moretolove

white

white

lauantai 9. maaliskuuta 2013

Viva Marc Jacobs Las Vegas

Asukuvat viime torstailta, jolloin ehdin hädintuskin kotiin valoisan aikaan. No siinä nyt oli pari muuttujaa... :

1. "Myöhästyin" bussista ja tulin vasta puolentunnin päästä seuraavalla. Järkättiin Anselmin kanssa ensi maanantain Le Purp popup-gallerian avajaisia ja ei meinattu saada hommaa pakettiin. Samaiseen galleriatilaan on tulossa pian myös paljon toivottu bloggaajien muotikirppis! (tästä lisää PIAN!) Kannattaa pistäytyä tsekkaamassa Le Purp-gallerian näyttely, jos pyöritte Forumissa, se löytyy sieltä toisesta kerroksesta Yves Rocherin vieressä olevasta liiketilasta maanantaista alkaen.

2. Matti tuli hakemaan minut bussilta ja sitten piti päästä suoraan kauppaan ja saada hankittua tortillatarvikkeet perjantaiksi samalla vaivalla. Nii, pitäähän ihmisen nyt syödä ja valmistautua, ettei tartte olla siellä kaikkien muiden kanssa ryysiksessä sitten perjantai-iltana!

3. Alunperin ajattelin ja sanoin myös ääneen, että otetaan kuvat ennenkuin mennään kauppaan, mutta kaupan pihalla oli teinejä, joten nolotti. Siellä myös vaan rumaa taustaa, joko isot roskikset, autoja tai ruskea lumikasa, joten ajattelin että ehditään hoitaa ruokaostokset ensin ja ottaa kuvat vasta kotona. No ei ehditty, vaan aurinko ehti jo laskea. 

Näiden seikkojen takia tällä kertaa, vähän tummat asukuvat, mutta onpahan ainakin asukuvat! S'il vous plaît!
Biker-takki NewLook (UK20)
Mekko ASOS (UK20)
Koru Newlook 
Kassi ebay
Legginssit ASOS (UK20)
Wedge sneakerit Nike ASOS (UK7)Tosi hyvät jalassa. Tekis mieli ostaa kolmannet, mutta taidanpa säästellä Jenkkeihin saakka, jos vaikka siellä tulisivat sitten vastaan :) Lauantain jatkoja sinne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.