moretolove

white

white

perjantai 4. tammikuuta 2013

Turus.

Täällä minä oon Turussa ja kohta alkaa juhlat Tempurilla. Oon haaveillut tässä vähän liikaa ja nyt on kiire!!


Näkymät hotlan ikkunasta.

Tulin bussilla ja jäin pois tuomiokirkolla, no oli siinä sitten muutamasatametriä kävelyä niin kerkesin jo shoppailla alusvaatteita Changella, suklaamuotit ja cupcake-kimalteen jostain keittiökaupasta ja pähkinöistä Kuudes maku-liikkeestä. Ja tietty kirmasin hakemaan myös sushia. Jee.

Nyt meikit naamaan ja nokka kohti Tempur-myymälää, toivottavasti nähdään siellä monen teistä kanssa! :)

Ps. Varasin mulle ja Matille äsken lennot Los Angelesiin! Toukokuussa kolmeks viikkoo lomalle, jes!! :)

24 kommenttia:

 1. Ah mitæ sushia.. haluaa kanssa. Ja kiitos kivasta kalenterista. Sain joululahjaksi. Se pistaa miettimaan omia unelmia ja sita etta niita pitaa myøs toteuttaa:) Kivaa iltaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä herkkua :) Kiva, kun tykkäsit kalenterista!

   Poista
 2. Siis jotain syötävää kimalletta?! :D MÄÄKI HALUAN!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näin vähän vastaavaa Peetan synttäreille ostamissani cupcakeissa ja nyt tuli eteen täällä Turussa, olihan se pakko ostaa :)

   Poista
 3. Nähtiin. Me kotiäidit ollaan ajoissa kotosalla. Kiitos illasta:)

  VastaaPoista
 4. Matkustetaan sinne...mennään tänne...shoppaillaan...lorvitaan. mahtaa olla tylsää elämää! Menkää nyt ihmeessä ihan oikeisiin töihin- vaikka sellaisiin, missä tulee hiki päähän niin tiedätte mitä elämä on todellisuudessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai tylsää elämää :D mitä jos itse hellittäisit katean katkerasta asenteestasi ja näkisit että näille naisille elämä on tätä todellisuudessa :) en kehottaisi ketään vaihtamaan unelma duuniaan mihinkään muuhun. Ja luulen että nämä naiset tekee paljon asioita näiden juttujen eteen ;)

   Poista
  2. Eka anonyymi: Nyt pikkasen lyhtyjä päälle siellä! Olis ihan ok, jos valittaisit jollekkin joka reissaa vaikkapa yhteiskunnan tuilla, mutta kyseessä on kuitenkin ihminen/ihmiset jo(t)ka tienaa jokaisen pennin, jonka myös itse tuhlaa. Sillä meneekö se tupakkaan, alkoholiin, vaatteisiin vai matkusteluun ei sinänsä pitäisi olla sinulle minkäänlaista merkitystä. Keskity vaan omaan rahankäyttöösi ja muista välillä myös toteuttaa niitä omia unelmiasi (vaikka joutuisit jostain tinkimään), toiselle se on porkkanat kasvimaalla, minulle loma USA:ssa.

   Asiaa voi myös miettiä siltä kantilta, että jättää vaikka tänäkin vuonna ne lapset hankkimatta ja "säästää" vauvan ekalta vuodelta jo 5153€ ja käyttää sen vaikkapa reissailuun ja asioihin jotka haluaa elämässään jossain vaiheessa toteuttaa. Elämä on sitä mitä teet siitä ja varmasti kannattaa vähän tarkastella omaa elämäänsä ja TEHDÄ ASIOILLE JOTAIN, jos noin paljon ahdistaa. Todellisuutta se on tämäkin, enkä vaihtaisi kyllä omaa arkeani sinun arkeesi tämän kommentin perusteella kyllä mistään hinnasta. Ihanaa uutta (ja toivottavasti parempaa) vuotta myös sinulle! :)

