinä jännityksessä ja hässäkässä kamera unohtui, näin jälkeen päin mietittynä olishan se ollut ihan kiva muisto! :D
  (hanna8201@luukku.com)

  VastaaPoista
 5. Mä olisin halunnut kuvata paremmalla kameralla Barcelonan matkani, harmittavan huonolaatuisia kuvia tuli vanhalla pokkarilla.
  aaltonoora@gmail.com

  http://brightcolorsofmine.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Tänä vuonna ikuistamisen arvoinen oli road trip Yhdysvaltojen länsirannikolla. Siellä kyllä tulikin kuvattua tuhansia otoksia. Tuollainen minikamera kyllä olisi tarpeen monessakin tilanteessa, kun ei järkkäriä joka paikkaan viitsi mukanaan kantaa.

  VastaaPoista
 7. Pienen poikani ensimmäiset askeleet videolle, tietysti :)

  anna.stenius@suomi24.fi

  VastaaPoista
 8. Videon muodossa olisi ollut hauska tallentaa juhannuksen rientoja, kun oltiin tyttöporukalla pitämässä hauskaa mökillä :)

  ida.tolvanen1 (at) gmail.com

  VastaaPoista
 9. Se, kun rakas pikkuveljeni pääsi inssin läpi :)

  tiiturunotytto@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Ikimuistoisin hetki tältä vuodelta oli tyttäreni syntymä, olisin halunnut saada tuon hetken talteen videon muodossa niin olisimme voineet katsella sitä aina uudelleen ja uudelleen tyttäremme kasvaessa niin nopeaa. <3

  nonnatuss@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Ensimmäiseksi tulee kyllä mieleen mun ja kavereitten kesäinen reissu Pohjanmaalle. Matkallakin kävi kaikenlaista ja videomateriaali kyseisestä reissusta ois varmaan aika hupaisaa katottavaa. :D
  viivi-h@suomi24.fi

  VastaaPoista
 12. Olisin ehdottomasti halunnut ikuistaa sen hetken, kun poikaystäväni pujotti sormuksen vasempaan nimettömääni! Hetki oli todella romanttinen ja tuntui että pakahdun onnesta :) <3

  VastaaPoista
 13. Olisin halunnut saada kuvan siitä tilanteesta, kun kerroimme miehen perheelle meidän kihlautumisesta. <3 Anoppini ilme ja reaktiot olivat niin mahtavia,että vieläkin menen aivan kananlihalle. Voi kun joku olisi napannut kuvan tai kuvannut videota!

  kkiira.interior@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Olisin halunnut ikuistaa nykyisen poikaystäväni ilmeen keväällä, kun tapasimme toisen kerran ja junamatkalla kerätyn rohkeuden voimin halasin tätä hämmentynyttä poikaa ja heti perään moiskautin lähes tarmokkaan pusun. Molemmat ujoina ihmisinä taisimme vähän säpsähtää, mutta kullan ilme oli tämän kieltämättä yllättävän tervehdyksen jälkeen niin äimistynyt että jälkeenpäin hymyilyttää. Tilanteessa ei silloin hirveästi naurattanut, koska reaktio sai aiheen pelätä karkuun juoksevaa deittiä..
  Jälkikäteen olen saanut kuulla että en ollut ainoa jonka sukat pyörähtivät useamman kerran jalassa. Ajoitin iskuni kuulemma juuri sopivasti niin että pieninkin järkevä ajatuksentynkä levähti kokonaan. Siltä se tosiaan näytti, harvoin niin puulla päähän lyötyä ihmistä olen nähnyt :)

  VastaaPoista
 15. Otimme alkuvuodesta koiran ja olisi ollut ihanaa ikuistaa sen alkuajat meillä kuvien ja videoidenkin muodossa. Harmikseni kamerani oli juuri mennyt rikki. :( Toki puhelimilla otettiin sitten paljon kuvia mutta hieman laadukkaammat kuvat oisivat olleet kivempia!

  sirir@luukku.com

  VastaaPoista
 16. Ikuistettavaa tältä vuodelta olisi ollut paljon, joka päivästä löytyy pieniä hetkiä mistä olisi kiva räpsäistä kuva. Ystäväni saa lapsen alkuvuodesta ja minusta tulee kummi , olisi mahtavaa jos olisi tälläinen kamera joka kulkisi helposti mukana, saisi ikuistettua oman kummitytön kasvuhetkiäkin !

  piusimt@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Usein omien lemmikkieni, kissan ja koiran, kanssa käy niin, että ei ole kameraa saatavilla kun sitä toivoisi. Ne erittäin usein tekevät jotain hassunhauskoja juttuja vahingossa, mutta lopettavat heti kun ehtii juosta hakemaan kameran... <:

  VastaaPoista
 18. Oltiin kesällä viettämässä äitini 60-vuotisjuhlia Bulgariassa. Sunny Beachin ranta on aivan täynnä vihreätä merilevää eikä siellä näe mitään, mutta meillä oli maskit mukana ja me sukelleltiin siellä levästä huolimatta. Huomattiinkin, että se meren pohja oli ihan täynnä pieniä kotilorapuja, eikä sitä varmaan kovin moni uimari tiennyt. Niistä pohjassa asustelevista kotiloravuista olisi kyllä pitänyt saada kuva :D:D

  VastaaPoista
 19. Olisin toivonut että minulla olisi ollut hyvä kamera mukana lapsen 1. luokkavuoden kevätjuhlissa. Mutta ei, joten kuvat vanhalla kameralla otettuina ovat todella rakeisia ja hämäriä. :S

  VastaaPoista
 20. Unohtui s-postiosoite eli duvessa.oobd@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Montakin tapahtumaa ja ihanaa hetkeä. Yksi tärkeä oli kuitenkin tämän vuoden Ylex Pop. Muutin toukokuun lopussa Tampereelle ja Ylex Pop oli mulle tärkeä tapahtuma. Se oli mun kesän aloitus ja tampereelle muuton juhla. Omaa kameraa en omista ja olisi ollut kivaa saada onnistuneita kuvia ja videoita. Kännykkän kameralla se ei onnistunut.

  susanna.nevalainen92@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Ehdottomasti ystäväni synttärit, joihin oli nähty paljon vaivaa diskovaloja myöten. Kameraa en silloin omistanut, mutta hienoja kuvia olisi saanut
  sanni.v.laine@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Kun 9-vuotias kummipoikani sai korvakorun korvaansa.

  VastaaPoista
 24. Olisin halunnut ikuistaa mieheni ilmeen kun hän sai ensimmäisen isänpäivä-lahjansa :) <3

  kielletty.hedelma.84@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Hetken, jolloin gradu oli valmis. Ei juhlia tai palauttamista, vaan sen sekunninmurto-osan kun tajusi, että tässä se nyt on!

  kuinsurmaisisatakielen@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Voi vitsit! :D Vähän olis tuommonen kätevä. Tosin pienen koonsa puolesta varmaan pelottais että häviäisi..:D
  Järkkäriä ei jaksa kannella joka puolelle, koska se on niin tuhottoman suuri! Tuollaisella kameralla ikuistaisin hyvin paljon erilaisia juttuja, tuonhan saisi mukaan ihan minne vain. Baarilaukkuunki sujahtaisi mainiosti!
  Siispä kuvaisin arjen pieniä ja suuriakin asioita. Ottaisin kameran mukaan jokapuolelle ja ikuistaisin mahdollisimman monia hetkiä. Mm. tänä vuonna saisi vielä hyviä joulukuvia ja yllättyneitä kasvoja kun joululahjoja avattaisiin. :D

  Jonnna92@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Oih miten söpö. Olisin halunnut ikuistaa tuolla ihanuudella ensimmäisen siskon lapseni ristiäiset ortodoksisessa kirkossa. Juhla oli lämmin ja ihana ja muru selvisi todella hyvin. Myös omien koirien kommellukset olisi helppo ikuistaa kun kamera mahtuisi kulkemaan taskussa. eveliina.martiskainen@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Miehen ilmeet kun raskaustesti näytti positiivista. :D

  MamaJohannana@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Ehdottomasti 12.12.12 vihmisen, jossa paikalla oli vain kaksi todistajaa ja todistajien ottamat kuvat eivät päätä huimaa. :)maijah_84@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Olisin halunnut ikuistaa koko sukumme yhteisen tulevan joulun, mutta siihen ei ole enää mahdollisuutta ukkimme kuoltua.
  jannika.lillunen@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Voi että miten suloinen pikku kamera! :) Mulla on jo hyvä kamera, mutta joskus vaan tuntuu siltä että sitä ei saa joka paikkaan kuletettua mukaan, ison koon vuoksi. Olisin tänä vuonna halunnut ikuistaa kesälä kavereiden kanssa vietetyn päivän, jolloin olimme linnanmäellä pitkästä aikaa. Se oli ihanaa aikaa!
  stiina.leskinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 32. Tänä vuonna tollanen mini kamera olis ollu aivan äärettemän kätevä kun olin reppureissaaamassa aasiassa... Iso järkkäri alko painamaan loppumatkasta kaikkien kamojen kanssa jo aika paljon.

