moretolove

white

white

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Hyvinvointipäivä @ Ladyline Vallila

Vieteltiin Hyvinvointipäivää Ladyline Vallilassa pari viikkoa sitten lauantaina. Oltiin puhuttu tästä päivästä DAVIDin tyyppien kanssa jo yli vuosi, mutta vihdoin nyt löytyi sopiva ajankohta (tietysti tammikuu :D) tapahtuman järkkäilylle.


Mentiin Pepin kanssa pari tuntia etuajassa pakkailemaan lahjakassit osallistujille. Päivässä oli mukana hurjan hyvät yhteistyökumppanit, joten uskoisin, että myös lahjakassit kelpasivat liikkujille oikein mainiosti.Täytettiin myös jääkaappi herkuilla, joita oli tarkoitus nauttia välipalana ja päivän lopuksi.


Paikkana oli siis Ladyline Vallila, joka on "Pepin sali"...Kassista löytyi mm. DAVIDin juomapullo, Profeel-juoma, Fructolax-kuutioita, Vitamin Well-juoma, pähkinäpussi, Diasporal-magnesiumia, Teekanne-teetä, kylmägeeliä ja kasa erilaisia opuksia ja esitteitä, tietysti meidän More Dreams To Live-kassiin pakattuna. :)Kiitos Vitamin Wellille juomista. 


Ja Monarchille pähkinöistä ja kuivatuista hedelmistä. 


DAVIDin suunnittelija Anna esitteli DAVIDplussan treenivaatteita. Ja saipa meidän vieraat myös ostaa vaatteita erittäin kohtuulliseen hintaan.Sitten siirryttiin itse asiaan, eli jumppaamaan. Eka ryhmäliikuntatunti oli hiljattain yleistynyttä Piloxingia, jossa pilates kohtaa boxingin ja tanssin. Voin kertoo, että harmitti etten päässyt flunssan takia ottamaan osaa menoon, oli nimittäin varsin vauhdikas tunti!


Tunnin piti meille Ladylinen ladytrainer Heidi Weaver.Kun oltiin (eli muut oli) jumpattu tarpeeksi, syötiin Valion tarjoamat Profeel-rahkat.


Kuunneltiin Annan luentoa oikeanlaisten treenivaatteiden ja matskujen tärkeydestä. 


Ja kuunneltiin Heidin jutustelua treenailusta ja ravinnosta. Tässä vaiheessa oli myös hyvä esittää mieltä askarruttavia kysymyksiä asiantuntijoille.


Sitten oli aika vielä puolen tunnin joogavenyttelylle, jota tehtiin lämmitetyssä salissa.


Tuon joogan jälkeen sai taas hieman syöpötellä ja mennä tietysti saunaan. Pepille maistui Reissumies :D

Tosi kiva päivä, harmittaa kyllä vietävästi, että en päässyt täysillä osallistumaan mukaan. No ehkä ensi kerralla sitten! 

Ennen tunteja jokainen sai kertoa omat haasteensa liikunnassa, minulle se on ehdottomasti se motivaation säilyttäminen, käy yleensä just niin, että eka vedän täysillä ja innoissani ja sitten tulen kipeeksi tms. ja koko into lopahtaa. 

Mikä on sinun haasteesi liikunnassa?

18 kommenttia:

 1. miksei muuten Turun Tempur-illassa saanut lainkaan lahjakasseja vaikka muista samoista illoista vieraat sellaiset saivat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi, että sen järkkääminen päätettiin "ylimääräisenä" (alunperin piti järkätä vaan Tiksi ja Joensuu, jonne myös hommasin lahjakassit ajoissa) ja koska tapahtuma ajoittui seuraavalle vuodelle, jolloin yrityksillä oli jo uudet kuviot markkinoinnissa :)

   Poista
 2. koska sponsorit ei halunnu antaa niitä teille

  VastaaPoista
 3. mun liikunnaliset haasteet on lähinnä ajan loppumisessa! varsinki tän hetkisen koeviikko/yo-kuuntelu/penkkari-höpinän keskeltä on vaikee löytää aikaa liikkumiselle. vaikka meen kyllä todellaki mieluummi jäkistreeneihi mitä luen kirjotuksiin!

  VastaaPoista
 4. Mulla ei oikeastaan oo haasteita liikunnassa, mutta haasteet liittyy oikeanlaiseen ruokavalioon! Paino meinaa laskea liian alas enkä osaa suhteuttaa liikuntaa ja terveellistä riittävää syömistä keskenään :D

  VastaaPoista
 5. Minun haasteeni liikunnassa on rahanpuute ja kivut jotka vaikeuttavat tavallistakin liikkumista ja elämää. Myös se että kävelyn lisäksi vain salilla käynti ja tennis ovat olleen kivoja. Mikään muu ei ole iskenyt...

