moretolove

white

white

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Sisters for Education-ruusuke

Pääsin Sisters for Education-kamppiksen aikana suunnittelemaan myös tuotteen myyntiin hyväntekeväisyyskauppaan. Mulle tuli heti mieleen joku ihana pääkoriste, jonka haluan toteuttaa ja pyysin hommaan avuksi Kirsi Nisosen. Yhdessä sitten suunniteltiin tämä Sisters for Education-ruusuke, joka on nyt myynnissä. Tätä ruusuketta on tehty siis rajattu erä ja sitä saa tilattua KyssJohanna-nettikaupasta.


Tuo ruusuke, jota voi siis käyttää rintakoruna tai hiuskoruna, on Kirsin itsensä käsin tekemä ja meidän yhteistyössä suunnittelema. Valikoin tuoksi matskuksi sydänrei'itettyä pinkkiä nauhaa, koska onhan se nyt tosi More To Love! Keskellä on nappi, joka on tehty heijastavasta kankaasta, eli ruusuketta voi käyttää myös heijastimena esim. laukussa. Keskellä ruusuketta on vielä kirjain S, jonka TitiMadam on valmistanut. S tarkoittaa tietysti sanoja Senegal, Sisters, solidarity, school jne.
Ruusuketta voi halutessaan käyttää myös pääkoristeena ja ite ainakin ootan sopivia juhlia, jolloin voin laittaa tuon päähän. Tuosta tuli jopa kauniimpi, kuin mitä ensin ajattelin!Hintaa ruusukkeella on 200SEK, eli n. 23€ ja ruusukkeesta saatu tuotto menee kokonaan Sisters for Education-kampanjan tukemiseen.  Nyt koodilla "freeship10au" saat tuotteen kotiin vieläpä ilman postikuluja. Tilaa siis pian oma ruusukkeesi täältä.

Miltäs näyttää? Minä oon ainakin tästä yhteistyömme hedelmästä äärimmäisen ylpeä! :) 

Ps. Always Suomi-sivulta löytyy myös video, jolla paljastan mm. miksi valitsin juuri Kirsin tähän projektiin mukaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.