moretolove

white

white

maanantai 25. helmikuuta 2013

Purple Floral

Asukuvia pitkästä aikaa! Aina talvella blogeissa asukuvat tippuu minimiin, jännä juttu... En siis varmaan ollut ainut (bloggaaja)tyyppi innoissaan tuosta eilisestä (ja näköjään myös tänään näyttäytyvästä) auringosta. Kuvien ottohetkellä tuo mystinen valoilmiö, jota muuten on ollut aikamoinen ikävä, oli tosin jo laskemaan päin. Eilinen päivä vietettiin ystävän synttäribrunssilla hyvässä seurassa, mutta tästä lisää myöhemmin, nämä kuvat on napattu sitten jo viiden pintaan kotiinpaluun yhteydessä. 

Asukuvissa komeilee uusin ASOS-mekkoni, josta varmasti tässä muotoutuu eräänlainen turvavaate (eikö yleensä turvavaatteet mielletä mustiksi kaavuiksi, minkäköhän takia?) mukavuutensa vuoksi ja siksi, että tuon tunikan/mekon päälle vedettyään tulee automaattisesti kaunis olo. Joillain vaatteilla on vaan tämä uskomaton vaikutus :D 


Korvikset Glitter
Laukku MBMJ eBay
Legginssit Piruetti (L)
Biker-saappaat UGG (9)
 Ai että, pitkästä aikaa oikein nappi nettiostos! Kylläpä mekko tekee ihmisen iloiseksi. :) 

Aurinkoa uuteen viikkoon!

Minkälaisia turvavaatteita teiltä kaapista löytyy? 

Korvikset, leggarit ja kengät blogin kautta saatu.

 

11 kommenttia:

 1. Vitsi kun näytät aina niiin hyvältä! <3

  VastaaPoista
 2. Uskomatonta että helmikuun aikana Mimmi on postannut 14 kertaa ja Peppi kolme kertaa! Yhdessä Pepin postauksessa oli vain Rihannan video ja toisessa mainos joten näiden eteen ei ole niinkään nähty työtä. Mimmin postauksissa on sentään paljo kuvia jotka hän on itse ottanut ja paljon tekstiä (Jee Mimmi!!) Olisi mukava kuulla mikä tämän selitys on? Jatkuuko tälläinen kauan että Mimmi pitää tätä blogia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mistä lähtien bloggaajat on olleet tilitysvelvollisia postaustahdistaan lukijoille?

   Poista
  2. Anonyymi: Ehkäpä postaustahti/postausten sisältö kertoo jostain? Minulla ei ole kertakaikkisesti tällä hetkellä mitään sanottavaa, eikä myöskään kiinnostusta ruveta väkisin postailemaan, että joku on tyytyväinen. Elän tällä hetkellä melkosen eristäytynyttä elämää keskittyen ainoastaan niihin asioihin joihin on pakko. Ehkäpä tästä innostun taas jossain vaiheessa postailemaan, tai sitten en. Hyvää kevättä! :)

   Poista
 3. Ihana mekko! Tulee vähän Adele-vibat asusta. Mun turvavaate on kyllä muji:n musta mekko, mutta just mukavuutensa vuoks eikä niinkään värinsä. jos sitä sais muun värisenä ostaisin kaikissa mahdollisissa.

  VastaaPoista
 4. Ihana mekko! Miten noi asoksen koot menee? Mitä kokoa tuo 20 vastaa? Tekisi mieli tilata sieltä jotain. Mutta jos sitten ei olekkaan sopiva:/ onko asoksella helppo palautus systeemi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. UK20 koko vastaa 48 kokoa. En oo ikinä palauttanut mitään sinne, joten en osaa sanoa siitä (ilmeisesti postikulut joutuu maksamaan itse, joten ei ole "järkevää" palauttaa). :)

   Poista
 5. Ovatko nuo Piruetin leggingsit hintansa väärti?
  Muistan kuinka silloin kauan sitten kehuitte Piruetin leggingsejä, joten siksi ne jäivät mieleeni kummittelemaan. Ajattelin että nyt on hyvä hetki kysäistä kun olette niitä ilmeisesti jo hetken aikaa käyttäneet :).
  Jouduin nimittäin itse tänään heittämään 12 kappaletta H&M:n ja Gina Tricotin leggingsejä roskiin sen takia kun haarat olivat täynnä kulumisreikiä... Ennen kuin retkahdan uudestaan kyseisiin leggingseihin, niin availen uusia vaihtoehtoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin ovat. Nuo on ne "talviversiot" ja olleet eniten käytössä nyt vuoden ajan! Kannattaa siis sijoittaa. :)

   Poista
  2. Palkonko ne maksaa ja saako niitä netistä vai pitääkö käydä ihan liikkeessä?

   Poista
 6. Todella kaunis asu! :) Ihana mekko. Tekee todella mieli itsekin tilata Asokselta :)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.