  VastaaPoista
 6. Tämä tapahtuma oli tämmöinen sisäpiiritapahtuma. Ei kyllä missään ollut mainoksia :(
  Kivalta tapahtumalta näyttää kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ilmoittautuminen täällä blogissa : http://www.moretolove.fi/2013/01/luvassa-liikuttava-plussakokoisten.html

   vain 20 tyyppiä mahtui mukaan :)

   Samoin monta kertaa oli Facebookissa tästä (ainakin meillä). No ens kerralla sitten mukaan :)

   Poista
 7. Ongelma on liikunnan epäsäännölisuus ja se että saa perseensä ylös sohvalta. Olisi ollut kiva päästä mukaan. (kokona M-L riippuen vaatteesta) Mutta silti kaikki kaikki kerääntyy nimennomaan Vatsaan. Vallila olisi lähellä inunkin kotia. Pitääpä ottaa selvää jospa siellä saisi aikaiseksi ruveta käymään. Ja kevättä odotellessa (jos vihdoin ja viimein) Saan aikaseksi hankittua kunnon lenkkeily releet ja innostuksen lähtee hölkkälenkille.

  VastaaPoista
 8. Oi jospa oisin saanut olla mukana! :)

  VastaaPoista
 9. Musta on tosi ikävää, että järkkäätte näinkin kivan tapahtuman AINOASTAAN ylipainoisille (plussakokoinen on ylipainoinen, ihan sama miten päin sen laittaa). Tuli lukijana vähän kelju olo, kun "arvotatte" lukijoitanne näin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ehkä kannata vetästä tästä hernettä nenään, tämähän on ensimmäinen tapahtuma joka oli tarkoitettu vain plussakokoisille ja yleensähän meidän tapahtumiin on tervetulleita ihan ne kaiken kokoiset. Ollaan kuitenkin järkkäilty näitä juttuja kohta neljä vuotta, joten mukaan mahtuu suht monta tapahtumaa.

   Tässä tapahtumassa tarkoituksena oli nimenomaan kannustaa myös ylipainoisia liikkumaan, sillä monelle se ryhmäliikuntatunnille "yksin" lihavana meneminen tuntuu olevan kova kynnys. En väitä, etteikö olisi myös joillekkin "normaalipainoisillekin". Lisäksi mm. DAVIDplussa oli se mitä halusimme tuoda esille. :)

   Poista
  2. No jotain teidän Tempur-tapahtumia ei voi ihan tällaiseen verrata... Veikkaan että tämäntyyliset eventit kiinnostaisivat paljon laajempaa skaalaa ja siksi onkin tosi tylsää, että tämä oli vain läskitapahtuma.

   Ylipainoisilla oli varmaankin kova kynnys mennä ryhmäliikuntaan tai salille joskus kymmenen vuotta sitten, mutta nykyään heille ihan kamppistellaan kuntosalijäsenyyksiä ja paketteja, joten toi syy nyt ei ihan ole tänäpäivänä enää pätevä. Muutenkin saleilla tuntuu olevan ainakin kolmasosa ylipainoisia, joten kyllä se kynnys on madaltunut lähteä läskinä jumpalle... (ja siis itse entisenä ylipainoisena puhun näin, en ilveile sanavalinnoillani)

   Ensikertalaisille kynnys kokeilla uusia juttuja on varmasti liki yhtä suuri, oli sitten vaatteessa mikä kokomerkintä hyvänsä. Mun mielestä tämä vaan oli tosi ikävästi tehty, miksette sitten vastaavasti järjestä jotain tapahtumaa vaan laihoille? Kyllä, provosoin ja kärjistän, mutta eihän tuossa olisi mitään eroa. Ihan samanlaista ulkonäön perusteella valikointia tuokin olisi...

   Poista
  3. DAVIDplussan koot alkavat 44 koosta ylöspäin, Vallilan Ladylinen saliin mahtui vain 20 jumppaajaa kerralla ja olemme läskiblogi. Tässä nämä perimmäiset syyt vielä tapahtuman järkkäämiselle tällä kertaa ainoastaan plussakokoisille :)

   Poista
 10. Kiitos ihanasta hyvinvointipäivästä :) Oli ilo olla mukana.

  VastaaPoista
 11. Kysyisin mistä noita davidplussan vaatteita löytää? Asun Vantaalla, varsinkin noi värikkäät paidat ja musta pitkähihainen olivat ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, täältä löytää myyntipaikat : http://www.davidcollection.net/shops/

   Eli ihan mm. Intersporteissa olen itse törmännyt :)

   Poista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.