moretolove

white

white

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

And the best plus-size blog is...

Semmosta vaan, että mitäs suomalaisia plussablogeja luette? Entäpä ulkomaisia? Tai pidättekö kenties moista ite? Kaipaisin vinkkejä etenkin muista kuin tyyli/muotiblogeista, eli kaikki plussakokoiset kauneus/ruoka/lifestylebloggaajat ilmiantakaa itsenne! Jätä siis oman tai lukemasi blogin osoite kommenttiboksiin, niin pääsen minäkin lueskelemaan...Kuva täältä

Translation: Do you read plus-size blogs? Or do you have your own? Would you recommend some to me? :) 

41 kommenttia:

 1. http://cubecrash.blogspot.fi/ tässäpä on mun blogi :)

  VastaaPoista
 2. Hei vaan ! Täällä yksi pluskokoinen,joka tykkää muodista,hyvästä ruuasta , kaikesta kauneudenhoitoon liittyvästä ja matkustelusta. Näistä asioista myös kirjoittelen, samoin kuin omasta elämästäni.
  Blogin nimi on Muotia ja matkoja, kauneutta ja käsitöitä , tässä osoitteessa http://anneaulikki.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Mä en varsinaisesti pidä erityisesti plussakoon blogia, mutta en todellakaan oo missään mallin mitoissa, päinvastoin :D Joten kurkkaa http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. http://tiina-steps.blogspot.fi

  Blogistani löytyy niin kevyttä hömppää kuin vakavampaakin pohdintaa. Tyyliä ja kauneutta, hyvää ruokaa, viihdettä, elämäntaparemonttia, itsensä rakastamisen opettelua. Elämää askel kerrallaan. 23-vuotiaan naisen arjen pieniä iloja ja suruja. Mukana pyörii myös avomies, koira ja kaksi kissaa.

  VastaaPoista
 5. Heips! Yksi plussakokoinen bloginpitäjä löytyy täältäkin (pienen blogitauon jälkeen) :) Jos kaikki söpö ja pinkki kiinnostaa niin osoitteessa bblingblingbarbie.blogspot.fi löytyy kyllä! Sisustusjuttuja, meikkileikkejä ja kenkiä, siitä on Nooran barbeilut tehty :)

  Ja noista muista plussakoon blogeista, niin itse seuraan Deen pitämää blogia, www.pearlslaceandruffles.com :) Muitakin haluan seurata joten kiinnostuneena kyllä tsekkaan kommentit tästä postauksesta, ellette työ haluaisi askarrella pientä listausta kivoimmista plussakoon blogeista?

  VastaaPoista
 6. täältä voi käydä kurkkailemassa mun elämää

  http://r3bell.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. http://marttaanniina.blogpsot.com

  :-) Täällä yksi pirteä plussabloggaaja !

  VastaaPoista
 8. http://amalianmaailma.blogspot.fi

  19-vuotiaan pluskokoisen tyttösen lifestyle-blogi.

  VastaaPoista
 9. Itse olen plussakokoinen ja kirjoitan blogia, mutta varsinaista plussakoon blogia en pidä. Kirjoitan ylipäänsä elämästäni, pohdinnoistani, eettisyydestä ja ekologiasta, mutta myös kaikesta "hömpästä" kuten kosmetiikasta, ruuasta, treefriikkeydestäni jne.
  http://fauxleathershoes.blogspot.com

  VastaaPoista
 10. Heips! Ei liity aiheeseen, varmistelen vaan joko ootte Jykän kanssa bonganneet tämän: http://www.youtube.com/user/ThePetCollective?v=H6eGm96tP7s Lööv. ♥

  VastaaPoista
 11. Heips! Mielenkiinnolla odotan, mitä blogeja tänne linkataan, kiitos kivasta postauksesta taas! En tiedä osuuko blogini siihen mitä etsitään, mutta laitan varalta, jos jotakuta kiinnostaa. Blogissani on elämää stilettikorkokantaan sidottuna kokoa 44-kantavalta kolmikymppiseltä muotitoimittajaopiskelijalta.

  http://stilettikorkokanta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. Yksi plussakokoinen Raisma bloggaa kaikenlaisia juttuja ei niin joka päivä tänne.

  lifewithcurlies.blogspot.fi

  Bloggaaminen on vielä mulle silleen aika uusi juttu, että joskus vielä monipuolisemmin toivottavasti kirjoittaisi:)

  VastaaPoista
 13. Moikka! Pluskoosta en tiedä, mutta hoikka en todellakaan ole. :-D http://justapieceofcakee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 14. Kirjoittaako Peppi enää tätä blogia? Ei oo paljoo näkyny...