  Omien valmistujaistenkin ikuistaminen olis kans ollu kivaa, kun tollanen pikkunen kamera mahtuu juhlalaukkuun, eikä joudu roudaamaan kamera laukkua aina mukana.

  VastaaPoista
 33. Ehdottomasti ainokaisen kummityttöni nimiäisjuhlat kokonaisuudessaan. Nyt tyydyn vain kyselemään kuvia muilta juhlassa olleilta..

  -Polly_50
  polly_50@hotmail.fi

  VastaaPoista
 34. Maata näkyvissä festarit (::

  susanna.kraappa@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Olisin halunnut kuvata oman ilmeeni sen jälkeen kun poikaystäväni kysyi minulta haluanko muuttaa hänen luokseen. Olin salilla ja hymyilin enemmän kuin koskaan. :)

  VastaaPoista
 36. Kohta jo parin viikkoa sitten ollut Musen keikka oli kyllä visuaalisesti niin upea että siellä olisi kaivattu kunnon pokkaria, mutta eniten ehkä rakkaan siskon tytön touhuilua on tullutkin kuvattua, mutta kunnon kamera puuttuu pelistä. Sellaisen pari vuotiaan nassikan menossa on välillä vaikea pysyä ja kuvat on aina ihan suhmuraisia. Monia ihania hetkiä kavereiden kanssa. Pikkukamera olis helppo pistää vaikka takataskuun kun se kerta ei painakaan juuri mitään.

  VastaaPoista
 37. Ystäväpariskunnan häissä kesällä olisin toivonut että olisi ollut parempi kamera, meillä kun ei ollut kuin kännykät mukana..
  jennihei91@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Olisin ehdottamasti halunnut ikuistaa laivamatkani ystävän kanssa :). Haluaisin myös ikuistaa pian tulevan joulun, sillä rakastan joulua :)

  liina.hyttynen@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Ulkomaan reissu ystävien kanssa... olisi pitänyt ottaa paljon enemmän kuvia, mutta olen aika ujo poseeraamaan kameralle yms. en mielestäni kovin fotogeeninen :D Näin jälkeenpäin kaduttaa etten ottanut sitä tuhatta kuvaa, joita voisi sitten näin talvella muistella lämpimästi :/

  VastaaPoista
 40. Paritkin keikkakuvat jäi menneenä kesänä kameran puuttuessa ottamatta.
  iiduska0007@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Ehdottomasti olisin halunnut ikuistaa kesällä helteisessä New Yorkissa risteilyllä Manhattanin upean skylinen (ja miksei New Jerseynkin)!

  VastaaPoista
 42. Michael Bublén konsertista muutaman kuvan olisin voinut haluta. Tai ystävän häät heinäkuun ainoana helteisenä päivänä.

  VastaaPoista
 43. olisin halunnut ottaa kuvia kaljakellunnasta, siellä on aina niin hyvä meininki, ja varsinkin kauniina kesäpäivänä niin makeen näköistäkin! ei vaan ollu toimivaa kameraa silloin, ja puhelin mulla on niin kivikautinen että sillä ei ees saa kuvia :D

  amme90@hotmail.com

  VastaaPoista
 44. Tämä olisi mitä mahtavin joululahja itselle! ;)
  Olisin halunnut kuvata niin monet pienet reissut ja juhlat, joihin en voinut/jaksanut järkkäriä raahata. Myös lapsen kanssa tilanteet menevät niin nopeasti, ettei siinä ehdi säädellä valotuksia ja aukkoja. ;D
  sonja.kanasuo[a]gmail.com

  VastaaPoista
 45. Kun täytin kaksikymmentä tammikuussa, olisin halunnut saada siitä tärkeästä päivästä itselleni muistoksi hieman parempilaatuisia kuvia kuin ne, jotka otin kännykälläni ja vanhalla digikameranromullani :)

  Olisi myös kivaa ikuistaa ensi vuoden kesäkuun merkkipäivä, kun minulla ja kullallani tulee neljä yhteistä vuotta täyteen.

  VastaaPoista
 46. Los Desigualesin marraskuisen keikan Havannan Casa de la Musicassa. Oli tiedossa että keikka tulisi olemaan niin täynnä, ettei sinne kannattanut laukkua/kameraa ottaa, muuten olisi saanut olla todella tarkkaavaisena koko ajan. Vaikkakin itsellä oli reissussa mukana ikivanha pokkarini, olisi kuvien katoaminen ainakin harmittanut, mikäli kamera olisi lähtenyt kävelemään. Seuraavaa Havannan reissua varten täytyykin varmaan suunnitella jonkinlainen piilotasku ja hankkia laadukkaampi kamera, että saa nauttia keikkamuistoista kuvina jälkeenpäin.

  sannuzka_@hotmail.com

  VastaaPoista
 47. Olisin halunnut ikuistaa tammikuisen syntymäpäiväni, jolloin täytin 20. Mukavaa olisi ollut saada hieman laadukkaampaa kuvamateriaalia kuin ne, jotka otin kännykän kameralla ja vanhalla digikameran romullani :D

  Ensi vuoden kesäkuussa on myös tärkeä päivä, joka olisi kiva ikuistaa laadukkaisiin valokuviin :) Juhlaan on aihetta, kun minä ja kultani vietämme neljättä yhteistä vuottamme.

  pauliina.haapasalo@suomi24.fi

  VastaaPoista
 48. Alkusyksystä oli ihanaa, kun tutustui hirveästi uusiin ihmisiin ja oli iloa ja aurinkoa. Nyt synkimmän talven itkuisissa illoissa olis ihana katsella kuvia alkusyksyltä niin tulis varmaan vähän paremmalle tuulelle.

  siiri5@suomi24.fi

  VastaaPoista
 49. Olisin ehdottomasti halunnut kuvata oman syömishäiriömatkani ja parantumisen siitä..olen vältellyt kuvattavana olemista vuosia ja harmittaa ja surettaa välillä, ettei edes tämän kamppailun aikana kokemistani hyvistä hetkistä ole minkäänlaista kuvatodistetta. Vääristynyt kehonkuvani on vienyt paljon vuosia nuoruudestani, mutta pikkuhiljaa tästäkin vielä selvitään..Olette ihania Mimmi ja Peppi.:-)

  rcoolworld@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Oi kun olisi ihanan kätevän kokoinen kamera työharjoittelua varten. Olen ollut navetassa (ja menen ensi vuonnakin) ja siellä olisi tosi kätevä olla pieni kamera mukana jolla saisi hyviä kuvia lehmistä. Olen ollut tähän asti puhelimen kameran varassa eikä siinä ole edes salamaa. Hankala ottaa kuvia oppimispäiväkirjaan jne. :/

  hellu87(at)gmail.com

  VastaaPoista
 51. Näin ystäväni ensi kertaa vuosiin kun hän muutti takaisin Suomeen syksyllä. Kuvat tapaamisestamme lentokentällä olisivat olleen ihania.

  mdanska@cc.hut.fi

  VastaaPoista
 52. työmatkan Ystadiin - ihana Skåne...antiikkisen iPhonen kuvilla ei pääse enää tunnelmaan....

