moretolove

white

white

maanantai 21. tammikuuta 2013

Kaipaan aurinkoo!

Erehdyin tuossa katsomaan kännykästä tämän videon. Voi pojat kun tässä parissa viikossa on jo kerennyt ruveta kaipaamaan takasin aurinkoon.

Mulla ei ole Miamista melkein ollenkaan kuvia, koska kameroista oli kerennyt loppua akku jo New Yorkissa ja laturit oli kotona. Tässä kuitenkin pientä maistiaista meidän poolilta. Oltiin vuokrattu kämppä Airbnb:n kautta joka osottautui erittäin hyväksi. Sitä tullaan varmasti käyttämään jatkossakin. Saatiin edullisesti hyvä koti joka sijaitsi vähän kauempana kaikesta. Sielä pääsi rauhassa rentoutumaan.

Tässä vähän (Pepin selostamaa :D) fiilistelyä meidän pihalta ja poolilta ja ahh kuinka tuonne kaipaankaan jo.

Onko teillä reissuja tiedossa? Itse en kaipaa nyt ollenkaan lentelemään, mutta joku loma täytyy varmaan tässä keväällä vielä kehittää.

4 kommenttia:

  1. Ei oo kevääksi reissuja tiedossa muuta kuin kotimaassa, ihanaa olis päästä jonnekkin lämpimään! Kesällä varmaan Sveitsiin ja syksyllä ehkä Bulgariaan. :)

    VastaaPoista
  2. Huhtikuussa Sloveniaan viikoksi koulun kustantamana :) Vaihtoehtona oli myös nyt jouluna italia mutta valitsin mielummin Slovenian. Lokakuussa italialaiset ja slovenialaiset olivat taas täällä meillä vierailemassa. Innolla odotan vaikka en enkkua oikein osaa :) Opettajat lähtee tietenkin mukaan koska alaikäisiä matkassa.

    VastaaPoista
  3. ihana postaus tää !innostuin jo kauheesti tulevasta Miamin matkasta<3se tosin vasta ens joulukuussa: )love ur blog!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.