moretolove

white

white

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Ilouutisia: Bloggaajien Muotikirppis tulee taas!

Meidän pari kertaa Forumissa järkkäämä Bloggaajien Muotikirppis tulee taas ja myymässä tällä kertaa on yli 10 bloggaajaa. Laitan lisää tietoa myyjistä Facebookin Bloggaajien Muorikirppis MUOTIkirppis-tapahtumaan, joten muistathan osallistua.

Ite oon käynyt läpi vaatekaappiani oikein perusteellisesti ja myyntiin on tulossa tosi paljon vaatteita niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Tulkaahan siis kaikki shoppailemaan sunnuntaina 24.3 klo 11.30 alkaen. Tuo Le Purp-popup galleria on tosi pieni, mutta ovella on "turvamies", joka päästää sisälle vaan parisenkymmentä ihmistä kerrallaan, joten sitä älytöntä ja ahdistavaa ryysistä ei pääse syntymään. Jono taas on varmasti pitkä, joten kannattaa tulla ajoissa paikalle, niin saa tietysti parhaat päältä. Le Purp-popup tarkalleen sijaitsee Yves Rocherin ja Hairlekiinin + Indiskan välissä toisessa kerroksessa. 

Kuka on tulossa? :)  

Ps. Muistakaa myös minun kirppis Facebookissa, huomenna on tulossa illalla lisää vaatetta yms. myyntiin!

9 kommenttia:

 1. Hihi, linkissä muorikirppis! Hauska typ0. :D

  VastaaPoista
 2. Onhan Pepillä kaikki kunnossa? Huomasin vain, että viimeksi kirjoitellut tänne 12.2 :( Ihania kevätpäiviä molemmille :)

  -Johanna-

  VastaaPoista
 3. MUORIKIRPPIS!! :D :D :D

  VastaaPoista
 4. Onko tästä tullut vain Mimmim blogi? Alkujaan aloin lukea More to lovea osittain siksi, koska tästä paistoi ihanasti läpi teidän ystävyytenne ja postaukset käsittelivät asioita, joita teitte yhdessä. Nyt Peppi on ilmeisesti haihtunut kuvioista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tullut vain Mimmin blogi, on edelleen meidän yhteinen. M2L on kuitenkin ollut pystyssä nyt nelisen vuotta ja itse olen tietoisesti vetäytynyt pois kirjoittamasta tätä blogia. Pian kuitenkin voi lueskella myös minun kuulumisia! :)

   Poista
 5. Just samaa ihmettelen kuin edellinenkin, eihän Peppi kirjoita tänne enää koskaan? Oli kivempi lueskella teidän kuulumisia ku olitte niin paljon yhessä ja tekemisissä, eikä tän blogin tekstit olleet silloin niin ns. "pinnallisia", mutta nyt en juuri koskaan löydä itseäni tältä sivulta lukemassa kuulumisianne. Harmi sinänsä, koska blogi oli ihanan ilonen sillon ku Peppikin vielä kirjoitteli tänne :/ Ei sillä etteikö Mimmi olisi hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt näyttää siltä, että Peppi ei tänne enää tule hirveästi mitään kirjottelemaan, mutta minun kuulumisia voi piakkoin seurata myös muualta! :)

   Poista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.