moretolove

white

white

sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Pääsiäistä!Kuten joku fiksu ehkä arvata saattoi, tämä blogi näköjään hiljeni Savon reissun ajaksi ihan totaalisesti. Ajeltiin siis torstai-iltana ilman yhtään pysähdystä suoraan vanhemmilleni ja perjantaina ollaan suhailtu kyläilemässä ystävillä ja tultu tänne mökille, joka muuten sijaitsee nykyään Kuopiossa, koska Nilsiä ja Kuopio vuoden alusta yhdistyivät.

Eilinen puolestaan meni sitten enemmän tai vähemmän pötkötellessä ja rästissä olevia sarjoja läppäriltä tuijotellessa. No kyllä mukaan mahtui myös yksi Nilsiäcity-visiitti ja kävelylenkki tuolla upeassa aurinkosäässä! Nyt makoisten yöunien jälkeen olisi ohjelmassa taas visiitti vanhempien luo ja eipä tuo kelikään ollenkaan huonolta näytä. Kyllä täällä Savossa sielu lepää ja tämä mökkeily on vaan parasta bestiä! :)

Ottakaahan tekin välillä rennosti!

2 kommenttia:

  1. Ihan ymmärrettävä tämä hiljentyminen on ollut, joskus pitää antaa itselleen lupa levähtää. Pitäkää hauska reissu ja nauttikaa loppu lomasta vielä, kun sitä on jäljellä!
    Ps. Tsekkaa myös inspiraatio blogini onnenionjossainsiella.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Ansaittua rentoilua ja lomailua Mimmi! Sä oot panostanut blogiin arvostettavalla tavalla, olen jo pidemmän aikaa ihmetellyt, että missä Peppi luuraa.. Tuntuu hassulta, että tämä on kahden ihmisen blogi, ja vain toinen ehtii tehdä ihania päivityksiä!

    Emma

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.