moretolove

white

white

torstai 7. maaliskuuta 2013

More DREAMS to live-kalenteri

Meillä on yhä parisenkymmentä kappaletta More Dreams to Live-kalenteria jäljellä, koska useampi kalenterin tilannut jättikin tilauksensa lunastamatta, MUR! No nyt kalenterin saa tilattua suoraan kotiin hieman huokeampaan hintaan. Kalenterille hintaa postikuluineen jää enää 13€ ja kassin saat kotiin kannettuna 8€ hintaan. Lisätietoa ja tilausohjeet löytyvät TÄSTÄ. Mutta lyhyesti tiivistettynä laita nimi + osoite ja haluatko kalenterin vai kassin sähköpostilla osoitteeseen moredreamstolive@gmail.com ja saat paluupostissa mailiin laskun, jonka maksamalla varmistat kalenterin/kassin itsellesi :)

Ostakaahan pois, niin pääsen tuosta viimeisestäkin laatikosta eroon! :D 

Ps. Ja taas... ne joilla kalenteri jo on, kertokaahan käyttökokemuksia!

8 kommenttia:

 1. Onko ensi vuodeksi tulossa myös tällainen kalenteri+kassi -pakkaus? Anoppi pirulainen ostaa mulle joka vuosi joululahjaksi tylsän mustan kalenterin. Viime vuoden kalenteristakin puuttui kokonaan elokuu! Nytkin pyysin joululahjaksi teidän kalenteria, kun luulin sitä löytyvän Sokokselta. Ei löytynyt ja ta-daa... paketista löytyi musta kalenteri. Tällä nyt vissiin mennään sitten taas tämä vuosi. Onneksi tästä löytyy edes kaikki kuukaudet. Ensi vuodeksi on PAKKO saada teidän kalenteri! (Ja tuo ihana violetti kassi)

  VastaaPoista
 2. Nyt on ihan pakko esittää yksi toivomus kun tuo kalenteri on vaan niin ihana: aiotteko joskus tehdä lukuvuosimallisen kalenterin? :) Näin opiskelijana sellainen on paljon hyödyllisempi kuin kalenterit tammikuusta helmikuuhun, ja olisi ihana saada teiltäkin heinäkuusta kesäkuuhun kalenteri, jotta voisin sellaisen ostaa! :)

  VastaaPoista
 3. Ah täydellistä ! just olin tulossa kysymään että onko kalentereita jälellä enää, oon oman kalenterin hukannut ja eihän tässä maailmassa pysy pää järjestyksessä ilman kalenteria.. jee <3

  VastaaPoista
 4. kirjoitin näköjään tilaus sähköpostin aiheeksi oman sähköposti osoitteeni,väsymys iskee..

  VastaaPoista
 5. Nyt oon about 2 kuukautta käyttäny tätä teiltä tilaamaani kalenteria ja on kyllä tullu käytettyäki! Kalenterin käyttöä oikeastaan vasta opiskelen mutta kun näin hienon omistaa nii ei sitä vaan yksinkertasesti voi jättää hyllyyn pölyttymään! Tosi hienon näkönen ja löytyy kaikki mitä tarvitsee. Ainoa mitä toivoisin olisi että löytyis karttoja.. Onneks tässä on tuo pikkutasku niin sinne saa pikkukartankin ujautettua. :)

  VastaaPoista
 6. Apua, onks näitä vielä? Nyt tuli kalenterille tarvetta ja tää olis täydellinen!<3

  VastaaPoista
 7. Tulin eilen pitkän työpäivän ja bussimatkan uuvuttamana kotiin kunnes näin että paketti oli tullut, innoissani avasin sen ja odottamani kalenteri ja kassi tulivat ja ne olivat TÄYDELLISIÄ! Jo hymy nousi kasvoille piristi iltaa mukavasti,kalenteri ja kassi molemmat pääsivät heti käyttöön:) Joten haluan kiittää kalenteri on upea ja kassi <3 Hyvää loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 8. Hei, onkohan näitä kalentereita vielä tilattavana ?

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.