  VastaaPoista
 53. Niitä hetkiä olisi vaikka millä mitalla! :) Kaikki niistä ovat kuitenkin yhdessä ystävien kanssa vietettyjä hetkiä, jotka olisi halunnut ikuistaa myöhemmin muistettavaksi. :) carmabella92@gmail.com

  VastaaPoista
 54. Olisin halunnut kuvata viisi metsäkaurista, jotka näin kauppareissulla.

  pusuri(at)luukku.com

  VastaaPoista
 55. Onpas tosiaan näppärän kokoinen kamera! Töideni takia minulla jää monesti kesäloma viettämättä "kesällä", tänä vuonna lähdimme tekemään elokuun lopulla kahden kesken kihlatun kanssa roadtripin Suomen myöhäissuveen, ensin Rovaniemelle ja Ouluun ja sieltä Länsi-Rannikkoa pitkin takas kotia. Monta uutta ja ihmeellistä paikkaa sattui matkan varrelle ja kyllä se on todettava jälleen kerran että aina ei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan.. Kaunista ja upeaa Suomea olisi tallentanut mieluusti myös videokuvan muodossa!

  susannalatvala@hotmail.com

  VastaaPoista
 56. Olisi ollut mahtavaa ikuistaa kesällä hyppäämäni benji-hyppy. Oli kuulemma katselijoilla naurussa pidättelemistä kun päästin ilmoille yhden jos toisenkin ärräpään pudotessani kohti maanpintaa. Tämän hypyn näkeminen taltioituna olisi varmasti ollut hauskaa viihdettä myös itselle, hypystä kun ei kauheasti muistikuvia nimittäin ole! :D

  jonsqi@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Olisin halunnut ikuistaa sen hetken, kun hetken mielijohteesta kävelimme tammikuisena iltapäivänä Forumissa koruliikkeen ohi mieheni kanssa ja käännyimme kannoillamme. Hetkeä myöhemmin pujotimme valkokultaiset kihlasormukset sormiimme ja suutelimme <3 Tammikuun 15. päivä tulee vuosi tästä päivästä joka myös sormuksiin kaiverrettiin.

  riikkanordstrom@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Olisin ehdottomasti halunnut kuvan kesällä hetkestä kun kaikki kolme lastani polski yhdessä ilmapatjalla, kaikki poikittain ja kovaa vauhtia -nauroivat ääneen mennessään... Kaikki ne pikkulapsivuodet tuntui olevan yhtäkkiä ohi ja kaikki lapset NIIN isoja. Tietty kuva jäi sielun syöveriin, mutta se oikeakin olisi ollu todella mukava muisto...
  heidi.niitynpaa (at) gmail.com (kaikki yhteen kirjoitettuna)

  VastaaPoista
 59. Olisin halunnut kuvata lapsenlapsen syntymäpäivät, mutta kun ei ollut kameraa...
  kaimaen1(at)luukku(piste)com

  VastaaPoista
 60. Omat 18-vuotis syntymäpäiväni, joita voisi muistella eläkepäivillä sitten :) ja ensi vuonna kun valmistun ammattikoulusta niin kameralle olisi käyttöä ;)
  (maiju-antikainen@hotmail.com)

  VastaaPoista
 61. Muutin vuoden alussa ulkomaille asumaan. Käytössä on ollut järkkäri, joka on liian monta kertaa jätetty kotiin, kun se on ollut liian iso. Tästä syystä ensimmäisestä vuodesta ei olekaan kuvina kovinkaan paljoaa :/ Harmittaa vietävästi ja toivon ensi vuoden tuovan siihen ehdottomasti muutoksen!

  katilappalainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 62. Kummipojan ensiaskeleet olisi kiva ollut saada videolle.

  VastaaPoista
 63. Olisin todellakin halunnut ikuistaa esikoiseni ensimmäisen koulupäivän <3 Siitä päivästä alkoi pitkä taival ja toivon sydämeni pohjasta, että hän saa kokea turvallisen koulutaipaleen ja vältyy kiusaamiselta ja ennen kaikkea osaa itsekin olla kiusaamatta ja auttaa luokkatovereitaan. En edes aikaisemmin osannut ajatella kuinka suuri muutos 7-vuotiaalle kouluun meneminen on. Täysin uusi maailma turvallisen päiväkotielämän sijaan.

  emmi(a)pineappleconsulting.fi

  VastaaPoista
 64. Voiko noin pientä kameraa edes olla? :) On niin paljon asioita, mitä olisi halunnut kuvata tänä vuonna. Monet kesäiset retket ja niiden päättymiset auringonlaskuun. :)Pienistäkin onnellisista tai muuten merkittävistä arjenhetkistä olisi ihana kuvata muistot talteen. <3

  rarianen@hotmail.com

  VastaaPoista
 65. On älyttömästi tilanteita kun oon jättänyt järkkärin kotiin kun se on niin painava ja laukku muutenkin täynnä, ja just sinä päivänä on tapahtunut ihan älyttömästi kaikkea mistä pitäis saada kuva. argh. tää ois mahtava!

  VastaaPoista
 66. Ei mun elämässä ole tänä vuonna ollut mitään huippujuttuja, mut mun kaoottisen muuton olisin voinut kuvata. Nyt sille vois jo pikkuhiljaa alkaa nauraa :D

  taina.laurila@wippies.fi

  VastaaPoista
 67. Ystäväpariskunnan tunnelmalliset syyshäät olisi ollut upea saada tallennettua kameralla joka olisi mahtunut hyvin pieneen käsilaukkuun :) (suskim@hotmail.com)

  VastaaPoista
 68. Ensimmäistä kertaa kun nähtiin meidän tuleva koira, niin olisi ollut hienoa saada ne omat hihkuntakiljasut videolle ja koiran innostus yms :) Nyt niistä on vaan pari kuvaa, kun ei omaa videotoimintoa kamerassa. Lisäks pieni koko kamerassa on jees, ku järkkäriä ei aina jaksais raahata mukana!

  pilvih@hotmail.com

  VastaaPoista
 69. Monta tilannetta on jäänyt kuvaamatta, sen takia ettei järkkäri ole mahtunut mukaan. Juhannus oli viime kesänä mahtava, joten harmittaa ettei siitä ole oikein kuvia.

  clairdelunenocte@gmail.com

  VastaaPoista
 70. Tähänhän nyt olisi tietenkin moniakin hetkiä,saan olla onnellinen ja iloinen siitä,että mulla on ihana vuosi takana ja useita kuvaamisen arvoisia hetkiä. Kuitenkin eniten mua oikeasti harmittaa,että en saanut pienen tyttäreni syntymästä yhtä ainutta kuvaa,enkä videotakaan. Lapsen syntymä on aina kaunis,mutta onneksi sentään on ne muistot,jotka ei kyllä ikinä katoa. :) Tämä kamera ois mahtia voittaa,koska en omista kameraa ollenkaan ja kuulun niihin omituisiin yhteiskunnan hylkiöihin (:D) jotka eivät omista edes älypuhelinta,eikä täten siis minkäänmoista kunnollista kameraa!

  Sormet ristissä,arpaonnea toivoen:

  Killabee

  (killabee@hotmail.fi)

  VastaaPoista
 71. Poikaystävän ilme olisi ollut taltioimisen arvoinen, kun johdatin hänet tammikuisena iltana ravintolaan side silmillä. Poistettuani siteen hän näki kaikki kaverinsa, joita ei ollut pitkään aikaan nähnyt, odottamassa häntä skumppalasien kanssa ja onnitteluja huutaen. Koko tilanne olisi ollut ihanaa taltioida videolle ja saada se yllättynyt ilme tosiaan kuvatuksi. Olisi nyt lähes vuoden jälkeen saanut naureskella videota yhdessä.

