moretolove

white

white

lauantai 12. tammikuuta 2013

2013 !

Kohta pari viikkoa tätä vuotta on jo takana ja vuosi on vaikuttanut jo tähän asti oikein lupaavalta. Tein vuoden vaihteessa muutamia päätöksiä tätä vuotta ajatellen ja koska muutamia näistä asioita olen jo ehtinyt toteuttamaan niin listataanpa niitä nyt sitten tännekkin. Ihan vaan vaikka itselle muistutukseksi ;)

- Menen viikottain salille. Loppuvuodesta 2012 salilla käyminen jäi todella vähiin, mutta nyt tähän on tultava muutos. Ekalla viikolla jo kävin ja tänään tai viimeistään huomenna täytyy siis taas ottaa itseään niskasta kiinni ja vierailla salilla, että pysyn tässä tavoitteessani. Ehkäpä painelen sinne heti tämän postauksen julkaisemisen jälkeen? Ainakin viime lauantaina kymmenen aikaan illalla sain treenailla ihan ylhäisessä yksinäisyydessäni. (Jos tarkkoja ollaan, niin olen muuten käynyt salilla jo kaksi kertaa tänä vuonna, tosin toisella kertaa istuin palaverissa, en siis treenannut, joten ehkä sitä ei lasketa?)

- Käyn jalkahoidossa/hieronnassa/kasvohoidossa useammin kuin kerran. Näistä toteutunut jo jalka- ja kasvohoito. Muutenkin tämä tammikuu on täynnä itsensä hemmottelua! Viimeinen hierontakokemus on Nepalista (varsin mielenkiintoinen kokemus muuten olikin), joten täytynee etsiä hieroja jostain ja pian! :D Voisin myös opetella varaamaan myös mm. kampaajan ajoissa, oon just se (ärsyttävä) tyyppi, joka keksii että aika olisi saatava heti huomenna...

- Varaan kilpirauhaslääkärin, hammaslääkärin ja muut no jos ensi kuussa sitten-lääkärit, joita tulee siirrettyä aina kuukaudesta toiseen. Pari vuotta sitten hoidatin hampaat kuntoon, mutta nyt voisi taas olla hyvä aika käydä päivittämässä tilanne. Asiaa ei yhtään auta se, että mulla on jäätävä hammaslääkäriahdistus (ei niinkään pelko, vaan ahdistus) ja en oo vielä täällä Numskissa käynyt hammaslääkärillä. Kilpparilääkärin soittoaika puolestaan on jo varattu tiistaille ja ehkäpä selviän taas verikokeiden kautta vastaanotolle saakka. 

- Kiinnitän huomiota syömisiin ja herkuttelen kohtuudella. Tämä nyt vaan on hyvä päätös ihan oman olonsa takia :D

- Sovin aktiivisemmin tapaamisia ystävien kanssa. Tuntuu, että nykyään ihmisiä ei voi tavata spontaanisti, vaan tapaamiset on sovittava hyvissä ajoin. Täytyy myös itse vähän skarpata tässä suhteessa.

- Annan enemmän aikaa Jykälle. Välillä on huono omatunto, kun ei ehdi/jaksa leikkiä ja touhuta Jykän kanssa niin paljon kuin haluaisi. Mukavaa olisi mennä vaikka jollekkin kurssille taas yhdessä treenaamaan, Jykä kun tykkää kovasti tehdä temppuja yms. Onneksi noita temppuja voi treenata myös kotona ja tänäänkin päivä alkoi aamuruuan piilotuksella (perus aamuruoka jaetaan kolmeen astiaan ja koira etsii ruuat ja saa syödä ne käskystä).

- Elän kevään säästeliäästi, että rahaa säästyy USA:n reissuun. Rahaa nyt vaan tuntuu menevän reissussa vähän joka asiaan, joten on kiva elellä vähän leveämmin. Täytyy myös järkätä kirppis (olisko innostusta taas muotibloggaajien kirppikseen?) ja myydä kamoja pois.

- Teen töitä kohtuudella. Kun päivätyö on bloggaaminen, välillä sitä huomaa tekevänsä töitä ympäri vuorokauden. Täytyy taas tormistua ja ottaa tuo "työhuone" yläkerrassa käyttöön ja myös muistaa sulkea välillä se työhuoneen ovi (jota ei siis ole).

- Olen armollisempi itselleni blogin suhteen. Välillä tunnen todella huonoa fiilistä päivittämättömästä blogista ja asia vaivaa minua jopa joka ilta. Aion nyt myös opetella toisinaan olemaan erossa blogista tuntematta siitä huonoa omaatuntoa.

- Opettelen tekemään normaalia kotiruokaa. Osaan ihan kokata, mutta perinteisemmät kotiruoat (eli ne, mitä esim. lapsuudessa tuli syötyä) ovat jääneet viime vuosina vähemmälle. No tällä viikolla on opiskelulistalla ollut jo jauhelihakeitto, joka muuten oli tosi helppo ja nopea! Yksi superhelppo ja nopea lemppariruokani tänäkin päivänä on ehdottomasti lapsuudesta tuttu leipäressu. Namnamnam!
Että semmoset kymmenen lupausta. Nämä postauksen kuvat ovat vuoden vaihteelta, joka vietettiin pienellä porukalla mökillä syöden, saunoen, raketteja räjäytellen ja lautapelejä pelaillen. Oli mukavaa. :) 

Jaha, telkkarista tuleekin Putous, taidanpa ruveta katsomaan sitä... Eikun hetkinen, enkö luvannut lähteä sinne salille? 

5 kommenttia:

 1. Nummelan Oral & Anne Mattila. Joskus kaveri suositteli, oli käynyt itse (sairalloinen hammaslääkärikammo) ja lapsensa kanssa ja kehui palvelua ihan maasta taivaisiin :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin voin suositella Oralia. En tosin sen takia, että olisin käynyt nimenomaan Nummelan Oralissa mutta satun työskentelemään kyseisen yrityksen palveluksessa. :)

  VastaaPoista
 3. Teil on tosi kiva blogi ja upee tyyli c: Kiitos teille oikeesti tosi paljon, teidän blogi kohottaa itsetuntoo ja oon alkanu uskaltaa olla oma itsenikin. Ja kauniitakin olette, hyvää vuotta 2013 molemmille (:

  VastaaPoista
 4. olis ihan huippua jos blogikirppis olis mahdollista järjestää! se kyllä taitaa olla aika aikaavievää ja sitä aikaa teillä ei kummallakaan taida olla. :(

  VastaaPoista
 5. voiko kysyä miten sä mimmi nykyään pärjäilet kilpparin vajiksen kanssa? onko esim. oikea lääkitysannostus löydetty? :)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.