moretolove

white

white

tiistai 23. huhtikuuta 2013

Flirty Pink vs Ravishing Red!

- Yves Rocher-yhteistyö -

Yves Rocherilla on käynnissä huulipunakilpailu, jossa voi käydä testaamassa mitä oman huulipunan väri kertoo sinusta. Itse testasin tietysti tätä sekä roosalla (pinkki) että punaisella ja huulipunaprofiilistani tuli varsin hauska. Tiesin toki olevani leikkisä, joka ajattelee sydämellään ja myös sen, että olemukseni ei jätä ketään kylmäksi, vaan vie jalat alta, mutta onhan se nyt hauska kuulla välillä ne jonkun muun kertomana ;)

Käykäähän tekin testaamassa ja voittamassa samalla 90€ lahjakortti Yves Rocherin valikoimaan. Testiin pääset tästä tai alla olevaa kuvaa klikkaamalla. 


Sain myös testiin nämä sarjan huulipunat ja koska ehdoton lempparini punaisista huulipunista on löytynyt juurikin Yves Rocherin valikoimista, uskalsin luottaa, että nämäkin punat lunastavat melko varmasti paikkansa meikkipussissani. Hylsyt ovat kauniita ja tyylikkäitä ja värit suorastaan herkullisia! Tässä vielä punat samassa järjestyksessä kuin kuvissa testattuna kämmensyrjälle.

Huulilla nämä Grand Rouge-punat ovat juuri sopivan rasvaisia, mutta pysyvät mukana menossa pitkään. Tykkään!

Minkälainen tyyppi siellä huulipunan sävyn mukaan lueskelee?  Pitikö tuo leikkimielinen testi ollenkaan paikkansa? 

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

6 kommenttia:

 1. Heissan!
  Valitsin tuon punaisimman :)

  Olen itse asiassa saanut teiltä Mimmi ja Peppi herätyksen noihin huulipuniin. Että kiitos siitä! :) Käytössä MACin MAC Red sekä pinkki Divine Choice. Morangen tyylisen Macin oranssin punan ostin myös, mutta haluisin tuon alkuperäisen Morangen. Taas viimeksi Stockalta loppu :(. Myös Cliniquen ihana pinkki ja Chanelin rusehtava hennompi roosa plakkarissa.

  Huulipuna piristää kyllä päivää kummasti, toivottavasti kilpailussakin ois vähän onnea :)

  VastaaPoista
 2. Tässä onkin jälleen täydellinen esimerkki täysin turhasta mainospostauksesta.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi mäyryäjä on jälleen täydellinen esimerkki täysin turhasta kommentoijasta. Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, voi olla hiljaa. More To Lovea ei ole pakko lukea. Minä luen, koska likat on ihania ja kirjoittaa hyvistä, mukavista, kivoista, tärkeistä ja mielenkiintoisista asioista. Mua ei mainospostaukset häiritse.

  VastaaPoista
 4. Koralli oli oma valintani :) Nuo punat näyttää kyllä kokeilemisen arvoisilta!

  VastaaPoista
 5. Kati, kyllä sitä saa aina vaatia parempaa, miksi ei? Ilman lukijoita ei ole blogiakaan. Kaikkia ei voi miellyttää mutta jotain filtteriä yhteistyöpostauksiin kaipaa, jos niitä mainostavista postauksista tulee tällaisia. Vertailukohteena samaa kamppista ja samoja huulipunia postaili esim. yummy-blogin jenni paljon paremmin! Jos ei aikaa tai mielenkiintoa riitä tekemään mainospostauksista edes vähänkään mielenkiintosia, kannattaako kyseiseen yhteistyöhön lähteä edes mukaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paitsi että olin itse ajatellut tekeväni vastaavanlaista tuotearvostelua kuten Jenni teki huulipunista (olin kuvaillut punat jo valmiiksi perjantaina) ja mainita siinä sivussa tuosta kilpailusta, mutta maanantaina tuli vielä sähköpostia (en tiedä oliko juuri Jennin postauksen takia), että muistakaa että kilpailu on pääasiassa postauksessa, eivät siis saamanne huulipunat. Tämän vuoksi suunnitelmat menivätkin osaltani sitten vähän uusiksi.

   Poista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.