moretolove

white

white

keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

3 + 1

- Gossip-yhteistyö - 
 
Tänään alkaa SOKOS-tavarataloissa ja Emotion-myymälöissä ympäri Suomen 3+1-päivät,  joilla myös Gossip on toki edustettuna. Huomasinkin tuosta 3+1-kuvastosta löytyvän muutaman Gossip-tuotteen, joista haluan teille vinkata.


Aika kivan näköinen mustavalkea pallokuosinen paita ja vähän värikkäämpi Missoni-henkinen paita molemmilla hintaa 19,95,-/kpl.

Ja twillhousut keväisissä väreissä 34,95,-/kpl
Lisäksi kuvastossa oli tämä Gossip-mallistoa takki hintaan 59,95,- Siitä kiva kevättakki sellaista kaipaavalle :) Täytynee käydä katsastamassa nämä tarjoukset kyllä ihan paikanpäällä!

Koothan Gossipissa ovat 44-54 ja mitoitus on oikeasti kokoja vastaavaa, koska mitoitus on tehty suomalaisen naisen mittojen mukaan. Nämä Gossip-tuotteet tulevat myyntiin jo tänään ja niitä myydään niin kauan, kuin tavaraa riittää. 

Paljonhan tuolla oli muitakin hyviä tarjouksia ja aikaa shoppailla on sunnuntaihin saakka, eli eikun vaan ostoksille. Minua jäi kaivelemaan kyllä tuosta kuvastosta muutama muukin juttu, saas nähdä josko käyn tutkimassa tarjontaa vähän enemmältikin... :) 

Harmi, ettei Gossippia saa Sokoksen verkkokaupasta!
Postaus sisältää mainoslinkin.


7 kommenttia:

 1. miksei peppi bloggaa? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kopsattu MTL Facebook-sivulta:
   "Moi kaikki! Mulle on tullut paljon kyselyitä Facebookissa ja blogissa, että aionko jatkaa enää blogin kirjottamista. More To Lovea en tällä hetkellä päivittele, mutta jos kuulumiset kiinnostaa niin seurailkaa minua Instagramissa (peppimtl) tai lisätkää kaveriksi Facebookissa (Peppi More To Love) Palailen bloggailemaan sitten kun ja jos tuntuu taas siltä. Tuntuu kivalta, että jaksatte kaipailla. ♥:Peppi"

   Poista
 2. Rakentavassa hengessä yritän antaa palautetta. Nykyisin suurin osa postauksista liittyy blogin yhteistyöjuttuihin. Onhan ne mielenkiintoisia ja tällä hetkellä iso osa teidän arkea, mutta vaihteeksi olisi kiva saada jotain yhteistyöjuttujen ulkopuolisiakin juttuja blogiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia palautteesta :) Toivon, että ymmärrät sen, että yhteistyökuvioihin sisältyy yleensä tietty määrä postauksia tms. ja ne nyt vaan on tehtävä. Jos päivittelen yksin blogia, kuten tässä on jo pitemmän aikaa ollut, ei minulla yksinkertaisesti riitä aika tehdä/keksiä "normaaleja" postauksia vielä kaiken tämän päälle. Toisin sanoen jos ei tulisi yhteistyöpostausta, ei tulisi mitään postausta. Olen yrittänyt viime aikoina laitella kovasti asukuvia tänne kuitenkin ihan vanhaan malliin ja pitää ne täysin "erillisinä" ja irrallaan yhteistöistä, vaikka usein ne asut on napattu vaikkapa jossain tapahtumassa. Me emme saa kuukausipalkkaa blogin pitämisestä, kuten moni muu, vaan kuukausitulomme on sidottu näihin yhteistöihin.

   MTL elää tällä hetkellä tietynlaista murrosvaihetta, josta kerromme pian lisää, mutta siihen asti mennään näin. :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta. Ymmärrettävää kyllä. Aion jatkaa bloginne lukemista.

   Poista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.