  VastaaPoista
 72. Olisin halunnu ikuistaa koko vuoden! Olen asunut nyt saksassa lähes vuoden ja vuoden aikana olen tavannut ihania ihmisiä. Vuoteen on mahtunut paljon naurua sekä itkua!

  terppa90@hotmail.com

  VastaaPoista
 73. Keikoilla ois ollu kiva olla kamera mukana, mutta en oo jaksanu raahata meidän jättikokoista järkkäriä missään mukana. Tommonen pieni ois just ihana!

  pupette123@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Omat valmistujaiseni. Onhan sieltä toki kuvia olemassa, mutta oma kamerani ei kyennyt tallentamaan hämärässä salissa itse tilaisuutta kunnolla.

  iiris.lehtinen (at) illuusio.fi

  VastaaPoista
 75. Olisin halunnut kuvata kunnon kameralla polttareissani, jotka olivat ihan huiput, koska oma pokkari ei hämärässä kuvaa kunnolla. Salama ylivalottaa ja ilman ei saa liikkua mikään moneen sekuntiin, että kuva ei ole epäselvä.

  driah87@gmail.com

  VastaaPoista
 76. Opiskelen valokuvausta, joten omistan järjestelmäkameran mutta sitä ei joka paikkaan jaksa raahata ison koon ja painon takia. Vuoden sisällä on ollut monia tapahtumia, joita olisi halunnut ikuistaa. Kavereiden kanssa on tapahtunut kaikenlaista, joista olisi halunnut saada muiston.
  Marraskuussa oli The Usedin keikka ja se olisi ollut mahtava saada ikuistettua, mutta eihän keikoille saa ottaa suurta järjestelmäkameraa.
  Pieni ja näppärä Nikon on ollut myös silmäteränä, on tullut monessa paikassa katsottavana, mutta opiskelijanbudjetin kanssa en sellasta ole saanut hankittua >:

  tttuula@gmail.com

  VastaaPoista
 77. melika-:

  Mun ja kihlattuni kihjalaisjuhlat!

  VastaaPoista
 78. kaikki ne onnelliset pienet arjen hetket, jos sattuisi olemaan kamera käsillä.

  amelievendela@gmail.com

  VastaaPoista
 79. Minulle syntyi ensimmäinen lapsi 11.4 ja se olisi kiva ollut ikuistaa kunnon kameralla. Ja olisipa tuolle käyttöä ensi keväänä kun meidän pikku prinsessan olisi määrä syntyä 4.4 :)

  -Minna-
  loukkola.minna@gmail.com

  VastaaPoista
 80. siskoni valmistujaiset !

  bettediary@gmail.com

  VastaaPoista
 81. Olisin ehdottomasti halunnut ikuistaa rakkaan mieheni ilmeen kun alkusyksystä näytin eräs lauantai aamu hänelle positiivisen raskaustestin! Ilme vaihtui järkytyksestä onnen kyyneliin moin minuutissa :)

  VastaaPoista
 82. Päivittäin pieniä juttuja *<{:-}D}

  VastaaPoista
 83. Tuollainen kompakti pikkukamera olisi kätevä! Mulla on järkkäri, jossa ei ole video-ominaisuutta ja sitä on hankala kantaa mukana arkipäivän menoissa. Pienempää kameraa voisi aina pitää laukussa mukana, jossa se olisi valmiina kaikkiin spontaaneihin kuvaustilanteisiin. Nyt on monesti jäänyt hauskat ja kauniit tilanteet taltioimatta, kun kamera on nököttänyt kotona. :/ Blogiinkin voisi kuvata videoita tuolla! :)

  mirkakaro@gmail.com / stuckinshoes.blogspot.com

  VastaaPoista
 84. Olisin halunnut ikuistaa kummitätini väitöstilaisuuden.

  kifejezestelen@hotmail.com

  VastaaPoista
 85. Ja maili jäi! sallaeveliina@gmail.com

  VastaaPoista
 86. Siitä videon kun tulin 3 kk:n matkan jälkeen takaisin Suomeen ja pääsin poikaystävä syliin ensimmäistä kertaa pitkään aikaan<3 itku tuli viimeistään siinä kohtaa kun huomasin yllätykseksi, että myös äiti ja mummi olivat tulleet mua vastaan:)

  Buffy6@luukku.com

  VastaaPoista
 87. Haluaisin kuvata vähän kaikkea ihania talvimaisemia, kissojen söpöjä asentoja ja olisin halunnut kuvata paremmalla kameralla mun Lontoon matka kuvat, koska sieltä osa kuvista tuli tosi huonolaatuisia mun huonolla/vanhalla kameralla. :)

  emilia-o-@hotmail.com

  VastaaPoista
 88. Swedish House Mafian keikan <3 fevejii@gmail.com

  VastaaPoista
 89. Kesäyöt jolloin ei oo jaksanut raahata järkkäriä mukana! :)

  ankkuliini@hotmail.com

  VastaaPoista
 90. Olisin halunnut kuvata Lontoon matkani kuvat vähän paremmalla kameralla, koska osa lontoossa otetuista kuvista tuli tosi huonolaatuisia mun tänhetkisellä kameralla, mikä ei ole kovin hyvä. ja tietysti olisi kiva saada jatkossakin hyviä kuvia..esim. ihania talvimaisemia ja tulevat ulkomaanmatkat, ja kaikki tärkeät tapahtumat. :)

  emilia-o-@hotmail.com

  VastaaPoista
 91. Poikani ensiaskeleet hiljattain pois nukkuneen pappani kanssa, se oli yksi elämäni ihanimmista hetkistä joka varmasti pysyy muistoissa ikuisesti ilman valokuviakin <3

  tiia.poikela@hotmail.com

  VastaaPoista
 92. Nyt nelikuukautisen tyttövauvani ensihymyn. ♥

  mehilainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 93. En tiedä, onko yhtä semmosta isompaa tapahtumaa, mutta kissojemme söpöilyjä ja höpsöilyjä tekisi mieli kuvailla useinkin. Pienin tuholainen repii pahvilaatikoita antaumuksella pikkusilpuksi, ja viimeksi eilen olisi tehnyt sitä mieli kuvata. Aamulla taas kaksi muuta söpöliiniä pesivät toisiaan ikkunalaudalla lämpimässä (patterin päällä) sähkökynttelikön loisteessa; ja taas olisi kamera ollut tarpeen. Multa löytyy kyllä todella vanha kamera, mutta viime Lapin reissun yhteydessä hävisi muistikortti, joten nyt oon täysin ilman kuvausmahdollisuutta. Tai no, onhan tossa Nokian 2690 kamera, mutta niin huono, ettei kuvista saa mitään selvää... Voittaisinpa!

  VastaaPoista
 94. niitä hetkiä ei iha vähä ookkaa! kaikki maholliset jutut! muun muassa lontoon ja istanbulin reissut oisin mielelläni kuvannut paremmalla kameralla. valmistujaisista ois ollu kiva saaha kuvia kans :)
  -vööra.

  veeraose@hotmail.com

  VastaaPoista
 95. Olisin halunnut ikuistaa äitini ilmeen, kun kerroin hänelle odottavani hänen ensimmäistä lapsenlastaan! <3 mimmi_v (a) hotmail.com

  VastaaPoista
 96. Olisin halunnut ikuistaa hetken kun poikaystäväni oli armeijan valassa. Se oli vain jotenkin niin uskomaton hetki kun vannotaan tuollaisen asian takia. Arvostan ihan älyttömästi veteraaneja ja tulen arvostamaan myös mahdollisesti tulevia sellaisia. Se on niin iso asia ettei sitä pysty käsittämään ennen kuin itse kokee sen. :)

  jasujasunen@live.fi

  VastaaPoista
 97. Olisin halunnut kuljettaa noin näppärän kokoista kameraa jatkuvasti mukanani ja kuvata ihan normiarkea. Tapana on räpsiä kuvia vähän sieltä ja täältä. Nyt kuvailen puhelimella, mutta olisihan tuo huomattavasti laadukkaampi ratkaisu. Muutaman kortin olisin varmasti myös blogiini kuvannut.

