moretolove

white

white

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Eka leima parsapassissa CHECK!

Minut kutsuttiin muutaman muun bloggaajan kanssa maistamaan Ravintola Lasipalatsin Perinteisten Parsaviikkojen herkkuja jo ennakkoon ja otin kevään ensimmäiset parsat mielessä kutsun ilolla vastaan. Itse Parsaviikot Lasipalatsissa starttasivat jo viikko sitten, mutta herkutella ehtii vielä 25.5 saakka!


Naureskelin tälle innokkaalle Iinalle, että nautiskelen näitä keskimääräistä lounasta parempia sapuskoita yleensä hänen seurassaan. Oon toisinsanoen syönyt Iina seuranani ravintolassa varmasti useammin kuin esimerkiksi poikaystäväni... :D



Itse parsa-annoksia odotellessa meille jaettiin parsapassit, johon leimoja keräämällä voi voittaa matkan Amsterdamiin Hollantiin avomaan parsojen mekkaan. Parsahaasteesta lisää vaikkapa tässä Youtube-videossa.


Leimoja saa siis jokaisesta Ravintola Lasipalatsissa syödystä annoksesta ja haasteen tilannetta voi seurata Ravintola Lasipalatsin Facebook-sivuilta. Eniten leimoja kerännyt luonnollisesti voittaa :)




Ja itse asiaan, eli ruokaan ja tarkemmin sanottuna parsan kanssa tarjottaviin lisukkeisiin. Me päästiin maistamaan lajitelmaa parsaviikkojen annista ja lautasella oli mm. suomalaista ilmakuivattua porsaan niskaa, marinoituja osterivinokkaita, katkarapuskagenia, Päijänteen muikunmätiä ja tietysti Hollandaisekastiketta.


Tuo ilmakuivattu porsaanniska oli aivan järrrjettömän herkullista!


Toinen lempparini lisukkeista oli ehdottomasti katkarapuskagen.



Kevään ekat, mutta toivottavasti ei vikat parsat. 


Hymy herkässä ja masu täynnä. :)


Hassuttelemisekshan se taas Iinan kanssa meni... :D 

Joko ootte korkanneet parsakauden? Mikä lisuke parsan seurana on lemppari? Onko joku jo kerännyt leimoja passiin?


6 kommenttia:

  1. Ei hitto, repesin! :D (Omaa naamaani ja tuota mahtavaa IINAgram-filtteriä sydän-kuvassa.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lataisin tuon IINAgramin kyllä heti, jos olis saatavilla! ;)

      Poista
  2. Toivottovasti mun kommentti ei tule kahteen kertaan kun se jotenkin katosi? Mutta olin sanomassa, että parsakausi aloitettiin täällä meillä n kuukausi takaperin keräämällä villiparsoja, se on täkäläisten suuri intohimo. Villiparsat on herkkullisia! Kiva idea tuollainen parsaviikko! Itse söin viimeksi eilen parsaa, kevyesti grillattuna, mausteena oliiviöljyä, suolaa, pippuria ja sitruunamehua. Kasvispihvejä ja grillissä valmistettuja lohkoperunoita oli myös :)

    VastaaPoista
  3. Kiitokset vielä käynnistä parsatilaisuudessamme!
    Oli hienoa päästä kertomaan parsahaasteestamme sekä tarjota virikkeitä tämän kevään parsaherkutteluun :)
    Keväisin terveisin,

    Joonas Keskinen
    Toimitusjohtaja
    Ravintola Lasipalatsi

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.