moretolove

white

white

maanantai 11. helmikuuta 2013

Toiminnallinen ystävänpäivälahjaskaba!

Helmikuun alkupuolella on aina omat haasteensa, nimittäin ensin vietetään poikaystäväni Matin synttäreitä (tämä merkkipäivä ajoittuu itse asiassa huomiselle ja tuleepa muuten täyteen pyöreät 30) ja sitten parin päivän päästä ystävänpäivää, eli kaikkien rakastavaisten päivää :D Molempiin näihin päiviin on tietysti keksittävä asiaan sopivat lahjat ja vieläpä samalle tyypille. No huomisen lahjadilemma on onneksi jo ratkaistu, mutta torstainen ystävänpäivä vaatii vielä jotain kehittelyä...

Viime vuonna annoin ystävänpäivänä armaalle poikaystävälleni suklaata ja kortin, olin nämä molemmat ostanut jo hyvissä ajoin New Yorkista tammikuisella reissullani, tuolla rapakon takana kun tätä(kin) päivää juhlitaan hieman suuremmalla volyymilla, joten nämä lahjat olivat juuri niin övereitä kuin kuvitella saattaa. Yleensä nämä minun yltiöromanttiset lahjaostokseni ovat juurikin tätä suklaata-luokkaa ja koska en jossain vaiheessa ystävänpäivästä erityisemmin perustanut, annoin mm. ensimmäiselle poikaystävälleni sydänruisleipiä (vieläköhän näitä saa?) ja kun toinen lahjoi minua kukilla, nallella, suklaalla yms. tuli kieltämättä hieman dorka olo. No poikaystävä on sittemmin vaihtunut, mutta tuo "riman alitus" pysyy mielessäni varmasti ikuisesti.

Tänä vuonna ajattelin nyt sitten vähän panostaa ja piristää avomiestäni vaihteeksi jollain toiminnallisella lahjalla. Olen usein selaillut Elämyslahjojen nettisivuja, mutta vielä toistaiseksi en ole kyseisestä toiminnallisia lahjoja toimittavasta nettikaupasta ostanut yhtikäs mitään. Erityisen kätevää mielestäni on, että halutessaan elämyksen saa myös tilattua muutamassa minuutissa suoraan sähköpostiin lahjakortin muodossa. Oikein viime hetken lahjanostajan lempisivusto siis... Tuolta löytyy myös varmasti jotain just sille tyypille "jolla on jo kaikkea". Vai miltäpä kuulostaisi kuohuvan, tai lounaan nauttiminen 40 metrin korkeudessa, speedweekend-koeajo tai romantiikkapaketti Tallinnassa, ainakin viimeisimmästä pääsisit luultavasti/toivottavasti myös itse hieman nauttimaan. Ystävänpäiväksi sopivia lahjoja löytyy sivuilta ihan omasta ystävänpäiväkategoriastaan. (Näköjään Elämyslahjoilla on nyt voimassa myös -10% alennuskoodi VALENTINES10, jolla saa alennusta lahjoista 14.2 saakka.)

Toinen hyvä ja "toiminnallinen" lahja on mielestäni järkätä kullalle tietysti leffailta vaikkapa jonkun kivan toimintapätkän (mikäli mies toimintaelokuvista tykkää) parissa. Yksi potentiaalinen valinta tänä vuonna olisi antaa lahjaksi itse ystävänpäivänä leffaliput ja viedä kulta elokuviin vasta viikon päästä perjantaina, kun ensi-iltaan tulee Jason Stathamin ja itse Jennifer Lopezin tähdittämä toimintaelokuva nimeltään Parker. Pätkä vaikuttais olevan genrensä puolesta ja trailerin perusteella kyllä ainakin minun miehen mieleen! Vielä vähän popparia ja kullan lemppari-irtokarkkeja vaikkapa itse askarrellun lahjakortin kylkeen niin avot!
Ja sitten itse skaban aiheeseen, nimittäin jos ystävänpäivälahja on vielä hakusessa, kannattaa osallistua Scanboxin järkkäämään kilpailuun, jossa voit voittaa toimintaa elokuvateatterissa Parker-elokuvan merkeissä ja 100€ arvoisen Elämyslahjojen lahjakortin! Mikäpä sen mukavempaa, kuin antaa lahjaksi toimintaa valkokankaalla sekä tosielämässä. Lisäksi jaamme myös kasan Finnkinon leffalippuja ja Jennifer Lopezin levyjä. 
 
Osallistumaan pääset TÄSTÄ ja aikaa osallistua kilpailuun on 14.2 klo 12.00 saakka
Voittajille ilmoitetaan sähköpostitse vielä ystävänpäivän aikana!
 
Onnea kisaan!


Elokuvatraileri Filmtrailer.com in kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.