moretolove

white

white

tiistai 16. huhtikuuta 2013

Asiaa huhtikuun LivBoxista!

Oon ennenkin vouhottanut täällä LivBoxista ja kun LivBoxilaiset pyysivät, josko voisin kirjoittaa arvostelun huhtikuun boksin tuotteista estenomin silmin, tartuin tietysti haasteeseen. Boksipostaukseni löytyy TÄÄLTÄ ja huomenna on luvassa vielä toinen osa. Oli hauskaa verestää vanhoja raaka-aineopintoja tutkimalla pitkästä aikaa boksin tuotteiden INCI-listoja. Ilmeisesti tuolla koulussa jotain siis tuli opittua ;) Käykäähän tykkäilemässä ja kommentoimassa.
Miten on, kiinnostaako kosmetiikan raaka-aineet ja sisällysluettelot, tuleeko tutkittua mitä tuotteet todella sisältävät?


3 kommenttia:

 1. heippa moretolovekat!

  olisi ihana tietää, mikä meininki teillä on tämän blogin suhteen? mihin on jäänyt peppi, mitkä ovat hänen kuulumisensa, kirjoittaako mimmi tästä lähin yksin moretolovea vai kuuluuko peppi taustaan? onko pepilla oma blogi?
  ymmärrätte varmaan, että nämä kysymykset kiinnostavat hirveän montaa lukijaa!

  nupukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen miettinyt samaa. onko peppi sairas vai vaan lomalla? onko kaikki hyvin sielläpäässä

   Poista
  2. Moikka molemmat! Ymmärrän toki, että nämä asiat kiinnostavat monia ja sen takia julkaisemme pian tietoa More To Loven jatkosta. Olen kyllä vastaillut tänne jo aiemminkin, että kaikki on hyvin. Kiitos huolenpidosta! :)

   Poista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.