  VastaaPoista
 98. Olisi ollut mahtavaa ikuistaa kaikki upeat keikat, joilla olen käynyt tänä vuonna. Oma kamerani ei ole todellakaan paras mahdollinen hämärässä kuvaamisen tai pikkulaukussa kuljettamiseen. Myös kisuni piilosleikki mieheni kanssa olisi videoinnin arvoinen :)

  -Kirsi
  huppu68@suomi24.fi

  VastaaPoista
 99. Sain viime jouluna joulupukilta lahjaksi järjestelmäkameran ja sen jälkeen olen kuvannut paljon! Mutta harmittamaan on jäänyt viime kesän festareilta useat upeat keikkatilanteet, joissa kameraa olisi tarvittu, mut kun järkkäriä ei saanut viedä! Osallistun kilpailuun. :)

  valeriedementor@gmail.com

  VastaaPoista
 100. On monia tapahtumia mitä olisin halunnut kuvata. Kesällä oli kahden kummitytön ristiäiset, elämäni ENSIMMÄISET festarit (olin odottanut pipefestiä koko elämäni ja kun sinne pääsin niin olisi ollut hauskaa saada niistä hetkistä kuvia), näin lemppariartistini laivalla ja olisi ollut upeaa päästä yhteiskuvaan, mutta... Kameraahan ei minulla ollut :D
  Kaikki näistä on nyt jäänyt vain muistikuviini, mutta kamerahan olisi saanut talteen näistäkin ne rakkaimmat hetket.

  marika.saario@gmail.com

  VastaaPoista
 101. viikontakaisen uintisuorituksen videolle kun itse en ollut paikalla, eskarilaisemme oli jaksanut uida uimahallissa 25m matkan eli altaan päästäpäähän <3

  dharma80@suomi24.fi

  VastaaPoista
 102. Pienen kokonsa vuoksi olis helppo kuljettaa mukana ja ainahan niitä tilanteita riittää, kun olis toivonut kameran olevan mukana. Carpe diem -kuvia, ohikiitäviä hetkiä, joilla on kuitenkin niiin paljon merkitystä ;)

  VastaaPoista
 103. Koirani ensimmäisen tottelevaisuuskokeen! :)

  - skpartanen@gmail.com

  VastaaPoista
 104. Lempparini Antti Tuiskun joulukonsertin! Lukuisissa muissakin tilanteissa olisi hyvälle pikkukameralle ollut tarvetta.

  Tarvetta olisi hyvälle pikkukameralle. :-) jey@wippies.fi

  VastaaPoista
 105. Siskon valmistujaiset!

  ellle@windowslive.com

  VastaaPoista
 106. 18v synttäreistä ei tullut otettua yhtään kuvaa :/ samoin meidän pienestä mopsi vauvasta olisin halunnut enemmän kuvia (jos vaan oisi hyvä kamera) :D Ja monista muista tapahtumista.

  VastaaPoista
 107. Olisin halunnut ikuistaa 175 kun minut ja mieheni vihdittiin ikivanhan päärynäpuun alla meidän entisellä tontilla. Sitten tuli tieto että kunta haluaa repiä talon pois koska just siihen rakennetaan maantie. :(

  VastaaPoista
 108. ainii, ja se sposti on saturonkonen@gmail.com

  VastaaPoista
 109. Olisi hauska kantaa kameraa mukana kokoajan. Minulla on järjestelmä kamera, joka jää harmittavan usein kotiin. Elämän pienet, yllättävät tapahtumat olisi hauska taltioida hyvällä kameralla, kännykän kamera ei ole sellainen.

  Jonna . Jalanka @ gmail . com

  VastaaPoista
 110. Ehdottomasti sen kun haettiin kesällä meidän koiranpentu kotiin Haminasta! Hertta on chihuahua ja erittäin suloinen sellainen!

  susannaester.rajala@gmail.com

  VastaaPoista
 111. Vaikea kysymys minkähän niistä niin... strömsön toilailut :D

  lennuk(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 112. Mentiin salaa naimisiin maistraatissa, eivätkä vanhempamme tietäneet asiasta etukäteen. Oltiin niin täpinöissä, että koko jutusta on vain muutama hassu kuva, kun porukat oli niin yllättyneitä, että kenellekkään ei tullut mieleen ottaa kuvia tilaisuuden aikana. Saatikka videokuvaa.
  Sen tilaisuuden olisin halunnut ikuistaa :)
  Ihanaa Joulua!

  t.morsmaikki
  Juuz81(a)gmail.com

  VastaaPoista
 113. Aina välillä kani tekee jotain tosi hassua, mutta niin hiton nopeasti että ei kerkee kaivaa kameraa esille :D

  tannttu(at)luukku.com

  VastaaPoista
 114. Olisin halunnut kuvata takapihalla iltahämärissä tuhisevan siilin.

  VastaaPoista
 115. Olisin halunnut ikuistaa kummityttöni ensi hetket tässä maailmassa. Hän on ensimäinen kummilapseni ja ensimäinen pieni ihme meidän serkusten keskuudessa :)
  luru85@gmail.com

  VastaaPoista
 116. olisin halunnut kuvata viimeiset suomimaisemat lentokoneen ikkunasta ennen vuodeksi vaihatriksi lähtemistä! aino.ruohola@gmail.com

  VastaaPoista
 117. Olisin halunnut kuvata takapihalla iltahämärissä tuhisevan siilin.

  VastaaPoista
 118. Meidän undulaattien ja gerbiileiden temppuilut, ja kun undulaatit lentävät, on vaikeaa ottaa jopa hyvällä kameralla kuvaa! :)
  Myös Ulkona olisi kätevämpää ottaa kuvia pienellä kameralla kun kantaa isoa järkkäriä kaikkialla messissä!! ~sofia :)

  kettu.hullu@hotmail.com

  VastaaPoista
 119. Koirieni ilon ja riemun ensilumesta! marilatva(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 120. Scandinavian music groupin keikan Tampereen klubilla kun jammailtiin poikakaverin kanssa kahdestaan ikkunalaudalla. :-)

  marjukka.lehtonen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 121. Kesän mökkireissu kavereiden kanssa! :) sara.molsa@hotmail.com

  VastaaPoista
 122. Olisin vanginnut kuvaksi jokaisen ystäväni, joista suurin osa piiloutuu käsiensä suojaan kameran nähdessään. Luultavasti he pelkäävät kameran muistikortista olevan suora yhteys facebookkiin, mainoskyltteihin tai mallitoimistoon. Haluaisin ikuistaa tärkeimpien ihmisten kasvot, ja näyttää heille itselleen kuinka kauniita he myös kuvissa ovat. ja ettei kamera todella pure.
  Saisin pikku-Nikonin mukaan kaikkialle ja saisin talteen myös hetket, joita on vaikea pukea sanoiksi päiväkirjaan. -sofia
  sofiasaraelena@gmail.com

  VastaaPoista
 123. olisin halunnut ikuistaa pikku siskon ja veljen leikit ensilumessa kun he oli niin innoissaan ! :) tiija.m@hotmail.com

  VastaaPoista
 124. Mieheni ilmeen, kun hän töistä kotiin palatessaan huomasi, että makuuhuoneessa TV on auki, sekä hämärässä keittiössä seisoo "nelijalkainen olio" mandariini suussa :)

  VastaaPoista
 125. Lady Gagan keikalle olisin tahtonut hyvän kameran messiin, mutta jouduin tyytymään vanhaan pokkariin, jonka kuvat eivät olleet kovin onnistuneita. Nikonin järkkärin lisäksi jokin mukava ja hyvälaatuinen pokkari olisi käytännöllinen, kun järjestelmäkameraa ei aina viitsi tai uskallakaan raahata joka paikkaan. :p


  marianne.salonen(a)hotmail.fi

  VastaaPoista
 126. Olisin halunnut ottaa paljon videoita meidän rakkaasta mopsista :)

  happyfeetingblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 127. Kun puolivuotias lapseni ensimmäistä kertaa tarttui lahkeeseeni (isi ei ollut vielä tätä ennen suuressa suosiossa)

  jarviluoto(at)gmail.com

  VastaaPoista
 128. Swedish House Mafian keikan joka esiintyy tänään Helsingissä!!<3 :)

  anna.parkkinen@dnainternet.net

  VastaaPoista
 129. Jokapäiväisen elämän arkinen kauneus olisi kivaa voida ikuistaa.. Haaveissa on pitkään pyörinyt oman blogin perustaminen mutta en ole koskaan omistanut digikameraa joten tälläerää aika kaukainen haave..:D
  elina.kuokkanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 130. Silloin olisi pitänyt olla pienoinen kamera taskussa, kun puoli vuotias ensimmäinen lapseni ensimmäistä kertaa tarttui housun lahkeeseeni vaatien päästä syliini. Tätä ennen aionastaan äidin jalkaa oltiin käyty nykimässä sylin toivossa. Nessua oli silmäkulmaan, muttei kameraa :)

  jarviluoto(at)gmail.com

  VastaaPoista
 131. Olisin kovasti halunnut ikuistaa hetken, jolloin olin au pair vuoteni päättyessä lähdössä lentokentälle ja sanoin hyvästit isäntäperheeni lapsille. Kaikki kolme lasta roikkuivat minussa monta hetkeä eivätkä olisi millään halunneet päästää irti. pikkumuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 132. tulevan joulun siskonlasten kanssa haluan ehdottomasti ikuistaa. ihanaa päästä viettämään joulua rakkaitten pikkuisten kanssa joille joulu merkitsee niin paljon iloa :)
  zquila@gmail.com

