moretolove

white

white

maanantai 7. tammikuuta 2013

More Dreams to Live-kalenteri

Paljon ootte kyselleet, että josko meidän kalenteria sais ostaa ilman kassia (tähän asti on myyty vain kalenteri + kassi -pakettia ja kasseja erikseen), no tässä tulee ja hintaa tällä kaunokaisella postikuluineen on 17€/kipale. Laita siis pian viestiä osoitteeseen moredreamstolive@gmail.com jos mielit saada kalenterin omaksesi. Lisätietoja kalenterista löytyy täältä. :)

13 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo kalenteri ♥

  http://www.withoutwings-iidasd.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Moi!

  Mä saatan olla vähän myöhässä, muttakun mun äiti on vasta pari päivää sit innostunut ajatuksesta lähettää mut kielimatkalle, monen kuun puhumisen tuloksena, niin ajattelin nyt kysyä, että satutteko tietämään, saako teidän reissulle vielä paikkoja ja paljonko tää lysti maksais? Mä tiedän, että pitäis lähettää sähköpostia jonnekin mutten yhtään tiedä minne ja ajattelin kysyä suoraan teiltä :) Täällä ois nimittäin yks melkosen innostunut ihminen ja ois vaan niin supermahtavaa viettää eka kielimatkakesä just teidän kanssa.. :)

  VastaaPoista
 3. Miksi ilman kassia. Mä tilasin ton (en muista hintaa, mutta oliko yhteensä vähän yli 20e)? Tykkään sekä kalenterista että kassista:) Siinä kulki Suomen lomalta saamamme joululahjakirjat kotiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se paketti on 25€, mut ehkä kaikille ei tuu kassille käyttöö, niin haluaa pelkän kalenterin. Kiva, että kassi on päässyt käyttöön :)

   Poista
 4. nouuuuuuuuuuu ja just menin ostamaan uuden kalenterin... tosin se on vaan mun treenikalenteri nii ehkä mä vielä ton kalenterin itelleni saan:O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idis, treenit ja niihin liittyvät jutut toisessa kalenterissa ja muu elämä jne. toisessa! :)

   Poista
 5. sain teijän kalenterin joululahjaksi ja oon tykänny kovasti! kuitenkin jos saan ilmaista muutaman "parannus"ehdotuksen niin itse kaipaisin vähän enemmän kirjoitustilaa ja kannetkin saisi olla ehkä jotain kovempaa materiaalia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäät.

   Samaa mieltä ollaan ite kannesta, se on vähän turhan ohkanen varsinkin jos pitää mukana. Ajastolta valitsivat kannen matskun ja tuommonen tuli. Voihan sen onneks ite esim päällystää jos haluaa, että säilyy varmasti hyvänä.

   Ai vieläkin enemmän kirjoitustilaa?? Meidän mielestä sitä on nyt just sopivasti.

   Poista
 6. Saako kalenteria edelleen tilata?? :)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.