moretolove

white

white

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Auta Tiinaa opparissa : Gossip -kysely 2013

Muutama teistä ehkä muistaakin minut, työharjoittelijan nimeltä Tiina. Virallisesti päätin syventävän työharjoitteluni More To Love:ssa vuoden vaihteessa, mutta edelleen olen toki kiinnostunut blogin tapahtumista. Työharjoitteluni perustui markkinoinnin ja myynnin opintoihini HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulussa.

Opinnoistani on jäljellä enää opinnäytetyön loppuun saattaminen. Tämän hetkinen otsikointi opparille on "Gossip -vaatemerkin tunnettuuden lisääminen", eli pyrin luomaan eräänlaisen markkinointisuunnitelman, jotta Gossip saataisiin merkkinä mahdollisimman monen tietoisuuteen. 


Tätä nyt sitten naputellaan vielä seuraavat pari kuukautta  


Nyt on vuorossa tutkimusosan tekeminen ja siihen tarvitsen teidän lukijoiden apua. Jotta tunnettuutta voidaan parantaa, niin täytyy tietää minkälainen kuva kuluttajilla tällä hetkellä on. Siksi olenkin laatinut kyselyn, jonka kautta te pääsette kertomaan oman mielipiteenne ja vastausten perusteella minä teen johtopäätöksiä. Mitä enemmän löytyy vastaajia, sitä luotettavampia johtopäätöksistäkin tulee.

Kyselyyn pääsen osallistumaan suoraan klikkaamalla tästä.

Tutkimukseen vastaaminen vie n. 10 minuuttia. Voit vastata kyselyyn, vaikka et olisi ikinä kuullutkaan Gossip -vaatemerkistä. Vastausaikaa on sunnuntaihin 17.3. asti, mutta toki toivon että mahdollisimman moni uhraisi muutaman minuutin jo nyt samantien.


Iso kiitos jo etukäteen avustasi!

- Tiina

18 kommenttia:

 1. Tottakai osallistuin kyselyyn! :) Tiedän millasta opinnäytetyön tekeminen on, ja siksi autoin mielelläni :)

  www.esmeslife.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Osallistuin tottakai :)
  Voimia ja tsemppiä opinnäytetyöhön :)

  VastaaPoista
 3. Tottakai piti osallistua ja auttaa. Voimia ja Tsemppiä opinnäytetyöhön !!

  VastaaPoista
 4. Olisin mielelläni vastannut kyselyyn, mutta palluroita klikkaillessa aina saman sarakkeen aiemmat klikkaukset nollautuivat... Nettikysely kaivannee siis vielä hiontaa, jotta todelliset vastaukset saa välitettyä sulle asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkä kysymyksen kohdalla noin on käynyt? Siellähän on mm. sellaisia kysymyksiä joissa pitää arvottaa asioita eli 1. tärkein, 2. tärkein ja 3. tärkein, jolloin asetukset on määritetty niin ettei useampaa kohtaa voi valita ja jos yrittää, niin aiempi nollautuu. Jos kuitenkin kyselyssä todella on joku asetusongelma, niin olisin kiitollinen jos niistä raportoitaisiin, jotta voin ne korjata mahdollisimman pian.

   Poista
  2. Kysymys 4, jossa pitää valita kolme tärkeintä tekijää vaatteita ostaessa.

   Kysymyksen asettelu jotenkin sai minutkin alkuun ymmärtämään, että kolmeen "tärkeä" osioon pitäisi saada pallurat laitettua. Vaan huomasihan sen sitten, että pitää valita tärkein, toiseksi tärkein ja kolmanneksi tärkein.

   Poista
 5. Eikös se ole tunnettuvuuden lisääntyminen? No mutta oli mikä oli niin osallistun silti :D

  VastaaPoista
 6. Minustakin se on tunnettuvuuden lisääntyminen! :)

  VastaaPoista
 7. Toki tuo tunnettuus saattaa kuulostaa hassulta, mutta äidinkielellisesti se on oikein. Vähän saman kaltainen on sitten tunnettavuus, mutta se taas ei tarkoita samaa asiaa.

  VastaaPoista
 8. Vastattu on. Kysymykseen 6 kaipasin "Ei lainkaan" -vaihtoehtoa. Ja oikea kirjoitusasu on muuten "Gossip-kysely" :) Ettei tule oppariin sitten väärin.

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 9. Kiitos korjauksesta! Väliviivat ovat sitä harmaata aluetta kirjoittamisessani, joka vaatii tarkastamista ja tarkkaavaisuutta. Pahoittelut jos et ole löytänyt toivomaasi vastausvaihtoehtoa kyselystä. Vaikka kuinka yrittää testata kyselyä useammalla ihmisellä, niin näköjään aina jää jotain korjattavaa.

  VastaaPoista
 10. Meinasin vastata mutta totesin et tää taiskin olla vaan pääkaupunkiseudun ihmisille tää kysely...muitahan ostoskeskuksia ei oo kuin ne pääkaupunkiseudun keskukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki saavat vastata, ne luetellut kauppakeskukset olivat vain esimerkkejä kauppakeskuksista :)

   Poista
 11. vastasin :3

  http://saltsugarandstyle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. sanoisin että tunnettavuuden lisääntyminen ;)

  VastaaPoista
 13. Kerrankin loytyi she ulkomaatkin sielta! Kiitos :D

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.