  VastaaPoista
 133. Ollaan lähdössä huippu porukalla joulun viettoon Leville, tietty oma huonomaanantaiversio-pokkari on tällähetkellä vasta kolmatta kertaa takuuhuollossa... Tuolta reissulta olisi varmasti saanut upeita ja ikimuistoisia kuvia, valitettavasti jää tälläkertaa vain haaveeksi :( joan--na@hotmail.com

  VastaaPoista
 134. Työpäiväni Ilosaarirockissa! Kiirettä riitti ja mukavia asiakkaita, joten kameraa ei ehtinyt laukusta kaivaa oikeastaan missään vaiheessa :)

  crushcrushcrush@wippies.fi

  VastaaPoista
 135. Eniten olisin halunnut ikuistaa kuvin ihanimmat synttärit koskaan! Täytin kesän lopussa 18 vuotta ja olimme parhaiden ystävieni kanssa Naantalin rannassa lemppariravintolassamme juhlistamassa päivääni. Kaikki parhaimmat ystäväni, minua nuoremmatkin viettivät onnistuneen illan kanssani josta kyllä ikuistimme muutaman hetken, muttemme tarpeeksi! Hyvällä kameralla olisi illasta varmasti saanut vielä ikimuistoisampia kuvia. <3 Paras ystäväni täyttää tasan viikon päästä 18 ja haluaisin hänen tärkeästä päivästä paljon kuvia, joita voitaisiin vielä vuosienkin päästä naurulla muistella! :)
  beabea@windowslive.com

  VastaaPoista
 136. Kesän bulgarian reissu olisi näköjään pitänyt ikuistaa kahdelle kameralle kun omasta kamerastani varastettiin reissun viimeisenä päivänä muistikortti :// zuvi@windowslive.com

  VastaaPoista
 137. Muuton ekaan omaan kotiin!
  Laatikoita, pusseja ja säkkejä oli joka nurkassa, mistään ei mahtunu kunnolla kulkemaan ja mitään ei löytyny kun sitä tartti! olis ollu hauska ottaa hyvät ennen/jälkeen kuvat ja kattella niitä myöhemmin :)

  the.morgue@hotmail.com

  VastaaPoista
 138. kun ensilumi satoi maahan :)

  pikkumyy456@gmail.com

  VastaaPoista
 139. Karhun kohtaaminen metsäpolulla.
  fiwikhak@gmail.com

  VastaaPoista
 140. olisin halunnut ikuistaa oman ilmeeni kun avasin kirjekuoren ja sain tietää päässeeni opiskelemaan. :D olin kyllä sen verran fiiliksissä että.. :D


  sonja--@hotmail.com

  VastaaPoista
 141. Lapsen esiintymisen tanssikoulun joulujuhlassa. (fisunen@gmail.com)

  VastaaPoista
 142. Olisin halunnut ikuistaa kameralla oikeastaan koko viime kesäni. Tapasin todella upeita ihmisiä joiden kanssa koettiin monia hyviä hetkiä joita muistellaan vielä pitkään. Nyt tiet vievät eri suuntiin joten kuvia olisi mukava katsella ja muistella. Pieni ja näppärä kamera olisi ollut mahtava lisä ikuistamaan ikimuistoisia hetkiä.

  anna.jalkanen@luukku.com

  VastaaPoista
 143. Olisin halunnut ikuistaa vuoden 2012 tärkeimmän tapahtuman kokonaan videolle, elikkäs kun ensimmäisen kerran tapasin nykyisen poikaystäväni, jonka ansiosta olen ensimmäistä kertaa elämässäni oikeasti onnellinen! ♥

  ponkkari@hotmail.com

  VastaaPoista
 144. Olisin halunnut ikuistaa alkukesän reissuni Helsinkiin, en tiedä mikä ihme katkos tuli silloin päähän, kun en ottanut kameraa mukaan:D

  VastaaPoista
 145. Itsenäisyyspäivänä olin ensimmäisen kerran mukana vapaaehtoisena vähävaraisten itsenäisyyspäivä tapahtumassa...se todella kosketti...jos olisi ollut mahdollista olisin halunnut kuvata tilaisuuden tunnelma....ihmiset...kohtalot...ilon...epätoivon...ja ihmiset jotka tekivät tilaisuuden mahdolliseksi
  <3 siellä oli pyytentöntä välittämistä ...sen kuvaaminen olisi koskettanut
  ninamalmstedt@hotmail.com

  VastaaPoista
 146. Syksyn Malesian reissulta olisi saanut monta ikimuistoista kuvaa! annina.vetelainen@gmail.com

  VastaaPoista
 147. Olisin halunnut ikuistaa erinlaiset ilmeeni elokuvateatterista kun kävin katsomassa Aamunkoi part 2. Vaikka siellä ei olisi saanut kuvatakkaan, ilmeeni olivat jotain näkemisen arvoista.

  anu.rantama@luukku.com

  VastaaPoista
 148. Mä en osaa nimetä yhtään yksittäistä tapahtumaa, sillä ku lähden reissuun, niin otan aina mun järkkärin mukaan, mutta sitten niihin arkisiin asioihin tuollainen pikkuruinen olisi ihana! Ymmärrätte varmaan, aina ei vaan jaksa raahata isoa kameraa mukana.
  Mutta mulle tulee mieleen monia hetkiä koulusta, kun tuollainen olisi ollut hirvittävän näppärä... :)

  Oon viimeistä vuotta koulussa, ja mun luokka on ihan mieletön. Ollaan tyyliin kaikki sielunkumppaneita. Pikkuinen kamera kulkisi koulussa mukana kivasti ja voisi ikuistaa videolle ja kuvalle meidän iki-ihanaa porukkaa. Pelleillään aina ihan hirveesti, joten voin jo nähdä, kun voisi tehä kuvakoosteen tästä vuodesta ja antaa sen tovereille päättäjäisissä...

  veera.tammisto@hotmail.com

  VastaaPoista
 149. Kuopio rockista ois ollu kiva saada jtn muistoja mukaan :)

  VastaaPoista
 150. sen kun näin isäni ensimmäistä kertaa 9 vuoteen :)

  melinaleotta4@gmail.com

  VastaaPoista
 151. Olisin halunnut ikuistaa paremmin nykyisen avomieheni kanssa tekemän ensimmäisen ulkomaanreissun Turkkiin. Olisi ollut ihana saada kuvia niistäkin tilanteista joihin en älyttömän kokoista järkkäriäni uskaltanut raahata, mm kirlpikonnein näkeminen jäi kokonaan ikuistamatta :( . Ehkä seuraavalla reissulla sitten ja tuolla Nikonilla! <3 martsu_90@hotmail.com

  -Mönkkeli

  VastaaPoista
 152. Siskoni muutto yksin Tampereelle olisi ollut kiva ikuistaa, sisko oli vasta 16 vuotia ja muutti yksin uuteen kaupunkiin opiskelemaan ilman kavereita, ja perhe asuu Oulussa liian kaukana. Sitä olisi ollut kiva muistella myöhemmin :)

  marjaana.seppala@hotmail.com

  VastaaPoista
 153. Olisin halunnut lapsen ekat askeleet videolle. Ihana pikku kamera. kuvaaminen vähentynyt huomattavasti kun hankin järkkärin. Ison koon vuoksi.