   Ps. Jos sitä fyysistä työtä kaipaat niin voin luovuttaa tämän kerran paikkani vaikka kevään kivenkeruussa vanhempieni farmilla sinulle! Nykyään aika harvalla alalla tulee enää se hiki päähän ;)

   Toinen ano: :D Jokainen voi tehdä omasta elämästään mieluisaa, tai sitten valittaa. No jokainen tyylillään :)

   Poista
 5. "Matkustetaan sinne...mennään tänne...shoppaillaan...lorvitaan. mahtaa olla tylsää elämää! Menkää nyt ihmeessä ihan oikeisiin töihin- vaikka sellaisiin, missä tulee hiki päähän niin tiedätte mitä elämä on todellisuudessa."

  :DDD jollain ollut vähän huono päivä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivottavasti helpotti, että sai valittaa tänne. Jos se jonkun mielenterveyttä parantaa niin hyvä! ;)

   Poista
 6. Anteeks jo etukäteen! Mut haluaisi sanoa että särähti kahden lapsen ylipainoisena äitinä vähän toi "jätetään ne lapset tekemättä ens vuonna". Ylipainoisen äidin on huomattavasti vaikeampi saada ylipäätänsä lapsia ja sitten kun niitä oikeasti haluaa, siinä voi mennä vaikkapa 10 vuotta. Muistaakseni runsaasti ylipainoiset eivät pääse edes hedelmöityshoitoihin. Muuten olen kyllä täysin samaa mieltä, että elämässä pitää tehdä just sitä mikä missäkin elämänvaiheessa eniten itse kiinnostaa ja mistä unelmoi, toi kommentti vaan tuntui vähän pahalta. Ja nauttia elämän lisäksi itsestään! Sen kaiken positiivisuuden takia tätä blogia seuraankin vaikka olen ihan erilaisessa elämänvaiheessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiris: Tuo on todella henkilökohtaista, tiedän monta normaalipainoista, joilla ei ole lasten saaminen sujunut ihan suunnitelmien mukaan, kuin myös ylipainoista joka on tullut raskaaksi ihan ensimmäisellä kerralla :) Ei ole tarkoitus loukata, pointti on siinä, että tuon rahanmenon voi suhteuttaa monella tavalla :)

   Poista
  2. Vielä jatkan sen verran, että en myöskään käsitä sitä, että täytyisi ruveta "tekemällä tekemään" lapsia pian, koska on ylipainoinen, ainakin minusta se tuntuis todella omituiselta... :D

   Poista
 7. Kiitos vielä mahtavasta illasta! Kummatkin seuralaiset tykkäsivät myös ja teille taitaakin tulla nyt uusia blogin lukijoita ;) Toivottavasti tällaisia järjestetään lisää! :)

  VastaaPoista
 8. Turun tori näyttää aina NIIN kivalta.

  VastaaPoista
 9. En mä Mimmi tarkoittanut että lapsia pitää tekemällä tehdä tai muuta tai että lapsia pitäisi tehdä koska on ylipainoinen jos niitä ei halua.

  Yritin vain sanoa että se sun alkuperäinen kommenttisi särähti mun korvaan "jätetään ne lapset tekemättä vuonna 2013 jotta sen mitälie 5000 euroa voi käyttää johonkin muuhun" just sen takia, että jotkut joutuu niitä lapsia tekemään (siis sitten kun haluaa, olkoon vaikka vuonna 2015 tai 2025) vaikka sen kymmenen vuotta ja miettii ehkä jälkeenpäin että olisko kannattanut kuitenkin nuorempana. Ja jokainen tekee omat ratkaisunsa! Olet ihana blogisti hei ja vaikutit eilisen perusteella ihan hyvältä tyypiltä, minä vaan jotenkin tähän tartuin koska se koskettaa tavallaan minua, yhtä lukijaanne ja aistin jotain asennetta siinä. Olenhan itsekin maailmaa reissannut ja nähnyt ja töitä tehnyt, yritän olla avoimin mielin:)

  Ja anteeksi hirveästi - olen irroittanut kokonaa asiayhteydestä tuon kommenttisi. Tuleehan pippaloista kuvia tänne??:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee :)

