moretolove

white

white

lauantai 16. maaliskuuta 2013

Muutama muistutus...

Huomenta täältä Jyväskylästä!

Meidän perjantai meni mukavissa merkeissä, kun aamusta koottiin vaatekaapit sisältöineen, joita voi ihastella Muotipäivillä Forumissa tämän lauantaipäivän ajan. Tulkaahan tervehtimään, meidät tavoittaa Forumin alimmasta kerroksesta Bloggers' cornerista vielä tänään klo 11-15 :)

Huominen sunnuntai tuntuu olevan aikamoinen tuomiopäivä, sillä päättymäisillään on muutamakin kiva jutska. GoSis-äänestys, jossa siis on palkintona ihan mieletön palkinto, eli kiva stailauspäivä + ravintolahetki minun kanssa on auki vielä huomisen, joten hopi hopi pian osallistumaan, ellet ole siis jo osallistunut. Onni voipi potkaista juuri sinua ja päästään viettämään aikaa yhdessä. Jee!

Myös Tiinan oppari-kysely sulkeutuu huomenna, ootte ollut ihan mahtavia ja vastanneet tähän tosi ahkerasti, tosin edelleen saa vastata, jos mieli tekee. Iso sydän tähän.

Lindex-lahjakorttikisakin päättyy näköjään huomenna sunnuntaina, samoin meikäläisen FB-kirppis,josta osa huudoista sulkeutuu jo tänään illalla, lisäsin sinne keskiviikkona vielä muutaman jutun lisää ja niissä huutoaikaa sunnuntai-iltaan saakka. 

Onpa hurja määrä päättyviä asioita samalle päivälle, nyt aamiaiselle ja hommiin! :)


Kuva meidän vaatekaapin sisällöstä Muotipäiviltä täältä Jyväskylän Forumista. 

1 kommentti:

  1. cool photo, you have a colourful wardrobe! <3 <3

    http://stylingbyjong.blogspot.co.uk/

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.