  VastaaPoista
 154. Tulin seitsemännen kerran tädiksi reilu kuukausi sitten ja jos tämän kameran sattuisin voittamaan niin ikuistaisin pienen nöösin vauvaeloa! Lapset kun tuntuvat kasvavan niiiin hirveää vauhtia. Voi kun ne säilyisivät lapsina aina! <3

  linda.playitagain@gmail.com

  VastaaPoista
 155. Varmaankin mun ja mun kavereitten kesä reissun yhen meijän kaverin isän luokse maalle. Meillä oli kokonainen yläkerta hallussamme ja ko 5 tyttöö asuu siel 3 päivää niin voitte kuvitella millanen se oli. :'D Mut se retki oli kyl ehkä kaikista paras kohokohta pitkään aikaan. Saatiin olla porukalla ihan yksin viimestä kertaa kun syksyllä alko sit lukio ja mentiin kaikki eri suuntiin. :( Mutta jos tommosen hienon kameran sais niin pääsis kuvaamaan kaikkia niitä hetkiä ko saan olla mun parhaitten kevereiden kanssa ja katella niitä sit mummelina jostain albumista. :D

  nebba3@windowslive.com

  VastaaPoista
 156. Vauvani kaikki hymyt!

  heldahl@gmail.com

  VastaaPoista
 157. Olisin tahtonut ikuista oman ilmeeni kun ystäväni yllättivät minut! emma.pykalainen@gmail.com

  VastaaPoista
 158. Sellasia hetkiä on todella paljon. Tietysti kaikki hetket ystävien kanssa.. Mut sellanen hetki, mitä en oo ikuistanu ollenkaan.. Haluaisin varmaan kuvan itsestäni sillä hetkellä, kun tajusin olevani onnellinen. Tajusin, että olen vihdoinkin löytänyt paikan jonne kuulun. Se ois varmasti ollu mun suosikki-omakuva. =) <3

  VastaaPoista
 159. oman ilmeeni kun paras ystäni kertoi saavansa vauvan <3

  matilda_88_8@hotmail.com

  VastaaPoista
 160. ..Olisin halunnut ikuistaa tyttäreni ilmeen ja siitä välittyvän onnen tunteen, kun hän oppi ajamaan polkupyärällä. Ne on niitä pieniä ISoJA hetkiä, niin tärkeitä! Osallistun arvontaan! (anniurb@gmail.com)

  VastaaPoista
 161. Sellasia hetkiä on todella paljon. Tietysti kaikki hetket ystävien kanssa. Ehkä kaikkein hienointa olis saada kuva siitä hetkestä, kun mä tajusin olevani oikeesti onnellinen (viime kesänä). Mä haluaisin kuvan itsestäni juuri siltä hetkeltä. Se ois varmasti mun suosikki-omakuva! =) <3

  anri95@luukku.com

  VastaaPoista
 162. Olisin ikuistanut omat valmistujaiseni paremmin. Kameran lahjoittaisin äidilleni, jolla on todella vanha digipokkari (aivan niitä "ensimmäisiä"), ja tämä vanha kamera on kokenut kovia niin mun keikkareissuissa nuorempina kuin lomamatkojen kolhuja. Joten olisi ihana yllättää äiti ja antaa sille oma kamera, jota se saisi itse käyttää. Valmistujaisistani kun ei ole kunnon kuvia joita äiti olisi halunnut enemmän ja parempi laatuisia, olenhan hänen esikoisensa, joka valmistui ammattiin. Mutta josko äiti pääsisi ensi keväänä kuvaamaan pikkusiskoni ylioppilasjuhlat omalla kameralla. .)

  leeksploitaatio@gmail.com

  VastaaPoista
 163. Lapseni ensimmäiset askeleet olisi ollut aivan ihanaa saada videolle :') Nyt tuli joitakin kuvia otettua, mutta kävelemään oppiminen tapahtui jotenkin vähän varkain ja mitään varsinaista kuvaa tai videota siitä oppimishetkestä ei ole.

  Tuollainen kamera olisi ihan superkätevä!!! Olen jo pitkään haaveillut pokkarikamerasta, joka olisi aina mukana. :)
  -Elena

  VastaaPoista
 164. Hei Tytöt.
  Elän ja hengitän kuvien kautta. Kuvat kertovat enemmän kuin 100 sanaa. Harrastan ompelua siinä kuva helpottaa esim. mallianalyysissä. Päivät olen nuorten parissa, tuollaisella pikkuruisella saisin kaiken tallennettua jälkivääntöjä varten, kun tämänpäivän nuorilla on niin lyhyt muisti.Hymy.
  0405932871 sari

  VastaaPoista
 165. Olisin halunnut ikuistaa sen hetken, kun sain tietää, että minut on valittu opiskelemaan Kouvolan ammattikorkeakouluun! Voi sitä riemun ja kiljumisen määrää! :D

  diupiu-@hotmail.com

  VastaaPoista
 166. Olisin halunnut ikuistaa oman ilmeeni, kun lapseni isä kosi minua vihdoin. En sitä ihan odottanut kello kaksi yöllä, kun toinen kömpi viereen ja minä kiukuttelin, että haluan nukkua. :) Olisin myös halunnut saada videon siitä, kun 1 v. poikamme oppi käskyn "anna pusu", ja sen oppimisen jälkeen moiskautteli meitä molempia monta kertaa putkeen alkaen ihan siitä, että aamulla herätteli meidät suukoilla. <3 parempaa herätystä ei voi olla :)

  piiperoinen00@luukku.com

  VastaaPoista
 167. Tältä vuodelta olisin halunnut ikuistaa mieheni ilmeen ja muutenkin koko hetken ( <3 <3 ) kun sain tietää olevani raskaana.. Itse olin niin hurmiossa että meni koko hetki niiiin ohi, muistan vaan sen kun jo halattiin <3 Siitä hetkestä haluaisin jotain muistoa :)

  werdynen@gmail.com

  VastaaPoista
 168. Päivittäin tulee lasten kanssa hetkiä, joita olisi kiva saada tallenettua joko kuvien tai videon muodossa.

  kisaoso@hotmail.com

  VastaaPoista
 169. taivaan yksinkohtia olisin halunnut ikuistaa, harmi kun puhelimen kamera on niin huono ja harvoin tulee kameraa muuten kuletettua mukana.

  x_unrated at hotmail.com

  VastaaPoista
 170. ulkomaan matkalta, olisi pitänyt napsia enemmän kuvia.

  mariestrange(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 171. ulkomaan matkalla olisi ollut hyvä räpsiä enemmän kuvia..

  mariestrange(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 172. Minä olisin halunnut ikuistaa perheen yhteistä illanviettoa marraskuussa. Pitkästä aikaa olimme kaikki koolla samassa paikassa. outi.heino@gmail.com

  VastaaPoista
 173. Eräs tilanne ystäväni 30-vuotis synttäreiltä olisi pitänyt ehdottomasti saada videoitua:
  Ostimme porukalla hänelle hänen unelmiensa laukun lahjaksi (oli haaveillut siitä vuosia, mutta ei ollut raaskinut ostaa).
  Paketn avatessaan neiti järkyttyi ensin ja sen jälkeen alkoi hyperventiloida ja itkeä samalla (sellaista ihanaa ulinaa ja vinkuvaa hengitystä sekaisin). Neidin koirakin meni sekaisin ja alkoi ulvoa ja nuolla mammansa naamaa.
  Ja me vieraat vaan reiluina naurettiin koko tilanteelle :)

  Oli neiti kyllä aidosti iloinen saamastaan lahjasta ;)

  huudot10@gmail.com

  VastaaPoista
 174. Olisin halunnut olla ikuistamassa kaikki pikkusiskoni hassuilut. Äiti ja 3v pikkusiskoni muutti n. 50 km kauemmaksi ja minulta on jäänyt näkemättä paljon hänen ihania "keksintöjään".

  emma.meronen@hotmail.com

  VastaaPoista
 175. Kesältä on ihan liian vähän kuvia... En muista edes mitä tein kesällä kun ei tullut kuvattua pokkarin hajottua (enkä järkkäriä jaksa raahata aina mukana). Ja kun on jatkuva rahapula niin en voi edes uutta pokkaria ostaa, yhyy.. :D

  pinqviini_92@msn.com

  VastaaPoista
 176. Kyllä tuota kameraa olis voinut eräissä heinäkuun häissä kokeilla. Mukana siis arvonnassa.

