moretolove

white

white

lauantai 19. tammikuuta 2013

MDTL-kurssi messutarjouksena tammikuun loppuun saakka!

Meidän ja EF:n yhdessä järkkäämälle More Dreams to Live-kielikurssille 3.-23.7.2013 Brightoniin mahtuu vielä mukaan ja tänä viikonloppuna vietettävien Matkamessujen ja Jyväskylässä 30-31.1 pidettävien Next Step-messujen, jonne muuten allekirjoittanutkin suuntaa, vuoksi kurssia vielä saatavilla tuohon meille räätälöityyn erikoishintaan, eli hintaan jossa säästää lähes 300€. Hinta voimassa 31.1 saakka, joten varatkaa sukkelasti osoitteesta finland@ef.com! 

Kurssin hinta pitää sisällään lennot, täysihoidon, asuntolamajoituksen, ruuat, opetuksen ja järjestetyn ohjelman (jossa on mukana mm. kauneutta, valokuvausta, bloggausta yms.) joten tämä on ehdottomasti paras tapa viettää kolme viikkoa ensi kesänä! ;D Ja mitä tuohon kurssin maksamiseen tulee, se on neuvoteltavissa EF:n kanssa, joten kannattaa kysäistä sitäkin. Edellinen postaus kysymyksineen ja vastauksineen löytyy täältä.

Minä lähden nyt Matkamessuille. Jos pyöritte messuilla, piipahtakaa myös EF:n osastolla 6H90.Toivottavasti kesällä Brightonissa nähdään!! :)

1 kommentti:

  1. Oi kumpa olisin vielä nuori. Kesällä 1991 vietin 4 vkoa Eastbournessa. EF:n kielikurssilla:)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.