moretolove

white

white

lauantai 19. tammikuuta 2013

Muistutus!

Mekin olemme koukussa Instagramiin. Sinne tuleekin usein päiviteltyä paljon asioita, joista ei täällä koskaan näy.
Näin löydät meidän profiilit. Tein myös tollaisia hienoja efektejä tähän kuvaan, koska tiedän Mimmin arvostavan. Hullua muuten, että meillä oli tänään Mimmin kanssa tasan sama seuraajamäärä. Creepy!

4 kommenttia:

 1. Haluisin niin uuden puhelimen, et sais just ton Instagramin! Aitko muuten tehdä postausta Miamista?:) Oon menossa ens kuussa ja ois kiva kuulla sun matkasta!=)

  VastaaPoista
 2. miksi ette enää julkaise asukuvia -etenkään Pepistä ei ole ollut aikoihin. instagram on kuin selais jotain sisustuslehteä. tylsää.kuka jaksaa kattoo jatkuvasti esim toisten ruoka-annoskuviakuvia. ikävöin entistä tyyliänne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan vastaus on sama, kuin kaikissa muissakin blogeissa, että valo ei vaan taho riittää iltaisin asukuvien kuvaamiseen :D En ite myöskään ole enää pyörinyt esim harjoittelijamme Tiinan kanssa, syksyllä hän nappasi asukuvat usein kesken päivää. Eiköhän niitä asujakin taas keväämmällä ala tulla :)

   Ite taas rakastan sisustuslehtien selailua, että siksi ehkä tykkään Instagrammistakin niin kovin :D

   Poista
 3. Moikka! :) Seurailen teitä instagramissa ja blogia tietty luen ja oon lukenut jo monta vuotta! 8) Ihan parhaita ootte, älkää vaan ikinä muuttuko <3

  Ajattelin vinkata instagrammissa käyttäjää @honorcurves :) Upea nainen, joka rakastaa kurvikasta vartaloaan eikä todellakaan peittele mitään! Itseasiassa vinkkasin teidän instagram-sivuanne hänelle, mutta ajattelin myös kertoa teille hänestä! 8) Inspiraation lähde!

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.