  VastaaPoista
 15. Http://chasingcoconuts.blogspot.com.

  VastaaPoista
 16. Itse pidän vain jotainyleismaailmallista blogia en sen kummemmin muoti blogia, mutta tästä löytyy yksi ulkolainen blogi mitä itse seuraan:http://www.gabifresh.com/

  VastaaPoista
 17. Pidän eniten Stephanien "Le blog de big beauty" ja Gabin "Gabifresh" blogeista ja luen paljon muitakin.

  VastaaPoista
 18. Moikka! Olen Elena, 25-vuotias nainen Lapista ja minulla on hömppä/lifestyleblogi, jossa kirjoitan arjestani, ostoksistani, kosmetiikasta, kauneudenhoidosta ja hieman myös lapsiinkin liittyvistä asioista, sillä minulla on 1,5-vuotias pieni tytär. Blogini nimi on Kauniimpi maailma ja se löytyy osoitteesta http://kauniimpimaailma.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
 19. Oma blogini on osoitteessa http://bunnymode.blogspot.fi/ mutta sen te ehkä tiesittekin jo. :) Mutta sitten mieleeni tuli myös tämä brittiläinen blogi, jota olen seuraillut. http://www.diamondsnpearls.co.uk/
  Kuinka mahtavaa olisikaan asua esim. Lontoossa tai Manchesterissä, shoppailuun menisi ihan varmasti kaikki ylimääräinen. :D

  VastaaPoista
 20. Hei! Mä tykkään lukea pipsan blogia (http://varikaspipsa.blogspot.fi) koska hän on mahtava! Jos mulla on huono päivä niin ei tarvitse kuin pipsan blogia vilkaista ja erityisesti pipsan videoita niin johan katos huonot fiilarit. pipsa on aito eikä tunnu pelkäävän näyttää elämän silottamattomiakin puolia.

  VastaaPoista
 21. Heido =) Olen lyhyt, pyöreä omasta elämästäni kirjoitteleva, niin käykäähän zekkaamassa www.jemenzi.blogspot.com =)

  VastaaPoista
 22. Hei
  Puhun nyt aiheen vierestä oman toiveeni teidän blogiin nähden.
  Mä haluisin enemmän Pepin iloisia arjen tapahtumia tänne. Erityisesti rakastumisen ensi vaiheet ja miten he tapasivat ja missä ja miten kaikki alkoi ja eteni. Itselleni on aina ollut suuri mysteeri, miten jotkut ihmiset rakastuu, missä se voi tapahtua, kadulla, bileissä..missä.... jne

  VastaaPoista
 23. Täällä yksi XXL-kokoinen pitää blogia osoitteessa fffirstclassticket.blogspot.com mutta sen taisit jo tietääkin :D Suomalaisia blogeja seuraan äärimmäisen vähän, joitain ulkomaalaisia lueskelen mutta niihinkin olen törmännyt MTL:n kautta joten mitään teille uutta niissä ei taida ilmetä :)

  VastaaPoista
 24. Kyselisin myös missä Peppi on? Bloginne on muuttunut suuresti. Ei ole enää asukuvia ja muuta hömppää, nyt kun seuraa blogianne huomaa että tämä on todellakin työtä vaikka se on sitä teille melkein aina ollutkin. Nyt vain se tunne välittyy myös lukijalle. Ennen oli paljon tiheämmin postauksia ja vietitte paljon enemmän aikaa yhdessä (tai ainakin postausten perusteella. Nykyään blogi käsittelee mainoksia tai Mimmin elämää. Suuresti ikävöin entistä more to lovea. Nykyään luen vain enää Mimmin postaukset jotka saavat kyllä plussaa, koska ne pitävät minut nykyään more to loven lukijana edelleen.