  VastaaPoista
 177. Oi, ihana, oikeasti taskuun mahtuva kamera!

  Itse olisin halunnut kuvata koiravanhukseni kesällä. Nyt se on jo myöhäistä, sillä papparainen ei enää ensi kesää näe :(.

  Gemsie
  beakagem@gmail.com

  VastaaPoista
 178. Olisin kuvannut elämääni yleensä ja paljon myös luonto kuvia, monesti harmittanut kun en ole saanut onnetomalla kännykkäkameralla ikuistettua kuvia eläimistä. Video toiminnolla olisin kuvannut elämän iloja & suruja ja myös sitten jakanut niitä toisille että joku toinenkin saisi iloa ja apua niistä. Wonsku@gmail.com

  VastaaPoista
 179. Valmistuin keväällä 2012 ja olisin halunnut, että valmistujaiseni kuvataan, koska niin on tehty myös siskollani. Otin kameran mukaan, jotta sukulaiseni sen voisi kuvata, mutta kappas, päätti kamera hajota paikanpäällä. Jäi kuvat ja video ottamatta. Valmistujaiskuvat otettiin sitten vasta pari päivää myöhemmin. Ei siinä ollut enää samanlaista tunnelatausta mukana siinä kohtaa. Olisi hienoa omistaa tuollainen pieni kamera. Tulevana vuonna 2013 alku keväästä alkaa näytökset yhdessä pienessä teatterissa, jossa näyttelen. Sain jostain syystä pääroolin, ja haluaisinkin nähdä roolisuoritukseni toisten silmin. Se on nimittäin ensimmäinen iso roolini ikinä. Pienellä kameralla olisi tuttavien helppo tallentaa video niin, ettei kamera ole muiden edessä.
  Myös monet kerrat olen jollain ajomatkalla nähnyt kohteita, joista olisin halunnut ottaa kuvan. Kameran puuttuessa niitä en ole sitten koskaan saanut näpsäistyä.

  Hyvää joulua teille kaikille ja onnellista uutta vuotta!

  sofia.ahonen@luukku.com

  VastaaPoista
 180. Olisin halunnut saada kuvan monesta hoitamastani vanhuksesta. Pitkälle dementoitunut vanhus, joka ei muuten enää pahemmin reagoi, yhtäkkiä hymyileekin esimerkiksi pienen lauluhetken jälkeen. Heidän hymynsä ja eleensä ovat kallis lahja lähihoitajan työstä :)

  VastaaPoista
 181. Olisin halunnut ikuistaa parhaimmat pikkujoulut ikinä! :)

  VastaaPoista
 182. Vietin kesän n 500km päässä kotootani, ja nyt tulee mietittyä miksen ikuistanut kokemuksiani pääkaupunkiseudulla! Nään monesti kesän muistelmia teidän kuvissa, esim mimmin bussipysäkkipostauksessa yms..:) Olisi ollut mukava katsella tuttujen maisemien kuvia ja muistella kesää!

  roosa.tykkylainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 183. olisin ikuistanut kameralla paljon luontokuvia ja maisemakuvia, esim yksi olisi ollut keväällä lehdissäkin kerrottu superkuu (kuu on tavallista lähempänä maata) jollaisen näin maaliskuussa ja toukokuussa. Video toiminnolla olisin ikuistanut monet elämän ilot & surut ja olisin pistänyt ne jakoon youtubeen. Myöskin monet keikkahetket oisin ikuistanut, kuten Diandran kaikki keikat. Wonsku@gmail.com

  VastaaPoista
 184. Olisi pitänyt saada mahtikuvat ruisrockissa michael monroen 50v keikalta, oli siellä nii mahtava meininki :--)

  lotta.leppanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 185. Poikani syntyi huhtikuussa 2012. Synnytys oli sen verran uusi ja raskas
  tilanne että tuli otettua vain muutama hyvinkin tärähtänyt kuva. Olisin halunnut ikuistaa pikkumiehen
  ensimmäiset hetket vähän paremmin:P

  laura_sofie@hotmail.com

  VastaaPoista
 186. Kuukausi sitten olin Amsterdamissa ja piskuisella kännykkäkameralla kuvailin ympäriinsä. Tämmöinen pieni ja näppärä kunnon kamera kun olisi ollut niin moni hetki ja maisema olisi ikuistunut paremmin. :)

  jaeg90[at]hotmail.com

  VastaaPoista
 187. Olisin halunnut ottaa kuvan siitä hetkestä, kun tapasin koiranpentuni ensimmäisen kerran! Se oli unohtumatonta :)

  vilma.j@live.com

  VastaaPoista
 188. Olisin halunnut ikuistaa yhden tutun ilmeen, kun järkättiin hänelle yllärijuhlat!

  janninanni@gmail.com

  VastaaPoista
 189. hmm,olisi ollut mukavaa jos viimekesän ilosaari reissulla olisi ollut kamera niin olisi saanut muistoja mahtavasta reissusta! harmkseen meillä oli vaan puhelimen kamerat eikä vieläkään sen parempaa :) hyvää joulua mimmi&peppi <3

  paulamatikainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 190. Provinssirockin kaikessa hienoudessaan! Omistan vain järkkärin, joten haaveeksi jäi.. :(
  bizarreh@hotmail.com

  VastaaPoista
 191. Äää, Tuollainen olisi todella superkätevä töissä kulkiessa asiakaskäynneillä ja muilla reissuilla. Sitä saisi helposti kannettua mukana ilman peloa varastamisesta tai muusta kun mahtuu taskuun eikä häviäkään niin helposti.
  Töissä tulee vaikka mitä söpöä, jännää, mielenkiintoista ja asioita-joita -ei-uskoisi-ellei-omin-silmin-näkisi-juttuja.
  Oikea unelma. Tuo tulis miun mukaan heti ensimmäisenä töihi.

  kukku2009@windowslive.com

  VastaaPoista
 192. Ehdottomasti sen kun 12v. koirani oli irti ensimmäistä kertaa hevosten kanssa ja oli samantien aivan loistava tilanteessa. Nyt koiruus on maailman paras hevoskoira.

  kaisu.vaananen@netti.fi

  VastaaPoista
 193. Olisin halunnut ikuistaa kuvan minusta ja työystävästäni, joka kuoli jokin aika sitten.

  karoliinu@live.fi

  VastaaPoista
 194. Olisin halunnut ottaa kuvat kaikista äidin omistamista koruista ennen kuin ne varastettiin. Minua niin harmittaa se, että äiti oli meinannut antaa minulle hänen ja isäni vihkisormukset (ovat siis eronneet kauan sitten), mutten halunnut ottaa niitä vielä. Ja nyt se on jo myöhäistä. Eipä kuvatkaan siinä tilanteessa olisi lohduttaneet, mutta olisi ainakin ollut selkeä muistikuva siitä, mitä koruja äitini omisti, nimittäin niiden kaikkien korujen muisteleminen vakuutusyhtiötä ja poliisia varten oli erittäin hankalaa.


  fools.lullaby@gmail.com

  VastaaPoista
 195. Olisin halunnut kuvata parhaan kaverini ilmeet, kun olimme järjestäneet hänelle kuukauden yllätyssynttäreitä. Kaveri oli ihan ihmeissään koska luuli, että olisimme jotenkin 'hylkäämässä' häntä, vaikka oikeasti aika kului vain synttäreiden järjestämiseen. Mutta hän oli tosi iloinen :)

  omenaiina@gmail.com

  VastaaPoista