   Täsmennyksenä, haluan kyllä lapsia, mutta haluan tehdä ensin asioita, joita ei tule välttämättä sitten kun on lapset tehtyä ja tiedän tyyppejä, jotka manailevat että olisi pitänyt tehdä sitä ja tätä ennen kuin hankki/sai lapset. En halua missään vaiheessa ajatella, että jotain on jäänyt lasten hankkimisen takia tekemättä. Uskon myös vahvasti kohtaloon ja jos on tarkoitettu, etten tule ikinä saamaan lapsia niin sitten näin on ja varmasti tulen sitten tarjoamaan kodin vaikkapa jollekkin kotia tarvitsevalle lapselle.

   Ja miksi asiasta tuossa yhteydessä mainitsin (enhän edes tiedä onko tuolla alkuperäisen kommentin kirjoittaneella itsellään lapsia vai ei) niin karkeasti ajateltuna joka vuosi jonka lasten hankkimista "siirtää" tulevaisuuteen jää tavallaan tuo viistonnia ja rapiat (joka on siis summa jota lapsen eka vuosi maksaa) "säästöön". Saman vertauksen vois käyttää vaikka siitä, että jätän päivässä askin röökiä polttamatta, joka tekee jo yli 35€/vko ja aika paljon rahaa vuodessa, joten sieltä se summa irrotetaan näitä reissuja varten. :) Ihannetilanne tietty tulevaisuudessa olis se, että vois jäädä lasten kanssa pitkäks aikaa kotiin ja talous olis silti kunnossa.

   Ja joo, toki tulee kuvia :)

   Poista
  2. "Alkuperäinen" vastaa: Olipahan kertakaikkisen huvittava ja lapsellinen purkaus kumminkin jo tuon ikäiseltä ihmiseltä! Hehehehehh... Joo, on mulla lapsia- aikuisia semmoisia, yli kaksikymppisiä, jotka tekee ihan oikeaa työtä sen sijaan, että kirjoittelee pehmoisia johonkin nettiblogiin. (Voi ziisös sentään, että mäkin oon tänne eksynyt jo toistamiseen, mutta tää on kyllä toka ja vika kerta. Joten turha niitä mollauskommenttejakaan enää laitella perään.) No joo, asiaan. Ei, ei mulla ole a) katkeruutta b) huono päivä c) pulaa rahasta d) elämätön elämä. Koska se elämätön elämä tulee teille siitä, että vietätte sen täällä netissä oikeiden töiden sijaan. Ai että oikein KIVIEN KERUUTA. Hehehhh. Kokeileppa vaikkapa hoitotyötä vuodeosastolla. Iske kourasi paskaan useita kertoja päivässä. Nostele sata kiloisia potilaita, kuuntele omaisten rähjäystä, ota iskut vastaan dementikoilta... Niin tiedät tehneesi jotain, josta on hyötyä ihan oikeasti. Ja ei, ei ole mitenkään varmaa, että juuri minä olen itse hoitoalalla. Käskin vaan miettimään, mitä muut työtä tekevät ihmiset saavat päivittäin aikaiseksi tällaisen tyhjänpäiväisen, itsekeskeisen hömpän sijaan. Aamen ja hyvästi!

   Poista
 10. Minkä takia Peppi on poistanut lukijoitansa fb kavereista ja Mimmi ei? Tässähän alkaa huomaamattaan arvostamaan Mimmiä enemmän. Miksi Peppi edes hyväksyi lukijoita kaveriksi jos poistaa ne kuitenkin? Yhteinen linja olisi hyvä olla. T: bloggari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaha? En kyllä ole ketään poistanut kavereistani, ainakaan tarkoituksella. Meillä ei myöskään ole mitään yhtenäisiä linjoja. Minä en vaan käytä tuota Peppi More To Loven facebookkia kovinkaan paljon, kun postailen More To Love-ryhmään.

   Poista
 11. Todella kiva postaus (-:

  http://viivihelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.