  VastaaPoista
 25. Omaa pitää aina mainostaa! Kirjoittelen blogia, jonka näkökulma on kurvikkaan naisen tyyli opiskelijabudjetilla. Löytyy osoitteesta http://koyhatkauniitjakurvikkaat.blogspot.fi/. :) Kiva idea muuten tämä, olen itsekin kaivannut uusia suomalaisia plussablogituttavuuksia!

  VastaaPoista
 26. Heippa!

  En varsinaisesti kirjoita plussablogia, mutta plussakokoa olen kyllä ja blogia kirjoitan:) Löytyy osoitteesta http://almanakkanen.blogspot.fi/.

  VastaaPoista
 27. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 28. mä bloggailen kanssa, tosin vähän puuttuu vielä rohkeutta et uskaltaisin postata asukuvia kurveillani. ehkä joskus. :)

  http://helsinkitoday.blogspot.com

  VastaaPoista
 29. Plussakokoinen bloggaaja ilmoittautuu! Blogi on viettänyt pientä hiljaiseloa, mutta uusia tekstejä on luvassa! :) Lifestyle -kategoriaan mennöö, asupostauksia myös lähitulevaisuudessa tulossa! http://muhkotti.blogspot.com

  VastaaPoista
 30. Todellakin plusplusblogi, ainakin vielä. ;) Blogissa kirjoittelen matkastani kohti pienempää plussaa. :)

  http://projectmariina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 31. marygoroundblog.blogspot.fi Siellä kaksi kurvikasta muodin parissa työskentelevää nuorta naista käsittelee trendejä ja antaa vinkkejä plus-kokoisten pukeutumiseen ;)

  VastaaPoista
 32. http://giveyoualemon.blogspot.fi/

  Varmaan jokseenkin tuohon kategoriaan tämä omanikin menee :)

  VastaaPoista
 33. Blogia en kirjoittele, kun en ole taitava sanojen kanssa. Mutta instagrammia kyllä, sieltä löytyy omaa elämääni kuvien avulla. Eikö se ole niin yksi kuva kertoo enemmän kuin 1000 sanaa.

  Instagrammista löytyy kurvikas nainen joka rakastaa omaa vartaloaan ja elämäänsä, muitten sanoista välittämättä.

  Instagram.com/irjap

  VastaaPoista
 34. http://girlwithcurves.com/
  http://www.gabifresh.com/
  http://nadiaaboulhosn.com/

  Tässä kolme eniten lukemaani plus size -blogia! :)

  VastaaPoista
 35. http://kohtikaunista.blogspot.fi/

  Oma blogi kyseessä. Plussakokoinen, kyllä. Muotiblogi, ei :D Kirjoittelen lifestyle -henkisesti elämästäni ja asioista joista pidän :)

  VastaaPoista
 36. http://riemutmelankolian.blogspot.fi/

  Miun sekalaisia aiheita käsittelevä (melko uusi) blogini. Ei erityisesti "plussakokoinen blogi", mutta siihen kategoriaan ihmisenä kuitenkin kuulun. :)

  VastaaPoista
 37. Oma suosikkini plussakokoisista blogeista on tuolta kaukaa Australista eli http://www.curvestokill.com/

  VastaaPoista
 38. Tässäpä blogia kirjoittelee vielä ainakin toistaiseksi (hope so) plussakokoinen tyttö Espanjan auringon alta, Andaluciasta! Welcome to my life ;)

  VastaaPoista
 39. Mimmi, ajatus kävi varmasti sinunkin mielessäsi, mutta meinaatko tehdä jonkun postauksen, jossa esittelisit näitä blogeja tai oikeastaan omia lemppareitasi näistä? :) Olisi ihan mielenkiintoista kuulla mielipiteesi muutamasta näistä ja saisihan samalla nostetta myös muutama blogi :) Harva jaksaa etsiä tätä postausta enää käsiinsä, joten olisi siinäkin mielessä hyvä tuoda näitä blogeja ihmisten tietoisuuteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Joo tarkoituksena olisi jossain vaiheessa tehdä kooste näistä blogeista :) En ole vielä ehtinyt ihan kaikkia tarpeeksi tutkimaan.

   Poista
 40. Pidän itse plus-size-blogia. Toukokuussa 2012 aloitettu blogi on oodi kurvikkaammille naisille.

  http://rakkaudellaanni.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.