moretolove

white

white

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Leffa-arvostelussa The Place Beyond The Pines

Kun Bassolta kolahti kutsu The Place Beyond The Pines-elokuvan ennakkonäytökseen, oli minulla tietoa elokuvasta ennakkoon tasan sen verran, että pätkässä näyttelee Ryan Gosling ja leffaan liittyy sekä isä, poika ja moottoripyörät. Niin ja pankkiryöstöt. Toisin sanoen upposin teatterin penkkiin melko takki auki ja otin mitä elokuvalla oli annettavana. Ja olihan sillä, muutakin kuin Ryan Gosling ysäri-tyylissään.

On pakko myöntää, että lähes raivostuin eräästä juonenkäänteestä ja päivittelinkin tätä sitten enemmän ja vähemmän ääneen puolet elokuvasta. En halua spoilata, joten sanotaan tämä nyt vaikka niin, että elokuva on varsin monitasoinen. Loppua kohti leffa lipui hieman turhan ennalta arvattavaksi ja muutamat kohtaukset olisi mielestäni voinut typistää vähän lyhemmiksi, tosin saatiin siinä lopussa kyynel myös meikäläisen silmäkulmaan. Kaikesta huolimatta leffa pysyy yllättävän hyvin kasassa loppuun saakka. Ja onhan se nyt aika liikkistä, että Ryan Gosling ja Eva Mendes ovat ihan oikeassa elämässä pariskunta.

Kaiken kaikkiaan voin kyllä suositella, itse kaipaisin toisen katselukerran käsitelläkseni elokuvan tapahtumat kunnolla. Tämän elokuvan myötä ymmärrän tosin taas hippasen paremmin, miksi sitä Bradley Cooperia niin kovasti hehkutetaan...


* * * *-


The Place Beyond The Pines saa ensi-iltansa tulevana perjantaina 29.3.1 kommentti:

  1. Kävin jo katsomassa superpäivässä ja oli ajatuksia herättävä elokuva :)

    -Maria

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.